Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Η πρόωρη αποκαθήλωση του ψεύτικου πρωταθλητή Ευρώπης!

Μια ελληνική παροιμία λέει ότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Ε νομίζω ότι αυτή η παροιμία ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του πρωταθλητή Ευρώπης (εδώ γελάμε) Ολυμπιακού. Σας το έλεγα καιρό ότι η ομάδα του λιμανιού δεν είναι για πολλά πράγματα και αρχίζω να δικαιώνομαι. Οι σφαλιάρες έχουν αρχίσει η μία μετά την άλλη και έπεται συνέχεια. Σας είχαμε πει ότι η περσινή κατάκτηση της Ευρωλίγκας από τους λιμανίσιους ήταν το μεγαλύτερο μπασκετικό ψέμα που συντελέστηκε ποτέ. Άλλωστε είχα και ιδία άποψη. Αλλά ας όψεται ο μυρωδιάς Καζλάουσκας και ο καταστροφικός Τεόντοσιτς που τους προσέφεραν το κύπελλο. Στο προκείμενο λοιπόν ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο 1-3 έχοντας κερδίσει μόνο στο ΣΕΦ τον σάκο του μπόξ του ομίλου του την Μπεσίκτας. Τα πράγματα είναι πολύ απλά για το μέλλον του στη διοργάνωση. Το πλεονέκτημα έδρας το ξεχνάει μία για πάντα ενώ ακόμα και για την πρόκριση πρέπει να καταβάλλει τιτάνια προσπάθεια καθώς Μπαρτσελονα, Κάχα, Σιένα και Κίμκι δείχνουν και είναι τα απόλυτα φαβορί για την πρόκριση στα προημιτελικά. Την επόμενη εβδομάδα πάνε οι λιμανίσιοι στο Τελ Αβίβ για να αντιμετωπίσoυν την πολύ κακή και με το ίδιο ρεκόρ Μακάμπι και εκεί θα κριθούν όλα. Αν ο Ολυμπιακός χάσει τελειώνει και η υπόθεση πρόκριση και θα αρκεστεί στην 5η-6η θέση. Για δες πως τα φέρνει ο καιρός λοιπόν. Έτσι είναι όμως όταν έχεις έπαρση και δεν βλέπεις τις πραγματικές δυνατότητες της ομάδας σου. Οι διθύραμβοι τώρα μπορούν να κοπάσουν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το φετινό Final 4 δεν θα έχει διπλή ελληνική εκπροσώπηση. Μία ομάδα θα διεκδικήσει την παρουσία της στο Λονδίνο και αυτή θα είναι ο Παναθηναικός όπως συνήθως. Ναι αυτή την ομάδα που παρουσιάζατε διαλυμένη το καλοκαίρι. Δεν πειράζει περαστικά σας τώρα και καλή απόλαυση!

Υ.Γ Η ομάδα της βρωμιάς και της φουστιάς να κάνει ένσταση; E όχι γελάει ο κόσμος! Αλλά αφού δεν πιάνει το κόλπο με το χρονόμετρο δοκιμάστε καλύτερα εμφιαλωμένα. Εγγυημένα αποτελέσματα! Άλλωστε το ξέρετε καλά αυτό!
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε