Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Ότι θέλετε να μάθετε για το πράσινο ρόστερ!!!


  Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος!!Είναι η πρώτη φορά που γράφω εδώ γι' αυτό ζητάω την κατανόησή σας!!Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά του Blog για την βοήθεια και το ενδιαφέρον τους!!!
  Πάμε τώρα σε αυτό που μας ενδιαφέρει!!Το TOP 16 αρχίζει σήμερα αλλά ο ΕΞΑΣΤΕΡΟΣ μπαίνει αύριο σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα(από 27/12 έως 5/4) !!! 
  Ρίχνοντας μία ματιά στα ρόστερ των ομάδων που βρίσκονται στις καλύτερες ομάδες του θεσμού παρατηρώ ότι το τριφύλλι έχει ένα από τα πιο πλήρη ρόστερ και σε συνδυασμό με την βαριά φανέλα κάνουν το τριφύλλι φαβορί για να βρεθούν στο FINAL 4!!!!Ο ΠΑΟ έχει παίχτες πολυεργαλεία και αυτοί είναι οι εξής :


  • Δημήτρης Διαμαντίδης: Τι να πούμε για τον αρχηγό!!! Τα λόγια είναι περιττά!!!Φέτος έχει περιοριστεί περισσότερο στο να πασάρει (πρώτος στην διοργάνωση 6,3 ανά αγώνα).Είναι ο κινητήριος μοχλός το τριφυλλιού. Εμπνέει σιγουριά στους συμπαίκτες του. Παίρνει την μπάλα στα χέρια του ενώ αυτή καίει. Ο Δημήτρης είναι από τους κύριους λόγους που ο ΠΑΟ βγήκε από το αγωνιστικό αδιέξοδο και συνεχίζει στον δρόμο για το Λονδίνο.
  •  Στεφάν Λάσμε: Το πράσινο διαμάντι, ο ηγέτης της πράσινης ρακέτας! Κάνει τα πάντα καρφώνει, ταπώνει και φοβίζει τους αντίπαλους ψηλούς. Τα αθλητικά προσόντα του ταιριάζουν με το μπάσκετ που παίζει ο ΠΑΟ. Έχει κάνει τρομερό δίδυμο με τον Διαμαντίδη. Είναι ο ψηλός που θα ήθελε ο κάθε προπονητής.
  • Γιόνας Μασιούλις: Το καλοκαίρι όλοι είχαν αμφιβολίες σχετικά με τον σοβαρό τραυματισμό που πέρασε. Αλλά ευτυχώς τις διέψευσε με τον καλύτερο τρόπο αφού κάνει πολύ καλή χρονιά και δίχως αμφιβολία είναι ο παίχτης κλειδί του φετινού Παναθηναϊκού. Κάνει τη δουλειά του αθόρυβα και μπορεί να φαίνεται σαν τον χειρότερο παίχτη στο γήπεδο αλλά στην πραγματικότητα να είναι ο MVP. 
  • Μάικ Μπράμος: Ο παίχτης αποκάλυψη του φετινού Παναθηναϊκού! Προσφέρει με διάφορους τρόπους είτε με την καλή του άμυνα είτε με το καλό του σουτ. Είναι σε κάθε παιχνίδι ένας από τους κορυφαίους. Του αρέσει η ομαδική δουλειά και είναι πάντα προσγειωμένος.
  •  Σοφοκλής Σχορτσανίτης: Αισθητά βελτιωμένος σχετικά με της προηγούμενες χρονιές ο Big Sofo. Είναι από τα πιο αξιόλογα όπλα του πράσινου οπλοστασίου. Με την έλευση του Καπόνο το τριφύλλι θα μπορέσει να αξιοποιήσει το double team πάνω στον Σοφοκλή. Του εύχομαι να επιστρέψει δυνατός και σιδερένιος.
  • Κώστας Τσαρτσαρής: Ο Κώστας έχει δώσει αρκετές λύσεις στον ΠΑΟ φέτος κυρίως με την εμπειρία του. Προσπαθεί διαρκώς να βάλει στο κλίμα τα νέα παιδιά. Λείπουν τέτοιοι παίχτες από τον Ελληνικό αθλητισμό.
  • Μάρκους Μπανκς: Ο Μπάνκς έχει δώσει πάρα πολλές λύσεις στην επίθεση. Μπορεί και οργανώνει άριστα το παιχνίδι του τριφυλλιού. Έχει δώσει ανάσες στον Διαμαντίδη. Ακόμα είναι πολύ καλός στην on-ball defence. Και όπως λένε οι προπονητές του ΠΑΟ έχει ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης.  
  • Ρόκο Ούκιτς: Ο Ούκιτς δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα στο τριφύλλι. Είχε και μικροτραυματισμούς που τον κράτησαν εκτός δράσης για αρκετό διάστημα. Ταλέντο έχει αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό.
  • Τζάσον Καπόνο: Έχει αγωνιστεί μόνο δύο παιχνίδια. Δείχνει ότι το έχει το σουτ. Όμως κάνει και άλλες δουλειές στο γήπεδο π.χ. assists
  •  Τζέιμς Γκίστ: Δεν έχει αγωνιστεί για να κριθεί. Όμως επειδή έχω παρακολουθήσει τους αγώνες της Μάλαγας μπορώ να σας πω ότι πρόκειται για πολύ καλό και αθλητικό παίχτη που θα προσφέρει περισσότερα από τον Πάνκο.
  •  Βασίλης Ξανθόπουλος, Χάρης Γιαννόπουλος, Γαίος Σκορδίλης: Με εξαίρεση τον Ξανθόπουλο οι υπόλοιποι είναι πρωτάρηδες σε μεγάλη ομάδα. Και οι τρεις έχουν περιθώρια βελτίωσης. Στο πρωτάθλημα δίνουν αρκετές λύσεις αλλά και ανάσες στους βασικούς.
  • Βασίλης Χαραλαμποπόπουλος , Γιώργος Διαμαντάκος:Η νέα γενιά του Ελληνικού μπάσκετ. Αυτή την στιγμή μόνο ο Χαραλαμπόπουλος έχει αγωνιστεί στην αντρική ομάδα αλλά έρχεται σύντομα και η σειρά του Διαμαντάκου και των υπόλοιπων παιδιών από την εφηβική ομάδα
Υ.Γ. Ένα μεγάλο μπράβο στους Πεδουλάκη και Δ.Γιαννακοπουλο για την πολλή καλή ομάδα που δημιούργησαν από το μηδέν
      Share on Google Plus

      About Unknown

      This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
        Blogger Comment
        Facebook Comment

      7 σχόλια:

      1. ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!

        ΑπάντησηΔιαγραφή
      2. Πολύ καλό άρθρο Μπραβό!!

        ΑπάντησηΔιαγραφή
      3. Γρηγόρης καλογρέζα το μόνο που με τρομάζει στην ομάδα ειναι 1 δεν έχουμε ακόμα αυτοματισμους 2 έχουνε πολλά νεκρά διαστήματα 3 δεν έχουμε έναν δεύτερο πάικτη μα ξεκλειδώσει της άμυνες . Φοβάμαι ότι σε αυτόν τον όμιλο θα γίνουν δυνατά ματς . Άντε να σας πω και κάτι το ξέρετε ότι ο Kapono ειναι επιλογή Δημήτρη και ο προπονητής δεν το ήξερε...?? γουστάρω τον πρόεδρο μας παντός διότι ειναι τρελός απο τώρα άρχισε να κάνει δωράκια στον προπονητή.

        ΑπάντησηΔιαγραφή
        Απαντήσεις
        1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΡΗΓΟΡΗ!ΝΑΙ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΠΟΝΟ. Ο ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΕ ΤΕΣΣΑΡΙ ΤΟΤΕ!

          Διαγραφή
      4. Grigori an prosekseis tous teleutaious agwnes tha katalaveis oti:
        1)oi automatismoi arxizoun siga siga na vgainoun
        2)ta nekra diastimata einai ena provlima pou eksartatai apo tin imera pou tha vrethei i omada
        3)o mpanks,o mpramos,o oukits kai o kapono mporoun na anoixoun opoiadipote amyna eite me sout eite me drive!!!

        ΑπάντησηΔιαγραφή

      Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε