Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Αγώνας με πολλά ενδιαφέροντα!

Σάββατο λοιπόν σήμερα και θα ανηφορίσουμε στο ΟΑΚΑ όπου στις 7 παίζουμε νοκ άουτ ημιτελικό για το κύπελλο Ελλάδας με τον ΚΑΟΔ. Από μόνο του αυτό το παιχνίδι έχει πολλά ενδιαφέροντα και εξηγώ το γιατί.
Αρχικά ο Παναθηναικός θέλει τη νίκη για να σφραγίσει την πρόκρισή του στον τελικό για μία ακόμα χρονιά όπου εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό. Ο Παναθηναικός θέλει να πιάσει και καλή απόδοση στην πρόβα τζενεράλε ουσιαστικά για την έναρξη του ΤΟΡ 16 την Παρασκευή με την Ζαλγκίρις Κάουνας.
Στα αγωνιστικά έχουμε ενδιαφέρον σε δύο μέτωπα. Πρώτο και κύριο στη δεύτερη εμφάνιση του Καπόνο και δέυτερον στην επανεμφάνιση του Ούκιτς μετά τον τραυματισμό.
Και όσο γίνονται αυτά εντός αγωνιστικού χώρου, έξω από αυτών θα έχουμε την πρώτη παρουσία του νέου μας αποκτήματος Γκίστ έστω και από τα επίσημα. Ο Γκίστ προσγειώνεται στις 4 και αμέσως θα κατευθυνθεί στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει τη νέα του ομάδα. Επιπλέον τα trifillakia θα προσπαθήσουν να αλιεύσουν ότι πληροφορία μπορούν όσον αφορά την προσθήκη του σέντερ. Από χτες σας έχουμε πει ότι πρώτο και ίσως αδιαφιλονίκητο φαβορί είναι ο παλιός μας γνώριμος Γκιόργκι Σερμαντίνι εκτός και αν έχουμε κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής. Η περίπτωση του Γουάτκινς πάντως έχει απορριφθεί.
Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν και θα τα πούμε μετά τη λήξη του παιχνιδιού με πλούσιο ρεπορτάζ...
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε