Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Πού το πάτε εκεί στην μπάλα;;;

Ρε θα μας τρελάνετε όλους εκεί στον ποδοσφαιρικό Παναθηναικό; Ρε το έχετε καταλάβει ότι σας έχουμε βαρεθεί όλους εκεί μέσα; Κάθε μέρα και μια νέα ανακοίνωση και μια νέα μπιχτή και μια νέα ειρωνεία και και και... Καταλάβετε όλοι εκεί πέρα ότι δεν μπορείτε να παίζετε με το μέγεθος του Παναθηναικού. Η υπομονή μας χάθηκε και θα το διαπιστώσετε όλοι μα όλοι από την πρώτη αγωνιστική του νέου έτους και μετά! Και το μήνυμα πάει σε όλους. Σε διοίκηση, παίκτες, εκπροσώπων πριγκίπων κτλ κτλ. Τι δεν καταλαβαίνετε πια εκεί στην Παιανία; O κόσμος απαιτεί ο Παναθηναικός να ξαναγίνει το μέγεθος που ήταν. Δεν μπορείτε να τον μικρύνετε και άλλο. Πόσο ακόμα ρε άνιωθοι;
Εσύ Αλαφούζο λες ότι έχεις καταλάβει τι συμβαίνει και ότι θες να καθαρίσεις τον Παναθηναικό από το παρελθόν. Είμαστε μαζί σου σε αυτό κάντο. Λεφτά έτσι και αλλιώς δεν βάζεις και διαχειρίζεσαι τα δικά μας. Απαιτούμε όμως πράξεις και άμεσα. Όχι άλλες κωλοτούμπες. Διώξε αυτούς που πρέπει να φύγουν τώρα!
Όσον αφορά εσένα Τσάκα σε βαρεθήκαμε καταλαβέ το. Το ότι έχεις γλιτώσει το ξύλο μέχρι στιγμής μάλλον από κάποιο θαύμα είναι. Να ξέρεις όμως ότι θαύματα δεν γίνονται κάθε μέρα! Δεν θα παίξεις εσύ με τον κόσμο και το όνομα του Παναθηναικού για να κάνεις το κομμάτι σου ή το κομμάτι κάποιου άλλου. Άσε τις δικαιολογίες και τις δηλώσεις και βάλε τα αναθεματισμένα τα χρήματα μέχρι τις 4/1. Αν δεν τα βάλεις όμως και μας κορόιδεψες ακόμα μία φορά πολύ φοβάμαι ότι θα αντιμετωπίσεις τις συνέπειες όποιες είναι αυτές. Η κοροιδία τέλος κατάλαβέ το και εσύ!
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 σχόλια:

  1. ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ.ΠΑΙΔΙΑ ΗΡΘΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΠΑΛΙ ΑΥΤΑ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΟΥΤΕ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΒΑΣΙΛΗ!Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΑΚΡΑΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΟΠ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!

      Διαγραφή
  2. Ο ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Γ.Σ. ΤΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ Η ΕΠΙΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΗ.ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ.ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΤΟ 2008 ΒΓΗΚΑΜΕ 30000 ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΚΟ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε