Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Γενική συνέλευση που θα δείξει πολλά!

Φτάσαμε λοιπόν στην Πέμπτη και είμαστε κάτι λιγότερο από δύο ώρες πρίν από την έναρξη της γενικής συνέλευσης των μετόχων του Παναθηναικού. Μία από τις σημαντικότερες γενικές συνελεύσεις καθώς από τις αποφάσεις τις θα φανούν πολλά πράγματα! Τι περιμένουμε λοιπόν από τη συνέλευση που θα ξεκινήσει στις 11 και θα γίνει παρουσία του νομικού εκπροσώπου του Φαιζάλ. Αναμέμενουμε η ΠΑΕ να μείνει πιστή στις δεσμεύσεις των προηγούμενων ημερών και να προκηρύξει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 28 εκ ευρώ με τιμή μετοχής 0,33 και παράλληλα παραίτηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων. Έτσι θα βγάλει τον Σαουδάραβα στη σέντρα ο οποίος δεν θα έχει καμία δικαιολογία πια και είτε βάζει τα χρήματα είτε μας χαιρετάει μια και καλή.
Οτιδήποτε άλλο συμβεί όμως θα αρχίσει να μας βάζει σε άλλες σκέψεις. Και αναφέρομαι στις φήμες που υπάρχουν από χτές ότι το ύψος της αύξησης θα είναι στα 7 εκ ευρώ με στόχο να μπλοκάρουν για μια ακόμα φορά τον Φαιζάλ όπως έγινε και στην αύξηση του καλοκαιριού. Αναμένουμε λοιπόν τις εξελίξεις και θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει...
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε