Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Κλείστε θέση για το FINAL FOUR του Λονδίνου

Η ομάδα έχει αρχίσει να ζεσταίνεται και ετοιμάζεται να μπεί στη μάχη του ΤΟΡ 16 με απώτερο στόχο να ολοκληρώσει και φέτος το ταξίδι της σε ένα ακόμα Final 4! Φέτος το Final 4 φιλοξενείται στο Λονδίνο και ελπίζουμε ο εξάστερος να είναι και εκεί. 
Βλέποντας ότι ο κόσμος έχει αρχίσει να ενδιαφέρεται για εισιτήρια αποφασίσαμε να σας βοηθήσουμε για να κλείσετε όσο το δυνατόν πιο σύντομα αλλά και πιο οικονομικά εισιτήρια!

Οι τρόποι για να κλείσετε αυτή τη στιγμή είναι δύο και θα σας τους πούμε αναλυτικά!


Ο πρώτος τρόπος είναι να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Euroleague πατώντας πάνω σε αυτό το σύνδεσμο https://tickets.axs.com/eventShopperV3UK.html?wr=b1b804e4-e4ba-4b9c-a165-3d8be5a03cf6&skin=panathinaikos

Προσοχή όμως! Στη σελίδα της euroleague έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια των 160 ευρώ όπως βλέπετε και στην παρακάτω εικόνα



Πάμε στη δεύτερη επιλογή που έχουμε! Μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα TICKET2FINAL πατώντας πάνω σε αυτό το σύνδεσμο http://www.ticket2final.com/payment.aspx?selectedCat=-1&EventsTeamsID=800776
Ποιο είναι το μυστικό εδώ; Υπάρχουν φτηνά εισιτήρια των 160 ευρώ αλλά εδώ αλλάζει ο τρόπος αγοράς! Αρχικά κάνουμε κράτηση στα 34 ευρώ και έχουμε εξασφαλίσει το εισιτήριό μας για το FINAL 4. Πριν την αγορά θα επιλέξετε κανονικά την κατηγορία που θέλετε. 
Αν λοιπόν ο Παναθηναικός προκριθεί κάπου στα μέσα Απριλίου θα σας έρθει ειδοποίηση για να ολοκληρώσετε την αγορά του εισιτηρίου. Αν ο Παναθηναικός δεν προκριθεί απλά χάνουμε τα 34 ευρώ και δεν μας μένει κανένα εισιτήριο στο χέρι. Μπορείτε να δέιτε και στην παρακάτω εικόνα


Η ticket2final είναι επίσημος συνεργάτης της euroleague και σας ενημερώνω ότι εγώ στα τελευταία Final 4 (Βερολίνο, Μπαρτσελόνα, Κωνσταντινούπολη) έχω πάει με αυτό τον τρόπο!

Το link θα μείνει μόνιμα στην αρχική σελίδα για να ενημερώνονται όσοι θέλουν να κλείσουν θέση! Οποιαδήποτε απορία υπάρχει μπορείτε να επικοινωνήσετε είτε μέσω του mail μας είτε αφήνοντας το σχόλιό σας!

Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε