Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Kαι Τζιμπρίλ και αλάνι!!!

Το βάρος των ανθρώπων του Παναθηναικού έχει πέσει πάνω στην ενίσχυση της ομάδας στις μεταγραφές. Φυσικά το πρόσωπο που συγκεντρώνει όλο το βάρος των προσπαθειών είναι ο τεράστιος Djibril Cisse. Ο Γάλλος παιχταράς είναι πιο κοντά από ποτέ να ξαναφορέσει τη φανέλα του Παναθηναικού και αυτό θα ξεκαθαρίσει ίσως και αύριο μετά από τη συνάντηση που θα έχει με τους διοικούντες της ΚΠΡ. Ο Cisse θα προσπαθήσει να λύσει το συμβόλαιό του και να έρθει ως ελεύθερος αλλώς θα έρθει σε πρώτη φάση ως δανεικός μέχρι το καλοκαίρι.
Το δεύτερο μεταγραφικό μπαμ αν γίνει θα ακούει στο όνομα του Σωτήρη Κυργιάκου. Ίσως λοιπόν έχουμε μια δεύτερη μεγάλη επιστροφή αν συμφωνήσει το αλάνι με τον Παναθηναικό. Ο Κυργιάκος δεν υπολογίζεται από τη Βόλφσμπουργκ και έχει το ελεύθερο να συμφωνήσει με όποια ομάδα θέλει και να φύγει χωρίς αποζημίωση! Μια κίνηση που θα προσδώσει εμπειρία και τσαμπουκά στην ομάδα!
Το μόνο σίγουρο είναι και από τις δύο κινήσεις ότι ο Παναθηναικός αποβαρδινογιαννοποιείται γιατί και οι δύο ήταν παίκτες που εκδιώκθηκαν από τον Βαρδινογιάννη αλλά τώρα εφόσον έχει αποχωρήσει επιθυμούν την επιστροφή τους στην ομάδα!

Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 σχόλια:

  1. ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΦΕΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΡΗ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ..ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

      Διαγραφή
  3. σε αναμενα καρβουνα καθομαστε!!αντε να γκρεμισουμε το αεροδρομιο λεμεεε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε