Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Το τηλεφώνημα έγινε, ο πάγος σπάει...

Δύσκολες οι ώρες στον μπασκετικό Παναθηναικό μετά το σημερινό χαρακίρι. Η στήριξη που είχε ο coach Πεδουλάκης αρχίζει και τίθεται εν αμφιβόλω από τη διοίκηση του Παναθηναικού. Για την ώρα υπάρχει ακόμα και τα επόμενα παιχνίδια θα είναι καθοριστικά. Παρά τη στήριξη όμως το τηλεφώνημα έχει ήδη γίνει. Το τηλεφώνημα είχε χρέωση εξωτερικού αλλά μην φανταστείτε κάπου πολύ μακριά. Η απάντηση ούτε καλή ούτε κακή. Αλλά η προσπάθεια δεν θα σταματήσει εδώ μέχρι να καρποφορήσει. Τα αποτελέσματα θα κρίνουν το πότε θα συμβεί αυτό...
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

19 σχόλια:

  1. Για ποιον ''χτυπάει'' η καμπάνα οέο;; Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΛΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΠΛΕΟΝ..ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΜΑΤΣ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ..ΙΣΩΣ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΒΙΚΟ ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΗΦΘΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. epeidi sas thewrw egkirous opos kai tote me batisti den pisteuw na to vazete apla kai mono gia to klik..den paizoune m'auto..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΔΗΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ..ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΠΡΩΤΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ..ΝΑ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΟΥ?ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ..ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΙΚ ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ?ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ!ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ!

      Διαγραφή
    2. ok me kalipses s'euxaristw..makari na ginei..

      Διαγραφή
  4. Για μια ελπιδα ζουμε...τι να πω μακαρι..στο τελευταιο εξαλεπτο χωρις ποντο δεν μπορουσε να μην παει το μυαλο μου στον μεγαλο...αν ηταν εκει θα ηταν σαν να παιζουμε με τον ικαρο...τοσο απλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. pisteueis pws tha gurisei o obrantovic?an oxi poion tha kalesoun?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. στον Ομπραντοβιτς εγινε το τηλέφωνο παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. MAT εγω πιστευω οτι ο Ζελικο θα γυρισει να τελειωσει αυτο που αρχισε.Να κανει πραγματικοτητα το ονειρο του οπως ο ιδιος εχει πει.Να κανει τον Παναθηναικο την κορυφαια ευρωπαικη ομαδα ολων των εποχων σε τιτλους.Την αγαπαει την ομαδα και περναει καλα στη χωρα μας.Μακαρι φιλε ΜΑΚΑΡΙ...Ο Δημητρης μαθαινει απο τα λαθη του.Οσο για το περηβοητο μπατζετ...κοντα στα 15 εχει φτασει.Ετσι δεν ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ!EΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΛΙΓΟ..ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 13-14 ΜΥΡΙΑ!

      Διαγραφή
  8. Ότι είναι να γίνει, να γίνει γρήγορα,πριν χαθεί η χρονιά. Τα ματς με Ζαλγκίρις, Αναντολού και Ουνικάχα είναι κομβικά όσο δεν πάει και αν χαθούν μένουμε εκτός f8... O Αργύρης δεν κοουτσάρει καθόλου την ομάδα. Κάνει απλά αλλαγές και ότι κάτσει...
    Ilias

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕΣΟΥΣΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ

      Διαγραφή
  9. mat οι πιθανότητες να γυρίσει ο zelico είναι πάνω απο 50%;;

    Πιστεύεις οτι υπάρχει η δυνατότητα να ξαναγυρίσει μέσα στην τρέχουσα περίοδο ή η όποια ελπίδα μας είναι για το καλοκαίρι;; Ευχαριστώ

    kostas13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΩΣΤΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ..ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΜΕΣΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ!

      Διαγραφή
  10. ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΖΕΛΙΚΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΕΣΟΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΟ]Ι.ΟΥΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΧΙ.ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΓΥΡΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ.ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ.ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΛΥΟΜΑΣΤΕ.ΟΤΙ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΗ!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ..ΑΛΛΑ Κ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ!

      Διαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε