Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Κλείνει ο Ρεμί μένει ελεύθερος ο Σισέ!!!

Οι εξελίξεις γύρω από το θέμα του Σισέ είναι ραγδαίες τις τελευταίες ώρες και την αισιοδοξία ακολουθεί η απιασιοδοξία και τούμπαλιν. Και ενώ ξέρουμε για την πρόταση από ομάδα του Κατάρ για την οποία ο Σισέ δεν ψήνεται καθόλου, έχουμε εξελίξεις που σχετίζονται με τη μεταγραφή του Ρεμί στην ΚΠΡ. Όπως αλιεύσαμε λοιπόν από το έγκυρο Skysports, o Ρεμί περνάει από ιατρικές εξετάσεις και ανακοινώνεται από την ομάδα του Λονδίνου. Μόλις γίνει αυτό η ΚΠΡ θα αφήσει ελεύθερο τον Σισέ να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αφού δεν υπολογίζεται. Είναι λοιπόν μία πληροφορία που αν ισχύει είναι πολύ θετική για τον Παναθηναικό. Την είδηση μπορείτε να διαβάσετε εδώ όπως ανέβηκε πριν λίγη ώρα. Το ρεπορτάζ τρέχει με ραγδαίες εξελίξεις οπότε μείνετε συντονισμένοι και θα σας ενημερώσουμε για ότι μάθουμε!!!

Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 σχόλια:

  1. αν ισχυει και μεινει ελευθερος οτι προταση και να του γινει μετα εχει κλεισει σε εμας!αλλα να τελειωνουμε δεν μπορω αλλο αυτο το σκωτσεζικο ντουζ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παντως στο skysports δεν λενε τιποτα για καταρ..ουτε ως φημη εστω δεν το αναφερουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η κπρ εχει δωσει προθεσμια λιγες ωρες στον μανατζερ να φερει την προταση εγγραφως απο το καταρ...αν επιμεινουν στον σισε βλεπω τις πιθανοτητες μας να πεφτουν κατακορυφα...τελοσπαντων αυριο θα εχουμε την καταληξη της ιστοριας...Ιδωμεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΩ ΟΤΙ Ο ΣΙΣΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ

      Διαγραφή
  5. αν τα λεφτα ειναι πολλα φιλε μου δυστυχως δεν γινεται τιποτα....παντως για να λεμε και την αληθεια δεν δινω ουτε 10% να ερθει μετα τα τελευταια γεγονοτα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε