Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Tι κερδίζει με Γκίστ ο εξάστερος

Όπως πρώτα τα trifillakia σας ενημέρωσαν χτες βράδυ η ανταλλαγή ολοκληρώθηκε και ο Γκίστ είναι καθοδόν για Αθήνα για να ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα! Αντίθετα ο εξάστερος αποχαιρετάει τον Άντι Πάνκο που η αλήθεια είναι ότι δεν προσέφερε τα αναμενόμενα. Πολύ καλό παιδί δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα αλλά πολύ soft για μια ομάδα σαν τον Παναθηναικό. Ίσως το ισπανικό πρωτάθλημα και μία πιο ''ελαφριά'' φανέλα να του ταιριάζουν καλύτερα.
Πάμε όμως να αναλύσουμε τον Γκίστ που άργησε να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναικού 4 μήνες αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ δεν λένε;
Ο Πεδουλάκης τον είχε από το καλοκαίρι ψηλά στη λίστα αλλά τα πολλά ανοιχτά μέτωπα τον οδήγησαν στην Μάλαγα. Ο Αμερικανός με τουρκικό διαβατήριο για όσους δεν το γνωρίζετε είναι 26 χρονών ύψος 2,06 και αγωνίζεται κατά βάση στη θέση 4 αλλά μπορεί να προσφέρει και στη θέση 5 σε πιο ελαφριά σχήματα. Είναι ένας πολύ αθλητικός παίκτης και ταιριάζει απόλυτα στο στυλ του Στεφάν Λάσμε. Έχει έφεση στα ριμπάουντ και στα κοψίματα με τη διαφορά ότι είναι πιο επιθετικογενής παίκτης από το Λάσμε και έχει μακράν καλύτερα ποσοστά στα τρίποντα. Επιπλέον έχει το σουτ από τα 5 μέτρα ενώ  μπορεί και πολύ άνετα να παίξει με πλάτη στο καλάθι. Πέρσι έκανε πολύ καλή χρονιά με την Φενέρμπαχτσε κάτι που το εξαργύρωσε με τη μεταγραφή του στη Μάλαγα και στο καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης. Ο Γκίστ είναι ένας παίκτης με απίστευτη ενέργεια που θα μπει μέσα σε μια ομάδα που φέτος βασίζεται στην ενέργεια και στα αθλητικά προσόντα των παικτών της. Πρόβλημα με φυσική κατάσταση δεν έχει αφού είναι σε φούλ αγωνιστικό ρυθμό. Οπότε θα χρειαστεί μόνο η προσαρμογή και η ενσωμάτωση στα συστήματα του Παναθηναικού.
Πάμε να δούμε λίγο και αναλυτικά τα ποσοστά του σε όλες τις κατηγορίες...



Y.Γ Λίγο υπομονή και θα μάθουμε και το όνομα του σέντερ


Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε