Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ!!! (video)

Ο κόσμος του ΠΑΟ στο παιχνίδι με την Zalgiris ήταν για ακόμη μία φορά εξαιρετικός, ο Lasme και ο Bramos και πάλι καταπληκτικοί, όμως χθες στο κλειστό του ΟΑΚΑ υπήρχε κάποιος απο άλλον ΠΛΑΝΗΤΗ αυτόν του ΝΒΑ!!! Φυσικά αναφερόμαστε στον ΚΑΡΟΝΟ που με την αποδοσή του αποστόμωσε πολύ κόσμο. Έφτασε στην χώρα μας λίγο πριν τις γιορτές και 10 μέρες μετά στο ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα στην Εuroleague αναγκάζει την αρμόδια αρχή να κάνει ειδικό αφιέρωμα στην επίσημη σελίδα της. Δεν είναι απλά ένας Killer από τα 6.75, μιλάμε για έναν ολοκληρωμένο παίκτη με πολλές αρετές.


Πήρε τα σουτ που έπρεπε και ευστόχησε (μια φορά τον πούλησε,το σουτ απο το κέντρο δεν το μετράω καν!), είδαμε ενα καταπληκτικό fade away απο μέση απόσταση, τον είδαμε να ποστάρει, να πασάρει με αποκορύφωμα την assist στον Lasme σε πολύ κρίσιμο σημείο. Άσε που βρήκαμε και έναν παίκτη μετά τον Μήτσο που θα πηγαίνει στην γραμμή των βολών και δεν θα τρέμει η καρδιά μας. Βέβαια πρέπει να πούμε και για τις αδυναμίες του, είναι λίγο αργός και με γρήγορους αντιπάλους θα έχει πρόβλημα στην άμυνα αλλά δεν τον βλέπω σαν τρύπα στην άμυντική λειτουργία, έχει θέληση απλά δεν τον βοηθάνε πάντα τα πόδια του. Εξάλλου αν έπαιζε την άμυνα του Bramos-Maciulis θα ήταν περιζήτητος στο ΝΒΑ. Τέλος θέλω να δώσω συχγαρητήρια στην όμαδα μας για την μεγάλη νίκη και την κάνει μεγάλη η απουσία του Μήτσου και Σόφο μην το ξεχνάμε αυτό! Σκεφτείτε την ομάδα και με Σόφο-Μήτσο, θα κάνεις double team στον Σόφο και θα αφήσεις ελεύθερους τους Διαμαντίδη,Καπόνο,Μπράμος ή θα αφήσεις τον Σόφο να παίξει ένας με έναν?? Δίκοπο μαχαίρι! Για να μην παρεξηγηθώ πιστεύω οτι ο καλύτερος στην χθεσινή αναμέτρηση ήταν ο Μπράμος έκανε καταπληκτική εμφάνιση σε άμυνα & επίθεση απλά μένω στον ΚΑΠΟΝΟ που έχει μόλις λίγες μέρες στην χώρα μας! Μπράβο σ'όλη την ομάδα!

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ:

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 σχόλια:

  1. Τρελό FAIL χθες όταν τυπάκι κατέβηκε τρέχοντας από τις μπλε θέσεις να βρίσει τους διαιτητές, έφυγε μπροστά από τα κάγκελα και έσκασε κάτω με τα μούτρα. Αυτός ήταν σίγουρα εξωγήινος...
    Ilias

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε