Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Φταίει ο Μπουμσόνγκ ή αυτός που τον έβαλε;

Πολύς λόγος γίνεται για τη χτεσινή απόδοση του Μπουμσόνγκ και τα δύο πολύ όμορφα γκολ που προσέφερε στον Λεβαδειακό για να να γυρίσει το ματς και να το χάσουμε. Πραγματικά αυτά τα λάθη (;;)  που έκανε χτες ο Γάλλος αμυντικός δεν υπάρχουν για ένα τέτοιο παίκτη. Μέσα από το γήπεδο φάνηκαν έως και ηθελημένα. Δεν γίνεται ο πιο έμπειρος παίκτης σου να κάνει τέτοιες γκάφες. Το θέμα είναι αν φταίει ο παίκτης ή ο Ρότσα που τον έβαλε. Και εξηγώ το γιατί... Δεν γίνεται ένας παίκτης που κάνει τον τραυματία επί τρεις μήνες και δεν γουστάρει να παίξει να μπαίνει στην εντεκάδα. Δεν μπορεί έναν παίκτη που δείχνει ότι θέλει να φύγει και που γίνονται συζητήσεις για λύση του συμβολαίου να τον ξεκινάς. Και αν αφήσουμε όλα αυτά στην άκρη είχε να παίξει 3 μήνες ρε παιδιά. Θα τις έκανε τις γκάφες του και να που τις έκανε και το πληρώσαμε πολύ ακριβά. Επαναλαμβάνω άν ήταν γκάφες γιατί εμένα δεν μου φάνηκαν και τόσο. Εσείς τί πιστεύετε;;;
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 σχόλια:

  1. Γρηγόρης καλογρέζα ενα πραγμα αναρωτιέμαι πόσοι θα έπαιξαν το διπλό χτες 7αποδοση πο πο τα παλικάρια μας θα έβγαλαν λεφτά χτες,και άμα το παίξαμε και ανατροπή τι να πω τα οικονομισανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ και προσθέτω το εξης:
    ΔΕΝ γίνεται να αφήνεις δύο παίχτες στην ενδεκάδα την στιγμή που βλέπεις ότι 4000 φίλαθλοι τους βρίζουν όταν παίρνουν το τόπι. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ?
    ή βλάκας πρέπει να είσαι ή ΣΤΗΜΈΝΟΣ.
    Kαι ας με συγχωρήσετε αδέρφια, αλλά πιστεύω πως ο ρότσα είναι συνδυασμός και των δύο ( λυπάμαι πραγματικά που το γράφω)
    Υπομονή και είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα αναδειχθεί όλη η αλήθεια για το μνημονιακό κοστούμι που φόρεσαν ετσιθελικά στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΡΑ ΜΑΣ. Να δω τότε που θα κρυφτούν όλοι αυτοί. Διότι τότε δεν θα είναι τόσο απλά τα πράγματα για να πατήσεις
    '' ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ '' όπως έκαναν κάποια λαμόγια που έσερναν την ιστορία του πρίγκηπα μέσω blogs (τα οποία είναι άφαντα απο χθες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΡΟΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΔΙΝΟΓΓΙΑΝΝΙΚΟΣ..ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ!ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΕΝΤΕΛΩΣ!ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑΓΕΣ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΒΥΝΤΡΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ!

      Διαγραφή
  3. Γρηγόρης παιδια φταίμε και εμείς διότι θελω να θίξω και ενα θεμα πιστέψανε παρα πολλοί Παναθηναϊκοι το παραμύθι με το πρίγκιπα και να σα πω και κάτι είχα πληροφορίες ότι μεσα στην παιανεια πηγενοερχοντουσαν πολλές περίεργες φάτσες και πολλοί πιστέψανε φίλοι μου το παραμύθι θα εκτόξευση λέγανε και διάφορα αλλά που απο μεσα στην παιανεια . Σχετικά με το σίριαλ με το πρίγκιπα να ξέρετε κατάφερανε να κάνουν αυτο που θέλανε πιστέψανε πολλοί και έχουν δημιουγησει στην ομάδα την απόλυτη διάλυση ,το παζλ εχει ακόμα κομμάτια .ΓΙα τα πρακτικα πραγματικά ποιος πίστευε γαμοτι μου αυτόν τον άνθρωπο ΤΣΑΚΑ ο άνθρωπος πρέπει να τιμωρηθεί για αυτά που έκανε στην ομάδα . Μας ξεφτιλησε στο πανελλήνιο και στην Ευρώπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν το εκανε επιτηδες ο Μπουμ δεν το ξερουμε,οσο για τον Ροτσα ποιον να εβαζε ρε βλακες??εχουμε παιχτες και δεν το ξερουμε ε????Ο Βυντρα χτες τετοιο λαθος δεν θα το κανε,τελικα με αυτους που εχουμε τωρα θα παρακαλαμε να ειχαμε ξανα τον Βυντρα.Υπαρχουν και χειροτεροι και θα το δειτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΒΛΑΚΕΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ!ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΥΝΤΡΑ!ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ?ΜΗΠΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΖΙΓΚΕΡ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΙΣΩ?ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΕΒΑΖΕ ΑΝ ΘΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!

      Διαγραφή
    2. Αν θέλεις φιλαράκι κόψε μαχαίρι την κουβέντα περι βύντρα γιατί όπως καταλαβαίνεις καρφώνεσαι απο χιλιόμετρα! Κταλαβαίνω οτι δεν βρίσκεις πλέον διαδικτυακη στέγη να λες τις σαχλαμάρες σου με τα φιλαράκια σου και να κάνετε προπαγάνδα , αλλά πρέπει να καταλάβεις και εσύ ότι το τέλος σας είναι πιο κοντά από ποτέ. ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ!Θα το αντέξεις??

      Διαγραφή
    3. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ!ΤΟΥΣ ΚΟΨΑΝΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ!ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΣΚΗΣΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΑΝΗΣΟΥΜΕ!ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!

      Διαγραφή
  5. Δεν νομιζω οτι ο ροτσα παιζει καποιο παιχνιδι και νομιζω οτι ειναι αδικο να τον κατηγορουμε ετσι,και μονο που καθεται στο παγκο υπο αυτες τις συνθηκες ειναι πολυ μεγαλο πραγμα.παικτες απληρωτοι παικτες που δεν τους θελοι ο κοσμος ψυχολογια στο ναδιρ πολυ λιγο ποιοτικο υλικο,ο ανθρωπος οτι μπορει κανει,φιλε δεν ξερω αν ειναι βαρφηνογιαννιξος(αν και ως παικτης και ως προπονητης επι βαρδηνογιαννιδων εκανε μεγαλες πορεις και αυτοι τον εφεραν και δικαιωματο του να ειναι) σιγουρα ομως ειναι παναθηναικος και ειναι αδικο και αστοχο να τον κατηγορουμε.εγω νομιζω οτι η διασπαση των φιλαθλων σε βαρδηνογιαννικους,βγαινοπουλικους κλπ ειναι το χειροτερο,η ομαδα ειναι πανω απο ολα και οχι τα προσωπα, Η ΟΜΑΔΑ.Αν δεν υπαρξει συμπνοια στους φιλαθλους στο ποδοσφαιρο δεν προκυται να γινει τιποτα μεταξυ μας θα τρογομαστε.Τελος και παλι θα πω οτι ο ροτσα ειναι ενα προσωπο που πρεπει να το σεβομαστε και οχι να το κατηγορουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλα ολα αυτά που λες αλλά μην ξεχνάς οτι ο ρότσα αισθάνεται υποχρεωμένος στην γαυροοικογένεια και στις εντολές της ΠΑΝΤΑ θα δίνει προτεραιότητα

      Διαγραφή
    2. ΑΚΡΙΒΩΣ!ΕΞΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ!

      Διαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε