Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Σκούξτε όσο θέλετε!!! Έχετε τελειώσει!!!

Όλος ο κόσμος του Παναθηναικού έχει τρελαθεί και μόνο στην ιδέα της επιστροφής του τεράστιου Τζιμπρίλαρου στην ομάδα και ανυπομονεί να τον δει στο αεροδρόμιο. Το αν θα έρθει θα το μάθουμε λογικά μέχρι τη Δευτέρα. Οι διοικούντες κάνουν τα πάντα για να τον φέρουν πίσω οπότε ας κάνουμε λίγο υπομονή. Για να καταλάβετε πόσο μεγάλη θα είναι αυτή η μεταγραφή μπορείτε να δείτε το σκούξιμο της εφημερίδας των 100 φύλων που πρόσκειται στην οικογένεια Βαρδινογιάννη. Σας έχει πονέσει πολύ που είστε πάλι στην απέξω και δεν μπορείτε να καταστρέψετε τον Παναθηναικό ε; Όπως τότε που το παρεάκι σας έδιωξε τον Τζιμπρίλαρο! Πάρτε το χαμπάρι η μπογιά σας δεν περνάει πια. Ο Παναθηναικός θα ξεβρωμίσει μια και καλή από όλους εσάς που του τρώγατε το σαράκι χρόνια τώρα! Ο Σισέ αν καταφέρει να έρθει τώρα θα είναι η αρχή και η βάση να ξαναχτιστεί κάτι μεγάλο και υγιές στον Παναθηναικό. Θα διορθώσουμε όλα τα λάθη που κάνατε με σκοπό να μικρύνετε όσο μπορείτε τον Παναθηναικό. Μακάρι να έρθει και θα δείτε μετά τι πόνος θα πέσει.
Όσο πόλεμο και αν ασκείτε είστε πλέον τελειωμένοι και εκτός του Παναθηναικού και θα το καταλάβετε αν κάνετε το αστείο και έρθετε στο ΟΑΚΑ! Σας το είπαμε με τον κόσμο του Παναθηναικού δεν παίζει κανένας και όποιος έπαιξε θα το πληρώσει πολύ ακριβά! Ο Παναθηναικός θα ξαναβρεί το δρόμο του ακόμα και αν χρειαστεί να περάσουμε πολλές ανηφοριές!




Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 σχόλια:

  1. ΓΙΩΡΓΟΣ 13: ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ!ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΜΩΣ!ΟΕΟΕΟΕΟΕ ΤΖΙΜΠΡΙΛ ΣΙΣΕΕΕΕΕΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ MAT.ΔΩΣΕ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ.ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΑΣΙΛΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ..ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΣΙΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΥΡΑ!

      Διαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε