Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Andy Panko ή Gist αντιΠάνκο;;;

Μετά τον τραυματισμό του Σοφοκλή είναι φανερό ότι η ομάδα πάσχει στους ψηλούς και πιο συγκεκριμένα στη θέση 5. Ο Λάσμε καλός χρυσός και άγιος αλλά δεν γίνεται να παίζει 40 λεπτά όπως επίσης δεν γίνεται να αντιμετωπίζει τα αντίπαλα σέντερ ( 2 και 3 παίκτες πολλές φορές σε κάθε ομάδα) έχοντας να ξοδέψει μόνο 5 φάουλ. Ο Σκορδίλης πάλι φαίνεται να είναι ο λευκός Άρμστρονγκ οπότε τα λόγια είναι περιττά. Ο Τσαρτασρής βοηθάει όσο μπορεί στο 5 αλλά δυστυχώς πρέπει να καλύπτει τα κενά που αφήνει στο 4 ο καλός φιλότιμος αλλά ανεπαρκής και άτολμος Πάνκο. Σήμερα το πρωί γράφτηκε για ανταλλαγή του Γκίστ με τον Πάνκο που νομίζω είναι και η καλύτερη επιλογή. Οι λόγοι είναι οι εξής:
1) Ο Πάνκο είναι τριάρι σε κορμί τεσσαριού οπότε στην παρούσα φάση όχι και τόσο χρήσιμος ενώ ο Γκίστ είναι ακριβώς ότι χρειάζεται ο Παναθηναικός καθώς είναι ένα τεσσάρι που λόγω των πλούσιων αθλητικώ προσόντων του μπορεί να παίζει το ίδιο καλά και στο 5.
2) Ο Παναθηναικός απέκτησε τον μπομπέρ Καπόνο ο οποίος αγωνίζεται στις θέσεις 2 και 3 και έχει ύψος 2,02. Από αυτό και από τα τελευταία παιχνίδια προκύπτει ότι ο Μασιούλις θα μπορεί να προσφέρει και από τη θέση 4, καταλαμβάνοντας αυτός επί της ουσίας τη θέση του Πάνκο. Εκεί ακριβώς έρχεται και κολλάει ο Γκίστ ο οποίος μαζί με τον Τσαρτσαρή μπορούν να καλύψουν το 4 και ένα μέρος του 5.
3) Ο Παναθηναικός θα έχει ακριβώς 6 ξένους. Πράγμα που σημαίνει ότι οι ίδιοι που παίζουν στο πρωτάθλημα θα παίζουν και στην ευρώπη δεδομένης της αποχώρησης του Κίτσεν.
4) Ο Γκίστ είναι 10 χρόνια νεότερος του Πάνκο πράγμα που σημαίνει ότι είναι μία μεταγραφή που μπορεί να έχει και μέλλον στον εξάστερο.
5) Ο κυριότερος λόγος είναι ότι ο ιδιοκτήτης της πράσινης ΚΑΕ θέλει να ξεφορτωθεί τον Πάνκο σύμφωνα με πληροφορίες κύκλων της ΚΑΕ. ( Ήθελε να τον δώσει ανταλλαγή και για τον Φώτση). Αυτά όσον αφορά την ανταλλαγή των δύο παικτών. Υπάρχουν και άλλοι υποψήφιοι για μεταγραφή στον Παναθηναικό όπως ο Χέντριξ και ο Μπέινς και κάποιοι που ίσως να μην έχουμε καν στο μυαλό μας όπως κομμένοι ΝΒΑερς.
Περισσότερα νέα μετά τον αγώνα της ομάδας μας κόντρα στον Πανιώνιο για το πρωτάθλημα. Τα λέμε στο γήπεδο...
Share on Google Plus

About proklhtikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 σχόλια:

  1. Πολύ πιθανό να ανέβουμε και άλλο επίπεδο!!!
    Πάμε ΠΑΝΑΘΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με Γκίστ η ομάδα ανεβαίνει επίπεδο!Άλλωστε τον ήθελε ο Πεδουλάκης από το καλοκαίρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. έριξα μια ματιά στα στατιστικα του Γκιστ και δεν ενθουσιάστηκα καθόλου... Ούτε ριμπαουντ, ούτε τρίποντα, ούτε βολές, μόνο στα διποντα κάτι λέει"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ!ΜΕ 35% ΣΤΑ ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΚΑΙ 5 ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ!ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΣΟΣΟΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΒΟΛΕΣ ΜΕ 62% ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ!ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΚΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε