Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Η πληρότητα που ποτέ δεν υπάρχει και η Ρεάλ!

Καλημέρα σε όλους. Δύο μέρες έμειναν για το πολύ κρίσιμο παιχνίδι με τη Ρεάλ στο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναικός αντιμετωπίζει την Παρασκευή στις 21:00 την ισπανική ομάδα με μόνο στόχο τη νίκη για να διατηρηθεί σε τροχιά δυάδας και πλεονεκτήματος. Μόλις τελειώσει το ματς θα γνωρίζουμε περίπου για το τι θα κυνηγάμε στη συνέχεια του ομίλου. Το ευχάριστο για την ομάδα είναι η επιστροφή του Δημήτρη Διαμαντίδη στις προπονήσεις κάτι που συνεπάγεται και την συμμετοχή του στο παιχνίδι με τη Ρεάλ. Όλοι γνωρίζουμε πόσο απαραίτητος είναι ο αρχηγός μας και η συμμετοχή του θα αλλάξει το παιχνίδι του Παναθηναικού προς το καλύτερο. Και εκεί όμως που λέγανε στην ομάδα ότι επιτέλους θα προπονηθεί πλήρης μετά από πολύ πολύ καιρό, ο Αργύρης Πεδουλάκης είδε χτες τον Μασιούλις να αποχωρεί από την προπόνηση με ενοχλήσεις στη μέση. Πραγματικά αυτό που συμβαίνει με τους τραυματισμούς φέτος στον Παναθηναικό δεν υπάρχει. Η ομάδα τόσους μήνες είναι ζήτημα να έχει προπονηθεί πλήρης πέντε φορές. Και ειδικά φέτος που η ομάδα είναι καινούρια και μοντάρεται η πληρότητα κρίνεται απαραίτητη.
Τέλος, θέλω να στείλω ένα μήνυμα στον κόσμο για το ματς της Παρασκευής. Ο κόσμος πρέπει να γεμίσει το ΟΑΚΑ και να σπρώξει την ομάδα στη νίκη σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι. Να βοηθήσει την ομάδα όμως χωρίς γκρίνια και αποδοκιμασίες προς παίκτες. Πρέπει να καταλάβετε ότι αυτή η ομάδα είναι καινούρια και δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα που ήταν τα προηγούμενα χρόνια. Κάποια πράγματα λοιπόν που τα θεωρούσατε δεδομένα δεν μπορούν να ισχύουν για μια ολοκαίνουρια ομάδα. Ο Παναθηναικός φημίζεται για το μπασκετικό κοινό του και τέτοιες συμπεριφορές δεν συνάδουν. Δεν θα μεταφέρουμε τη γκρίνια του ποδοσφαίρου στο μπάσκετ. Αυτό ξεχάστε το!
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 σχόλια:

  1. Οι δυο μεγαλυτερες ομαδες στην ιστορια του ευρωπαικου μπασκετ αγωνιζονται σε μια απο τις πιο καυτες εδρες στον πλανητη..ολοι οακα να τους δειξουμε τι σημαινει Παναθηναικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας γεμισουμε το γηπεδο.ειναι ντροπη να μην μπορουμε εστω στους αγωνες της euroleague να ειναι φουλ !!!!
    Επησης καλη επιτυχια στην ομαδαρα μας και υπομονη γιατι τους εχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!

      Διαγραφή
  3. χανει τον αγωνα με ρεαλ ο μασιουλις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ετσι διαβασα καπου αλλα δεν το εχει γραψει καποιος αλλος αρα μαλλον καμια συνηθισμενη παπατζα θα ηταν..

      Διαγραφή
  4. ΜΟΝΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΧΕΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΓΑΠΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΞΕΙ ΜΑΣΙΟΥΛΙΣ, ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΩΛΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γρηγόρης καλογρέζα δεν ξέρω αλλά το αυριανό το ματς με τρομάζει το κουτσάρισμα του πεδουλακη .οπως πιστεύω θα ειναι διαφορετικό με αυτο που παίξαμε στο πρώτο ματς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΡΗΓΟΡΗ!ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΛΜΠΑ ΤΟ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ..ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ!

      Διαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε