Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Nαι ρε τριφυλλάρα!!!

Μεγάλη και καρυδάτη νίκη για την Πανάθα μας σήμερα που κόντρα σε όλους και όλα νίκησε με 67-66 τη Ζαλγκίρις και μπήκε με το δεξί στο ΤΟΡ 16. Μεγάλοι πρωταγωνιστές για την ομάδα μας οι Καπόνο (16 πόντους), Μπράμος (15 πόντους) και Λάσμε (14 πόντους). Αποχώρησε στην αρχή του αγώνα ο Δημήτρης Διαμαντίδης ενώ δεν αγωνίστηκε καθόλου ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης. Τα αγωνιστικά και τα θετικά και αρνητικά θα τα αναλύσουμε αύριο με καθαρό μυαλό. Σημασία αυτή τη στιγμή έχει η νίκη που χτίζει την αυτοπεποίθηση της ομάδας που κατάλαβε ότι μπορεί να κερδίσει και χωρίς τον βασικό και αναντικατάστατο Διαμαντίδη!
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 σχόλια:

  1. Σημασία έχει να έρθουν οι νίκες στα πρώτα παιχνίδια μέχρι να δέσει η ομάδα και να γυρίσουν οι τραυματίες. Έπειτα και αυτοπεποίθηση θα αποκτήσουμε και ψυχολογία. Με διπλό στην Τουρκία πιστεύω έχουμε πάρα πολλές πιθανότητες και με πιθανή κατάκτηση μιας εκ των δύο πρώτων θέσεων σχεδόν βέβαιο το F4! (αν δούμε τις πιθανές διασταυρώσεις) Για να δούμε... Μπράβο στον κόσμο που έδωσε ενέργεια αλλά κυρίως στην ομάδα που γεννιέται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΝΙΚΟ!ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΥΠΟ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ!ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΕΚΤΟΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΘΑ ΤΗΝ ΣΠΡΩΞΟΥΝ) ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ!

      Διαγραφή
  2. Γρηγόρης καλογρέζα καλησπέρα σε όλους και σε εσένα admin εχω να σας κάνω μια απορία σας άρεσε το κουτσά ρίσκα του προπονητη μας ?? μήπως αργεί σε στο δεύτερο ημίχρονο να βάλει κάποιους παίκτες (κάποιο) και στην άμυνα δεν υπήρχαν παγίδες απο εμάς ?? δεύτερο η ατμόσφαιρα σήμερα φοβερή μπράβο στους φιλάθλους μας ήμουν μεσα τρίτων φίλαθλοι του μπασκετικου αυτοκράτορα όλοι οι άγονες απο εδω και πέρα θα ειναι δύσκολη και όλα τα ματς ενδιαφέροντα .παιδια τι γνώμη έχετε για τον oukits σαν πολύ δεν κρατάει την μπάλα ?? και λάθη συνεχώς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΡΗΓΟΡΗ!ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΘΗ ΧΤΕΣ Ο ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΤΕΣΙΝΟ ΜΑΤΣ!

      Διαγραφή
  3. ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Ο ΟΥΚΙΤΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ 2. ΣΤΟ 1 ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ. ΝΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ. ΚΑΝΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΛΑΘΗ ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΑ, ΟΠΩΣ ΣΕ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΧΘΕΣ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΜΕ 19 ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΚΟΜΑ Κ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΣΙΜΟ, ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ Κ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕΤΑΞΥ ΣΟΥΤ Κ ΜΠΟΜΠΙΤΑΣ..... ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΨΥΧΟΛΟΓΗΤΟ.
    ΘΕΩΡΩ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΓΑΛΟ ΡΙΣΚΟ.... Κ ΜΑΛΛΟΝ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ.... ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΗΝ 4Η ΠΕΡΙΟΔΟ Ο ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ ΜΕ 4 ΤΣΑΡΤΣΑ Κ 5 ΓΚΙΣΤ. ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΛΥ ΚΟΜΒΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ. ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΣΜΕ.ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΡΙΨΟΚΙΝΔΥΝΟ Κ ΚΟΣΤΙΣΕ ΣΤΟ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ Κ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Κ ΦΕΤΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ. ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε