Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Παρών ο αρχηγός με Ζαλγκίρις!

Ευχάριστα είναι τα νέα που μαθαίνουμε σήμερα όσον αφορά τον τραυματισμό του Δημήτρη Διαμαντίδη. Μάθαμε λοιπόν ότι οι θεραπείες που κάνει είναι πολύ εντατικές και το τράβηγμα έχει αρχίσει να αποχωρεί και οι πιθανότητες να αγωνιστεί την Παρασκευή με την Ζαλγκίρις είναι ιδιαιτέρως αυξημένες. Άλλωστε τα τελευταία χρόνια ελάχιστα ματς έχει χάσει ο βιονικός Δημήτρης. Έτσι μοναδικό πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης του οποίου όμως ο τραυματισμός έχει παρουσιάσει πρόοδο και αυτή την εβδομάδα θα ξέρουμε τον ακριβή χρόνο επιστροφής του στο παρκέ.
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 σχόλια:

  1. Mόλις έμαθα οτι ο αρχηγός έβγαλε μεγάλο μέρος της προπόνησης και θα παίξει...αλλά αυτο που με χαροποίησε ιδιαίτερα είναι οτι ένα κομμάτι έβγαλε και ο σόφο....γνωρίζετε κάτι παραπάνω για αυτό?..Νίκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΦΟ!ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ!ΜΑΚΑΡΙ Κ ΝΩΡΙΤΕΡΑ!

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. ΚΑΚΗΣΠΕΡΑ ΒΑΣΙΛΗ..ΟΧΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΚΑΤΙ..ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ..ΠΟΥ ΤΟ ΣΤΕΛΝΕΙΣ?

      Διαγραφή
    2. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΝΝΟΥΣΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΑΤΙΜΟ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΚΟΥΕΙ:)

      Διαγραφή
  3. Mat ειναι δυνατο κατα τη γνωμη σου να επιστρεψει χωρις προβληματα ο Σοφο? Σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα?

    Φωτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΘΕ ΟΛΙΚΗ ΡΙΞΗ ΠΕΛΜΑΤΙΑΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΟΔΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κανονικα με τον γνωστο τροπο απλα μου βγαζει προβλημα στο διακομιστη.Πρωτη φορα το συναντω αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε