Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Πεδουλάκη το πουλάκι τσίου!!!

Δυο μέρες λοιπόν μετά την ήττα της ομάδας μας από τη Φενέρ και με το μυαλό καθαρό και ήρεμο μπορούμε να δούμε κάποια πράγματα στον εξάστερο. Ήμουν από τους πρώτους που στήριξαν τη νέα κατάσταση και τον Αργύρη Πεδουλάκη. Δεν ξέρω πόσο καλός ή πόσο κακός προπονητής είναι. Δεν ξέρω τι θα έχει καταφέρει στο τέλος της χρονιάς. Αυτό πού ξέρω είναι ότι ο Πεδουλάκης είναι πολύ λίγος προπονητής για τον Παναθηναικό. Θα πρέπει να τον ευχαριστήσουμε που μπήκε μπροστά σε μια δύσκολη χρονιά αλλά το καλοκαίρι ο Παναθηναικός πρέπει να βρεί έναν προπονητή με π κεφαλαίο. Μακάρι να είναι ο Ζέλικο, αλλά και να μην είναι υπάρχουν καλοί προπονητές στην αγορά. Δεν είναι δυνατόν να βλέπουμε ένα Παναθηναικό χωρίς σύστημα να αδυνατεί να ανταπεξέλθει και να παραδίδεται άνευ όρων σε μια τουρκική ομάδα! Δεν μπορεί να λείπει ο Διαμαντίδης και να μην υπάρχει ομάδα. Δεν μπορείς να καις τον Μπράμος επειδή σου έβαλε 15 πόντους στην αρχή. Δεν μπορείς να αφήνεις τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας να κάνουν πάρτι στην περιοχή σου επειδή δεν μπορείς να εφαρμόσεις μια περιφερειακή άμυνα. Δεν γίνεται επί 10 λεπτά να παίζεις με μοναδικό σύστημα πάσα στον Σχορτσιανίτη. Δεν γίνεται να βλέπεις ότι σου ξεφεύγει το ματς και να μην παίρνεις ένα τάιμ άουτ. Σαν πολλά δεν δεν μαζεύτηκαν ρε παιδιά; Eύχομαι να φταίει η προσπάθεια ενσωμάτωσης των νέων παικτών. Όμως Αργύρη πρέπει να αλλάξεις πολλά πράγματα και μάλιστα άμεσα πριν πετάξει το πουλάκι!
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 σχόλια:

  1. Γρηγόρης Καλογρέζα καλησπέρα πρώτα απο όλα θελω να πω ότι αυτό που έλεγα εξαρχής έρχονται δύσκολα ματς γιατί?? απλα δεν είμαστε έτοιμη τι εννοώ ο προπονητής φυσιολογικά για εμένα εφόσον έτσι κοουτσαρη να αλλαξη το στιλ παιχνιδιού του ΠΑΟ με τους παίκτες που εχει πάρει θέλει χρόνο υπομονή το θέμα ειναι ότι ι ομάδα λέγεται ΠΑΟ και πολύς χρόνος δεν υπάρχει.Να μπούμε και λίγο στο ματς κατα τι γνώμη μου κακό στήσιμο κακό κουτσάρισμα κακο ροτεσιον και οταν κάτι πήγε να γίνει το πουλάκι είχε πεταξη. Ασε και το άλλο αυτός ο oukits τη σόι άσος ειναι χωρίς να μπορεί να διάβαση το ματς δεν άνοιγη διαδρόμους κρατάει πολυ την μπάλα και μας καταστρεφη το παιχνίδι , στο ματς εαν δεν κάνω λαθως καθυστερούσα με να γυρίσουμε την μπάλα τι να πω αυτά κλείνοντας θελω να πω πόσο μας λείπει ενα 4αρι και τρομάζω στα επόμενα ματς που θα παει το ματς στο πόντο την αντίδραση του πεδουλακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΕ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΩ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟΥΠΙ..ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ..ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΤΣ Ο ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ..ΑΛΛΑΓΕΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΔΟΚΙΜΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γρηγόρης καλογρέζα Φίλε admin θα σου πω κάτι ομάδα στην οποία ο σχεδιασμός ήταν ειναι και θα ειναι 3 έξω στην ρακετα 2 μεσα στην ρακετα και οι τέσσερις να προσπαθούν να βρουν τον σοφοκλη συγνώμη φίλε μου αυτό ειναι μπάσκετ αλάνας οταν πάω να παιξω εγω με φίλους ποιος τραβάει αυτός βούρ στην πάσα και ότι γίνει .Θα ήθελα να πω απο εδω μεσα ενα ευχαριστώ στον πρόεδρο μας Δημήτρη Γιαννακοπουλο ο οποίος προσπάθησε και κατα την διάρκεια της σεζόν να δώσει εργαλεία στον προπονητη και το παλεύει ακόμα διότι μπορεί να εχει κάνει λάθη αλά εχει και τα κότσια να τα διορθώνει .Ευχομαι το καλοκαίρι να ξέρει ότι πρέπει να έρθει ο σε zeliko και απο ότι γνωρίζω οι πληροφορίες τείνουν σε αυτο το σενάριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΓΡΗΓΟΡΗ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΖΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΑΡΧΙΚΑ..ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ..ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΑΝ ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ!Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΕΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΣΕ ΕΜΨΥΧΟ ΥΛΙΚΟ!

      Διαγραφή
  4. ΓΙΑ τα πρακτικά Κυριακή σήμερα ας πάμε να δούμε την ομάδα σήμερα στο ΟΑΚΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ Ο ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ!ΚΑΙ Ο ΛΙΓΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

      Διαγραφή
  5. ΑΜΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΖΟΤΣ ΠΙΟΥΣ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΜΑΓΚΕΣ ΑΣ ΕΡΘΕΙ Ο ΖΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΑΣ ΝΟΙΖΕΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΧΙ.ΑΔΙΑΦΟΡΩ ΛΕΜΕ.ΑΣ ΕΡΘΕΙ Ο ΖΕΛΙΚΟ ΚΙ ΑΣ ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ,ΤΟΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟ,ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ,ΤΟΝ ΣΚΟΡΔΙΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΥΦΟΥΤΟ!!!!!!!!!!!ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ....ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ. ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ .ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ.Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΠΟΧΗ .ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΠ ΕΠΑΡΚΕΣ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΕΙΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕ Ο ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΙ Ο ΠΑΟ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΝΕΤΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ´´ΨΩΝΙΖΈ´´ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΩ ΡΑΦΗ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΨΩΝΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2-3-4 ΡΑΦΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΜΒΡΗ.ΥΓ. ΑΝ ΕΙΧΑΜΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΟΜΩΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΓΝΟΗΣΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε