Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Ανακοίνωση περί σχολίων

Αγαπητοί μας αναγνώστες όπως ξέρετε τα trifillakia ξεχωρίζουν επειδή είναι μία καθαρά οικογενειακή και μη κατευθυνόμενη σελίδα. Το επίπεδό της χάρη και σε εσάς το κρατάμε και θα το κρατάμε υψηλό. Επειδή λοιπόν χτες παρατηρήθηκαν κάποια σχόλια που ρίχνουν το επίπεδο της σελίδας και προσβάλλουν και εμάς αλλά και εσάς μαζί αποφασίστηκε για τη δημοσιοποίηση σχολίου και τις ανοιχτές συζητήσεις να ακολουθηθεί η διαδικασία που ακολουθείται σε όλες τις σελίδες. Δηλαδή για να γράψετε ένα σχόλιο θα πρέπει να κάνετε sign in με οποιοδήποτε λογαριασμό σας ( facebook,twitter,google,yahoo κτλ). Πολλοί από εσάς το κάνετε ήδη αυτό απλά το αναφέρουμε και για τους υπόλοιπους. Δυστυχώς υπάρχουν αρκετοί που πλέον δεν έχουν κάπου να κάνουν την προπαγάνδα τους και κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους για αυτό. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

  1. Σωστός Ματ, καλύτερα λιγότεροι και να μιλάμε με ένα επίπεδο πολιτισμένα με διαφωνίες και διάλογο, αλλά όχι ο καθένας να βγάζει τα απωθημένα του εδώ. Η πλειοψηφία των αναγνωστών σας είναι Κύριοι και αυτό μας κρατάει εδώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε