Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Ισπανός ή Πορτογάλος ο νέος προπονητής!

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα αποτελεί παρελθόν λοιπόν από την πρώτη ομάδα του Παναθηναικού. Μια απομάκρυνση που έπρεπε να είχε γίνει εδώ και καιρό αφού το γυαλί είχε σπάσει μεταξύ αυτού και της διοίκησης του Παναθηναικού. Το θέμα είναι όμως τι γίνεται από εδώ και πέρα και ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του στον πάγκο της ομάδας. Οι πληροφορίες μιλούν για ξένο τεχνικό και το πρώτο όνομα που μας έρχεται είναι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Λέτε να γίνει αυτή τη φορά ο γάμος μετά από τόσες αποτυχημένες προσπάθειες; Ένα άλλο σενάριο που παίζει είναι ο προπονητής που θα έρθει να είναι από την Πορτογαλία ή την Ισπανία λόγω και των καλών σχέσεων που έχει ο Παναθηναικός με την αγορά αυτών των χωρών. Υπομονή μέχρι αύριο λοιπόν όπου θα μάθουμε το όνομα του τεχνικού που θα καθίσει στον άγκο του τριφυλλιού την Τετάρτη!

Update: Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νέος προπονητής του Παναθηναικού θα είναι Ισπανός  ή Πορτογάλος και είναι επιλογή του Βαρέλα. Ο συγκεκριμένος τεχνικός δεν έχει ξαναπεράσει από την Ελλάδα.
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε