Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Μάστερ-ΣΕΦ

Αν ήμουν ο Πεδουλάκης για τον αγώνα που έρχεται τη δευτέρα θα ένιωθα σαν το Λαζάρου από το Μάστερ-ΣΕΦ ο λόγος?Απλός γιατί πρέπει να μαγειρέψει από το σαββάτο τα σχέδια του, να βγάλει της συνταγές του και να χτυπήσει το επερχόμενο γεύμα της ομάδας του στα αδύνατα σημεία!!!Ας αναλύσουμε πού μπορεί να χτυπήσει η ομαδάρα μας ώστε να φύγουμε με διπλό από το εξοχικό και οι παίκτες μας να φάνε για δείπνο γαύρο ψητό !!
Ανάλυση πλεονεκτημάτων της ομάδας του ΠΑΟ:
1)Υπερτερούμε στους ψηλούς ΓΚΙΣΤ-ΛΑΣΜΕ-ΣΟΦΟ-ΤΣΑΡΤΣΑΡΗΣ-ΣΚΟΡΔΙΛΗΣ έναντι σε ΧΑΙΝΣ-ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ-ΣΕΡΜΑΝΤΙΝΙ-ΑΝΤΙΤΣ-ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ
Αποτέλεσμα:1 εκεί υπερτερούμε καθαρά η ομάδα πρέπει να χτυπήσει με Σόφο από την αρχή ώστε να φορτώσει με φάουλ τον Χάινς αν γίνει αυτό τότε το διπλό κατά τη γνώμη μου θα είναι σίγουρο ο λόγος γιατί το παιχνίδι του γαύρου εξαρτάτε πολύ από τον Χάινς όπου του προσφέρει πολλά στην επίθεση αλλά και στην άμυνα! Είναι ο Μάντζαρης δηλαδή εντός της ρακέτας στην άμυνα ο Χάινς!
2)Απώλεια Μάντζαρη: Ο Μάντζαρης όπως και να το κάνουμε είναι ο παίκτης κλειδί στην άμυνα του γαύρου έχει μαρκάρει Ναβάρο-Διαμαντίδη-Μπράουν και τα έχει πάει σχεδόν τέλεια η απώλεια του είναι κάτι το πολύ θετικό για την ομάδα μας αλλά αρνητικό για το ελληνικό μπάσκετ γιατί μπορεί να βοηθήσει την εθνική στο επερχόμενο ευρωμπάσκετ!Οπότε ο Διαμαντίδης θα έχει πιο εύκολο έργο στην οργάνωση όπου θα παίξει σημαντικό ρόλο στον αγώνα!
3)Τρίποντα:Στο πρώτο αγώνα η ομάδα δεν είχε καλά ποσοστά στα τρίποντα πλέον τα ποσοστά έχουν εκτοξευτή βλέπε σουτέρ Καπόνο-Μπράμος-Μασιούλις-Γκίστ!Άρα ελπίζουμε ότι η ομάδα θα συνεχίσει το καλό σερί που έχει στα τρίποντα και να βάλει μεγάλα καλάθια!
4)Το άγχος στο Γαύρο:Ο γαύρος θα έχει άγχος ένα στραβοπάτημα σε αυτό το ματς και όλα αλλάζουνε  προς το κακό για εκείνους σε αντίθεση με εμάς οπού ότι και αν γίνει η ομάδα έχει στόχο πρώτα από όλα το κύπελλο για αρχή.........
Ανάλυση πλεονεκτημάτων ΟΣΦΠ:
1)Ατμόσφαιρα γηπέδου:Το γήπεδο θα ναι κόλαση το μόνο σίγουρο όπου θα επηρεάσει τη ψυχολογία παικτών της ομάδας μας οι οποίοι θα είναι πιστεύω ο Καπόνo και ο Μπάνκς ο λόγος είναι ότι δεν έχουν ζήσει τέτοια ατμόσφαιρα εναντίον τους!Ίσως όμως τους πιάσει το Αμερικάνικο τρελό που έχουνε θυμηθείτε Oυίνστον τα όργια που έκανε στο ΣΕΦ!Μακάρι να γίνει το δεύτερο αλλά το πρώτο είναι ποιο σίγουρο...
2)Γκρίζοι λύκοι:Δε ξέρω γιατί αλλά πιστεύω ότι τα σφυρίγματα θα είναι υπέρ του γαύρου!!!Είδη αρχίσανε τα κλάματα στην ΚΕΔ!!!


Συνταγή:ο Πεδουλάκης πρέπει να αγοράσει 1 κιλό γαύρο και να βάλει το Μήτσο να ανάψει τα κάρβουνα στα αποδυτήρια!!Μετά ο Πεδουλάκης να δώσει το γαύρο στον Αλβέρτη να καθαρίσει τα κεφάλια του γαύρου και να τα δώσει στο ψήστη Τσαρτσαρή όπου θα τον ψήσει για 40 λεπτά ...Μετά ο Καπόνο μαζί με Γκίστ να στρώσουν το τραπέζι και ο τρελό Μπανκς μαζί με Σόφο να δοκιμάζουν το γεύμα!Πέρα από τα αστεία αυτό που πρέπει να κάνει ο Πεδουλάκης μαζί με Μήτσο και Αλβέρτη είναι να προετοιμάσουν τους νεοφερμένους για το κλίμα αλλά και να τους κα(μπιτ)σουν συγνώμη και όλας για τη λέξη αν το καταφέρουν αυτό είμαι σίγουρος ότι θα πάμε καλά!






Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε