Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Ίσως και ο πιο σημαντικός αγώνας του TOP16

Η αντίστροφη μέτρηση λοιπόν έχει ξεκινήσει για τη φετινή έναρξη του αλλαγμένου TOP16. Κάποιες ομάδες ξεκινάνε αύριο την προσπάθειά τους ενώ ο Παναθηναικός αγωνίζεται την Παρασκευή με την Ζαλγκίρις στο ΟΑΚΑ. Πριν αναλύσουμε τις δυσκολίες και τη σημασία αυτού του παιχνιδιού θα αναφερθούμε λίγο στο ανανεωμένο TOP16. 
Φέτος λοιπόν η συγκεκριμένη φάση είναι εντελώς διαφορετική από τις προηγούμενες χρονιές.
Οι τέσσερις όμιλοι των τεσσάρων ομάδων αντικαταστάθηκαν από δύο ομίλους των οκτώ ομάδων. Στην ουσία μιλάμε για ένα νέο πρωτάθλημα με ένα μαραθώνιο αγώνων χωρίς διακοπή αφού οι ομάδες ξεκινάνε αύριο τους αγώνες τους και θα τους ολοκληρώσουν στις 5 Απριλίου παρακαλώ. Η νέα μορφή είναι σαφώς πιο δύσκολη αλλά και πιο δίκαιη για μένα γιατί θα περάσουν οι πραγματικά καλύτερες ομάδες στην επόμενη φάση. Επιπλέον αν κάνεις μια ήττα δεν βγαίνεις εκτός προγράμματος όπως συνέβαινε τις προηγούμενες χρονιές.
Πάμε στα του Παναθηναικού μας τώρα...Πρεμιέρα λοιπόν με τη Ζαλγκίρις και σαν πρεμιέρα είναι από μόνη της δύσκολη εξ ορισμού. Αντιμετωπίζουμε μία αρκετά επικίνδυνη ομάδα που μην ξεχνάμε ότι βγήκε πρώτη στον όμιλό της και κέρδισε με ευκολία τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Φέτος έχουν πάρει έναν πολύ καλό Ισπανό προπονητή τον Πλάθα και αποφάσισαν να θωρακίσουν την ομάδα τους με εμπειρία υπογράφοντας τους αδερφούς Λαβρίνοβιτς και τον Καουκένας. Έχουν φτιάξει ένα σύνολο λοιπό που θέλει την απαιτούμενη προσοχή για να μην βρεθούμε και εμείς προ εκπλήξεως! Εκτός από τον αντίπαλο όμως έχουμε να αντιμετωπίσουμε και κάποια δικά μας θεματάκια.
Αρχικά έχουμε τον τραυματία Σοφοκλή που είναι εκτός μάχης και τον τραυματισμό του Διαμαντίδη που κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει να αγωνιστεί και μάλλον θα τα καταφέρει. Δεν θέλω καν να σκεφτώ απουσία του αρχηγού γιατί τότε το έργο μας θα γίνει πιο δύσκολο. Από την άλλη είχαμε κάποιες εσωτερικές αλλαγές στην ομάδα η οποίες θέλουν το χρόνο τους για να αφομοιωθούν σωστά. Είχαμε την αποχώρηση του Πάνκο που είχε αρχίσει να μπαίνει στα συστήματα και παράλληλα την ένταξη στην ομάδα αρχικά του Καπόνο και στο ματς με τη Ζαλγκίρις του Γκίστ. Είναι δύο παίκτες με τεράστια ποιότητα που θα βοηθήσουν τον Παναθηναικό αλλά θέλουν και οι δύο τον χρόνο τους. Για αυτό άλλωστε το τεχνικό επιτελείο έχει πέσει πάνω τους προσπαθώντας να τους βάλει όσο πιο γρήγορα γίνεται στο κλίμα της ομάδας.
Πολύ σημαντικό και δύσκολο ματς λοιπόν την Παρασκευή και ο κόσμος του Παναθηναικού πρέπει να κάνει το καθήκον του και να γεμίσει το γήπεδο για να βοηθήσει την ομάδα να φτάσει στην πολύ σημαντική νίκη και να μπεί με το δεξί στην επόμενη φάση. Δικαιολογίες τύπου μέρας και ώρας δεν υπάρχουν αφού το ματς διεξάγεται Παρασκευή στις 22:00. Ραντεβού λοιπόν εκεί!!!
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 σχόλια:

  1. poli kalo arthro bravo!!!!to email mou to elaves an nai perimenw apadisi!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΩΣΤΑ!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!ΤΟ ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΧΩ ΗΔΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημερα Mat.Μας εφτιαξες τη διαθεση χθες βραδυ με τον Ζελικο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ!Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΛΕΠΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ!

      Διαγραφή
    2. Χρονια πολλα και σε σενα φιλαρακο και οσους αγαπας.Προσπαθω να σου στειλω e-mail αλλα κατι δεν κανω σωστα εκει με τον διακομιστη...Το e-mail μου στο εγραψα δημοσια χθες.Αλλωστε χρωσταω κατι αν γυρισει ο δασκαλος.Καλημερα κι απο την κορουλα.Εδω την εχω μαζι μου!

      Διαγραφή
  4. ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΥΓΕΙΑ!ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ!ΜΑΙL ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΕΙΤΕ ΠΑΤΩΝΤΑΣ TO ΚΟΥΜΠΙ (EMAIL ME) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΕΙΤΕ ΓΡΑΦΩΝΤΑΣ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ MAIL ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ok φιλαρακο μου.Σ'ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου.Την καλημερα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΥΠΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΦΑΝΕΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΑΣΤΕΡΙΩΝ!

      Διαγραφή
  6. Χρονια πολλα και απο εμενε παιδια.κανετε πολυ καλη δουλεια συνεχιστε ετσι.ελπιζω οι πληροφοριες που εχετε για την ομαδα να νγουν αληθινες και να ειναι και αξιοπιστοι και οι πληροφοριοδοτες σας ;-) παντως εμεις που ειναστε επαρχια και μακρυα απο την ομαδα προσοαθουμε πως και πως να μαζευουμε πληροφοριες για αυτην συνεχιστε ετσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε