Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Είναι δύσκολο να είσαι αρχηγός...

Δεν αναφερόμαστε σε άλλον απο τον μεγάλο αρχηγό του ΠΑΟ Δημήτρη Διαμαντίδη που από το 2004 δίνει και την ψυχή του για την ομάδα.Από τον πρώτο του χρόνο στην ομάδα έπαιζε 30'-35'-40' όσα χρειαζόταν για την νίκη. Μεγάλοι παίκτες έρχονταν και παρέρχονταν από τον Παναθηναικό, όλοι σχεδόν συνέβαλαν στις επιτυχίες των τελευταίων 10 ετών, η διαφορά του Μήτσου είναι οτι ήρθε και έμεινε, ήταν πάντα εκεί ηγέτης της κάθε προσπάθειας για τίτλους και νίκες. Πάντα έκανε 'μάγκες' τους συμπαίκτες του και κάποιοι ιερόσυλοι τόλμησαν να πουν οτι δεν είναι παίκτης-ηγέτης, κανείς απο αυτούς όμως δεν καταλάβαινε οτι πάντα κάνει το καλύτερο για την ομάδα, αν χρειαστεί να τα βάλει αυτός τα βάζει, αν πρέπει να τα δώσει σε άλλους τα δίνει. Ευτυχώς αυτό το ήξερε πολύ καλά ο Obradovic που του είχε δώσει τα κλειδιά της ομάδας, όλα ξεκινούσαν και τελείωναν από τον Μήτσο. Πλέον φτάνει τα 33 παίζει 30' plus σε κάθε παιχνίδι της euroleague  πολλές φορές και στο πρωτάθλημα, στο παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς αλλά ο 3D σαν μεγάλος αρχηγός δεν θα έχανε το ματσ με την Zalgiris. Άλλωστε δεν μας απογοήτευσε ποτέ...
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 σχόλια:

  1. Dimitri katarxas xronia polla kai eutixismeno to neo etos!!!!!Exw akousei oti gnwrizeis arketa pragmata gia ton PAPA tou Panioniou mporeis na mou peis ti paizei anamesa se auton kai ton PAO?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΩΣΤΑ,ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟ 3ο ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ.ΛΟΙΠΟΝ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΘΕΩΡΟΥΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ, ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΦΕΤΙΝΕΣ ΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΝ ΡΙΞΟΥΝ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ 2 Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. Ο ΠΑΠΠΑΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΠΙΟ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ 90ΑΡΗΔΩΝ (ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ,ΜΑΝΤΖΑΡΗ,ΜΠΟΓΡΗ ΚΤΛ..) ΑΠΛΑ ΕΜΕΙΝΕ ΛΙΓΟ ΠΙΣΩ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΙΛΜΠΑΟ,ΣΧΕΔΟΝ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ ΜΠΑΣΚΕΤ...ΕΧΕΙ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΑΛΜΑ. ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΙΣ ΞΕΡΩ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΡΟΣ (ΑΙΔΗΨΟ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε