Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Λέτε να δούμε τον Mike στα πράσινα;;;

Το ρεπορτάζ τρέχει και θέλει τους Τούρκους της Φενέρ να μην είναι ικανοποιημένοι από τον Μπατίστ και την αντικατάστασή του από τον Χέντριξ της Αρμάνι Μιλάνο. Αμέσως άρχισαν οι φήμες που θέλουν τον Μπατίστ να επιστρέφει πιο νωρίς από ότι αναμενόταν στο ΟΑΚΑ μια και οι πράσινοι είναι στην αναζήτηση ενός ακόμα ψηλού. Το αν ευσταθούν ή όχι αυτές οι φήμες θα το μάθουμε σύντομα. 

Ώρα 01:10:
Το θέμα είναι στο ύψος της αποζημίωσης που θα πάρει από τη Φενέρ για το υπόλοιπον της χρονιάς. Αν αποζημιωθεί δεν θα έχει υψηλές απαιτήσεις για ένα συμβόλαιο μέχρι το τέλος της χρονιάς με τον Παναθηναικό. Σημειωτέον ότι ότι είναι να γίνει θα πρέπει να γίνει μέχρι την Τετάρτη για να δηλωθεί ο παίκτης για την ευρώπη.
Εξέλιξη που ίσως παίξει ρόλο είναι ότι ο μοναδικός υποψήφιος Γκιόργκι Σερμαντίνι  οδεύει πρός Βιτόρια και Κάχα Λαμποράλ.
Ότι νεότερες πληροφορίες έχουμε για το θέμα να είστε σίγουροι ότι θα τις μεταδώσουμε όπως πάντα πρώτοι. Μείνετε συντονισμένοι!!!
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε