Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Mε το μυαλό στις γιορτές και τη Ζαλγκίρις

Άσχημη η σημερινή εικόνα για τον Παναθηναικό που έδειξε φανερά επηρεασμένος από τις αλλαγές στο ρόστερ αλλά και το κλίμα των χριστουγέννων. Ο Παναθηναικός ήταν κρύος όπως και το ΟΑΚΑ. Με το μυαλό αλλού και την αστοχία να τον συνοδεύει δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης και έπαιξε όσο χρειαζόταν για να προκριθεί σε έναν ακόμα τελικό κυπέλλου Ελλάδος! Θετική η εμφάνιση του Καπόνο που είναι σαφές ότι ακόμα δεν έχει μπεί στα συστήματα της ομάδας. Παρών στο γήπεδο ήταν και ο Γκίστ που είχε εντατικά μαθήματα στον πάγκο. Μοναδικό μελανό σημείο ο τραυματισμός του αρχηγού μας Δημήτρη Διαμαντίδη που υπέστη τράβηγμα στους προσαγωγούς αλλά εκτίμησή μας είναι ότι θα προλάβει το παιχνίδι με την Ζαλγκίρις.

Υ.Γ Τα trifillakia ρώτησαν και έμαθαν για τη μεταγραφή του σέντερ και σας αποκαλύπτουν ότι το μοναδικό όνομα που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι του Γκιόργκι Σερμαντίνι!
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε