Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Η εξαφάνιση του Φαιζάλ και του Τσάκα

Τρείς μέρες έχουν περάσει από τη γενική συνέλευση του Παναθηναικού που αποφάσισε την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στα 28 εκατομμύρια ευρώ και απάντηση από την πλευρά του πρίγκηπα Φαιζάλ και του Τσάκα δεν έχουμε μέχρι στιγμής. Mας είπαν ότι περιμένουν τα πρακτικά και θα απαντήσουν με επίσημη ανακοίνωση. Τα πρακτικά έχουν βγει από την Παρασκευή αλλά και πάλι ανακοίνωση δεν είδαμε. Πλέον έχετε διορία μέχρι τις 4 Ιανουαρίου να βάλετε τα χρήματα που διατυμπανίζατε τόσο καιρό ότι έχετε. Μέχρι και εγώ ο ίδιος ξέρω τον λογαριασμό της ΠΑΕ Παναθηναικός στην τράπεζα Πειραιώς. Αν δεν το έχετε καταλάβει πλέον δεν έχετε καμία μα καμία δικαιολογία. Όλα μα όλα έγιναν όπως ακριβώς τα επιθυμούσατε. Ο κόσμος δεν έχει πλέον άλλη υπομονή και αν και αυτή τη φορά τον κοροιδέψετε δεν ξέρω πως μπορεί να αντιδράσει. Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα λοιπόν! Δικαιολογίες του τύπου δεν προλαβαίνουμε μέχρι 4/1 και θα τα βάλουμε 7/1 ούτε να σας περάσουν από το μυαλό. Ο Παναθηναικός είναι πολύ μεγάλο μέγεθος για να παίζετε μαζί του. O Παναθηναικός πρέπει να βρεί την ηρεμία του και για αυτό το λόγο πρέπει να κλείσει ένα από τα θέματα που του προκαλούν προβλήματα και τον εκθέτουν. Μόλις μπει εκεί ένα τέλος θα ακολουθήσουν τα επόμενα βήματα για να επέλθει μια ισορροπία στην ομάδα.
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι;;; ειστε και εσεις του Αλαφουζου;;;...οταν ερθει η ωρα...θα τσουξει πολυ...καποιοι δεν θελουν το καλο του Παναθηναικου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε