Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Αν δεν γίνει κάποιο θαύμα μεταγραφές τέλος! (Updated)

Το ψάξαμε και δυστυχώς τα νέα δεν είναι καλά. Ο Παναθηναικός μάλλον θα ολοκληρώσει τις μεταγραφές του για φέτος και θα προχωρήσει ως έχει για το υπόλοιπο της σεζόν. Ακούστε πως έχει λοιπόν το πράγμα. Ο Παναθηναικός έψαχνε από την αρχή έναν καθαρά συμπληρωματικό παίκτη για να μην διαταράξει και τις ισορροπίες στην ομάδα. Για αυτό το λόγο έψαξε περιπτώσεις τύπου Σερμαντίνι και Γουάτκινς. Παίκτες όχι μεγάλα ονόματα και με χαμηλό κασέ. Άλλωστε το είπαμε και χτες ότι το διαθέσιμο μπάτζετ ήταν 200.000-250.000 αφού ο αρχικός προυπολογισμός του καλοκαιριού είχε ήδη ξεπεραστεί. Στην πορεία εξετάστηκε η περίπτωση του Μπατίστ ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει από τη Φενέρ. Το μεγάλο πρόβλημα είναι στο πολύ υψηλό συμβόλαιό του που φτάνει το 1.000.000. Οι πληροφορίες από Κωνσταντινούπολη μεριά λένε ότι η Φενέρ δεν δέχεται να αποζημιώσει τον Μπατίστ και τον αφήνει μόνο αν κάποια ομάδα καλύψει πλήρως το συμβόλαιό του πράγμα απίθανο και παράλογο για κάθε ομάδα. Έτσι αν δεν συμβεί κάτι συγκλονιστικό ο Μπατίστ θα πληρώσει τη λάθος επιλογή του και υα παραμείνει στην Τουρκία και ο Παναθηναικός θα συνεχίσει ως έχει για αυτή τη χρονιά!

00:30
Τελευταίες πληροφορίες θέλουν την Μπαρτσελόνα να έχει καταθέσει μια πολύ δελεαστική πρόταση στον Μπατίστ καλύπτοντας και ένα σημαντικό ποσό της αποζημίωσης! Το δρομολόγιο Κωνσταντινούπολη-Βαρκελώνη είναι πιο πιθανό αυτή τη στιγμή από το δρομολόγιο Κωνσταντινούπολη- Αθήνα. Υπάρχουν όμως πιθανότητες ο παίκτης να παραμείνει στη Φενέρ καθώς χαλάει και η μεταγραφή του Williams.
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 σχόλια:

  1. Ξέρουμε λοιπόν γιατί οι δύο αυτές περιπτώσεις που αναφέρατε δεν προχώρησαν? Έχω διαβάσει για τις σχέσεις της ομάδας με το Σέρμα και ότι είχαν πάει στα δικαστήρια, έπαιξε αυτό κάποιο ρόλο ? Με τον Γουάτκινς γιατί δεν έγινε κάτι, ξέρουμε ? Από τη δική σας εμπειρία θα μπορέσει η ομάδα να τα βγάλει πέρα με τα τόσα παιχνίδια ως έχει ? Με τη λογική ότι θα έπρεπε παιχνίδια πχ με τον ΚΑΟΔ να τα καθαρίζει ο πάγκος (Γιαννόπουλος, Ξανθοπουλος, Σκορδίλης) κάτι που μέχρι στιγμής φαίνεται πως δεν μπορεί να γίνει. Ευχαριστώ, χρόνια πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΤΑΛΙΑ Ο ΓΟΥΑΤΚΙΝΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΜΙΑΣ ΦΑΝΕΛΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 6 ΑΣΤΕΡΙΑ (ΒΛΕΠΕ ΚΙΤΣΕΝ)!Ο ΣΕΡΜΑΝΤΙΝΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΝΤΑΣ ΠΟΛΥ ΕΠΙΡΡΕΠΗΣ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΟΜΑΔΕΣ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΚΑΜΠΙ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕ. ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΜΑΣ!ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ!ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΡΓΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!

      Διαγραφή
  2. Λογικο το να μην παρουμε αλλο παικτη καθως δεν θα δεσουμε ποτε, με τοσες αλλαγες μεσουσης της περιοδου.
    Το κακο ειναι οτι ειναι μεγαλο ρισκο το να περιμενουμε τον Σοφο, καθως Σκορδιλης - Τσαρτσα - Gist δεν ξερω πως θα καλυψουν το κενο κ σε τοσο δυσκολα παιχνιδια οπως αυτο με CSKA.
    Ο Σερμα δε νομιζω οτι κολλαει ουτε 5% στον Ολυμπιακο..... ασχετο....
    Ο Batiste θα πρεπει να θυμηθει πως σουταρουν τριποντα κ να μεινει στη Φενερ....
    Ευχομαι τουλαχιστον η συσπειρωση της ομαδας να μεινει ψηλα.
    Ποσο ειναι το maximum που μπορει να ληψει ο Σοφο?

    Λογικος Μπασκετικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ ΛΙΓΟ Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΣΩΣΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ!ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΓΚΙΣΤ ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΠΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!Ο ΣΟΦΟ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΤΟΡ 16. ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΤΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ!ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΡΜΑΝΤΙΝΙ.ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΤΙΣΤ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΘΕΣΗ Ο ΠΙΑΝΙΤΖΙΑΝΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ!ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΩΣ ΤΡΙΤΗ ΛΥΣΗ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ!ΕΣΥ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ?

      Διαγραφή
  3. Παιδιά ο Παναθηναϊκός δε θα παρακαλάει κανένα Μπατίστ... Ας καταλάβει το λάθος του, και αυτός και όσοι έφυγαν απ'το μαντρί! Πολλοί περίμεναν ότι το καλοκαίρι η ομάδα θα βαρέσει διάλυση με τη φυγή Ζότς και σήκωσαν το λάβαρο της επανάστασης... Και έτσι μια χαρά θα τα πάει η ομάδα! Οι Γκιστ, Καπόνο και Μπάνκς θα βοηθήσουν πολύ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ!ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΡΟΣΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ!

      Διαγραφή
  4. EFOSON LEFTA DEN YPARXOUN GIATI PARAMUTHIAZOUME TO KOSMO GIA BATIST KAI FOTSH?KAI AN UPARXOUN KAI EINAI DIATHESIMA GIA KAPOION APO AUTOUS (PX FOTSH OPOS ELEGAN) GIATI AUTA TA LEFTA DEN DIATETHIKAN GIA ALLOUS ISAXIOUS PAIXTES? DHLADH H BATIST H TIPOTA? H FOTSHS H TIPOTA? AYTO DEN TO KATALAVAINO..EKTOS KI AN POULANE FOUMARA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πώς γίνεται δηλαδή να πουλάνε φούμαρα? Γιατί να το κάνουν?
      Και επίσης, ποιοι πουλάνε φούμαρα? Οι δημοσιογράφοι ή οι άνθρωποι της ομάδας (ή αυτοί της Φενέρ?)?

      Διαγραφή
    2. ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΤΟ ΞΑΝΑΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ!ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ 200.000-250.000 ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΨΑΧΝΑΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΑΙΚΤΗ. ΑΠΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΤΙΣΤ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΑΜΕ ΙΣΩΣ 100.000 ΠΑΡΑΠΑΝΩ!ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΩΤΣΗ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΔΙΝΕ ΤΩΡΑ Η ΑΡΜΑΝΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟΝ ΓΚΙΣΤ!ΑΛΛΑ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΝΤΥΘΕΙ ΣΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

      Διαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε