Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

'21-12-2012' Ο ΠΑΟ όλο και πιο δυνατός

Η προφητεία των Mayas σίγουρα δεν αναφερόταν στον μπασκετικό ΠΑΟ, ο οποίος καθημερινά δυναμώνει και μόνο προς το τέλος του δεν φτάνει όπως είχαν προβλέψει κάποιοι καλοθελητές το καλοκαίρι. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απο την στιγμή που ανέλαβε την ομάδα δείχνει οτι έχει πλάνο, φυσικά και έγιναν λάθη (κακή επιλογή αμερικάνων, κόντρα με Θανάση κτλ) το σημαντικό είναι οτι έχει την θέληση και την δύναμη να διορθώσει τις λάθος κινήσεις. Φυσικά δεν έχουμε το φαινόμενο των προηγούμενων ετών με τους ακριβοπληρωμένους παίκτες (σίγουρες λύσεις), αλλά αυτό δείχνει ακόμα πιο μεθοδική δουλειά στις μεταγραφές, ο Lamse  παίρνει  400 χιλ. και παίζει λες και παίρνει 2 εκατ.

Ερχόμαστε στο περασμένο καλοκαίρι που άλλος για Ρωσία τράβηξε και άλλος για Τουρκία, Ισπανία κτλ.. Σχεδόν όλοι φοβήθηκαν την διάλυση του εξάστερου μετά την φυγή Οbradovic, όμως όπως είπε ένας καλός φίλος "όποιος φεύγει απο το μαντρί τον τρώει ο λύκος", πόσο δίκιο είχε! Πιστεύω οι περισσότεροι ήδη έχουν μετανιώσει που έφυγαν. Οι 2 παίκτες που  έμειναν έγιναν 3,4,5,6,7.... πρωτόγνωρη κατάσταση για τον ΠΑΟ. Ευτυχώς, οι αδυναμίες φάνηκαν νωρίς και τόσο η διοίκηση όσο και το προπονητικό team έκαναν το καλύτερο δυνατό για να καλυφνούν οι τρύπες,με προσθήκες, αντικαταστάσεις,αλλαγές ρόλων κ.α..
Φτάνουμε σήμερα έχοντας περάσει απο 40 κύματα, με το τοπίο-roster να ξεκαθαρίζει σιγά-σιγά. H ομάδα βρίσκει ταυτότητα (επιθετική άμυνα, αιφνιδιασμοί, εύκολα καλάθια) easy basket που έλεγε και ο Obradovic. Ο Διαμαντίδης  μαέστρος, ο Banks που έχω εντυπωσιαστεί απο το θράσος του, ο Ukic έχει να δώσει ακόμα κυρίως να βρει τον ρόλο του, Μaciulis-Bramos πολυεργαλεία, Lasme τι να πει κανείς γι'αυτόν τα κάνει όλα και συμφέρει, ο Sofo με την επιστροφή του θα αποτελέσει κλειδί για το Top 16 καθώς ο ΠΑΟ δεν είναι πλέον προβλέψιμος στην επίθεση και ο Sofo αποτελεί υπερόπλο μέσα στην ρακέτα, ο Kapono είναι 'Bomber' και θα ανοίξει τις άμυνες, ο Τσαρτσαρής εμπειρία, ο Σκορδίλης-Ξανθόπουλος συμπληρωματικοί, μην ξεχνάμε και μία μεγάλη ελπίδα του Ελληνικού μπάσκετ τον Χαραλαμπόπουλο. Σήμερα περιμένουμε το νέο μεταγραφικό απόκτημα τον James Gist θα δώσει ακόμα περισσότερη ενέργεια στην ομάδα και δύναμη στην ρακέτα, μακάρι να έμενε και ο Panko του οποίου την παρουσία θεωρώ θετική αλλα θέλαμε κάτι παραπάνω. Πλέον περιμένουμε και τον σέντερ, η διάθεση της διοίκησης για διάκριση είναι σαφής πλέον, υπάρχει πρόγραμμα (μην ξεχνάμε τις πρώιμες επαφές με Φώτση) παρόν και μέλλον για την μεγαλύτερη ομάδα του Ελληνικού αθλητισμού. Μην ξεχάσουμε ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της ομάδας: τον υπέροχο μπασκετικό κόσμο του ΠΑΟ που δίνει την ώθηση και πάντα το χειροκτρότημα στην ομάδα!
Δεν ξέρω αν το τέλος του κόσμου θα έρθει,του μπασκετικού ΠΑΟ πάντως ΟΧΙ!
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 σχόλια:

  1. Πολύ σωστό αρθρο!!!η ομάδα με αυτές τις κινήσεις στοχεύει ψηλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημήτρη η δική σου προφητεία ποιά είναι για το που θα φτάσουμε φέτος στην euroleague??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θελω να πιστευω οτι έχουμε καλές πιθανοτητες για final 4,ακομα και να μην παμε πιστευω θα το παλαιψουμε μεχρι τελους.Το μονο που με ανησυχει αυτη την στιγμη ειναι η κατασταση του Sofo ειναι πολυ σημαντικος για την συνεχεια,ελπιζω να γυρισει γερός.

      Διαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε