Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Περί Μάικ και λοιπών...


Καλησπέρα αδέρφια και χρόνια πολλά!!Αυτό το άρθρο δεν αποτελεί είδηση αλλά προσωπική  άποψη!!Το θέμα ΜΑΙΚ δεν έχει κλείσει για την ομάδα μας!Ο παίχτης πάντως που θα αποκτηθεί θα είναι σίγουρα στο 4 η 5!!Θα είναι Έλληνας και μην ξεχνάτε ότι κι ο Μιχαλάκης μπορεί να γίνει Έλληνας!!
ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!
Share on Google Plus

About proklhtikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 σχόλια:

  1. Μήπως τα περί ναυαγίου με Μπατίστ τα διαρρέει η ΚΑΕ για φανεί σαν τεράστια νίκη του Δημητράκη πιθανή απόκτησή του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. mmmmmm...mporei na diarreetai kati tetoio alla oxi gi auton to logo...isws gia na allaxei stash h fener ....piezei m ayton ton tropo..kamia omada de thelei na plhrwnei ena paixth pou den paizei..kai afou phre ki allon sth thesh tou ...mallon kati trexei...

      Διαγραφή
  2. Πείτε ποιος είναι ρε παιδιά!
    Και να στραβώσει η δουλειά (που κανείς μας δεν το θέλει) κανείς δεν θα σας πει τίποτα... Μη μας κρατάτε σε αγωνία χρονιάρες μέρες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ Ο ΚΑΒΒΑΔΑΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΔΑ ΑΛΛΑ ΣΑΦΩΣ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΗΤΑΝ Ο ΜΑΙΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου κάποια πράγματα..... αν θεωρήσουμε ότι ο 'Σκύλος' είναι έγκυρη πηγή πληροφόρησης, χθες έγραψε 2 πράγματα... ότι Έλληνας παίκτης θα υπογράψει σε ομάδα της Ευρωλίγκα και προφανώς αυτός ήταν ο Παπαλουκάς αλλά είχε γράψει πρωτύτερα ότι η ανακοίνωση Σερμαντίνι δε θα είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που θα ακολουθησει. Ξέρετε αν αυτό είχε να κάνει πάλι με τον Παπαλουκά ή ήταν κάτι άλλο ? Σίγουρα δεν ήταν για τον Μπατίστ γιατί έγραψε ότι δεν ήταν αυτό. Μήπως παιδιά εσείς γνωρίζετε κάτι σχετικά ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O SKYLOS DEN XERW KATA POSO EINAI EGYRH PLHROFORHSH!!MILAEI ME GRIFOUS SAN THN PYTHEIA!OPOTE OTI KAI NA LEEI MESA THA PESEI!!EMEIS XEROUME OTI PROSPATHEI GIA SENTER!!PSAXNEI KATI OIKONOMIKO GIA TRITO SENTER ALLA STHN POREIA PROEKYPSE O MIKE....KAI DE LES OXI SE TETOIES PERIPTWSEIS!!KI AS EINAI DYSKOLH...GINETAI PROSPATHEIA!!OTI NEO KAI SXETIKA EGYRO YPARXEI THA SAS ENHMERWSOUME!!(PROKLHTIKOS)

      Διαγραφή
  5. Και κάτι άλλο έχουμε κάποια νεότερη ενημέρωση για την ομάδα και τυχόν μεταγραφή για 5άρι ? Δε θα είναι κάπως ρίσκο να βγάλουμε το Top-16 έτσι ? Ειμαι από αυτούς, τους λίγους ομολογουμένως, που στηρίζουν τον Ούκιτς με τη λογική ότι αν θέλει να δουλέψει - γιατί νομίζω τα προσόντα σωματικά τα έχει - μπορεί να βελτιωθεί άλλωστε παίζει και προπονείται δίπλα στον καλύτερο. Αλλά θα ήταν καλό να υπήρχε άλλο ένα backup και για τη θέση του δημιουργού πέρα από τον Μπανκς και τον Ούκιτς. Πιστεύω στην ομάδα, απλώς η κούραση κι οι τυχόν τραυματισμοί από τα συνεχόμενα παιχνίδια με προβληματίζουν, στη λογική οτι ο πάγκος μας ακόμα δεν έχει δείξει ότι μπορεί να καθαρίσει παιχνίδια. Ευχαριστώ και χρόνια πολλά σε όλους και Καλά Χριστούγεννα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΤΑΛΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ!ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ!ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΓΡΑΨΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΤΙΣΤ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΩΣ ΕΧΟΥΝΕ! ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΥΟΝ ΟΥΚΙΤΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ.ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ!ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΤΡΙΑΔΑ ΜΗΤΣΟ ΟΥΚΙΤΣ ΜΠΑΝΚΣ Κ ΤΟΝ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΜΠΛΕ! ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΕΝΤΕΡ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟ 4-5 ΝΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΟΦΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΗΡΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΓΚΙΣΤ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ 4 Κ 5 ΕΝΩ Ο ΜΑΣΙΟΥΛΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΘΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ 4!

      Διαγραφή
    2. Mat σε ευχαριστώ για την απάντηση (το άθλημα δεν το κατέχω ακριβώς, απλώς παρακολουθώ τις εξελίξεις όχι μόνο στο μπάσκετ γιατί η Πανάθα είναι σε όλα τα αθλήματα, διαβάζω, ενημερώνομαι, αγαπώ την ομάδα και μέσα από αυτά που διαβάζω προσπαθώ με τη λογική μου να καταλήξω σε συμπεράσματα και να έχω κι εγώ την ας την πούμε δική μου άποψη)..... Αν ο Σόφο ήταν κομπλέ θα δε γινόταν καμία συζήτηση πίστεψέ με, δε θα μασάγαμε μία. Το θέμα είναι όμως πότε θα μπορέσει ο Σόφο να γυρίσει δυνατός και αν ή όχι θα υπάρχουν πισωγυρίσματα λόγω της ιδιαιτερότητας του τραυματισμού του. Γενικότερα νομίζω πως στόχος της ομάδας για το μέλλον πέρα από νέους Έλληνες εξελίξιμους παίχτες είναι αυτοί οι παίχτες οι παγκίτες να το πω έτσι να είναι σε τέτοιο επίπεδο που να μπορούν να βγάλουν τα εύκολα παιχνίδια της Α1 και να δινουν ουσιαστικά λεπτά στα υπόλοιπα και γιατί όχι και στην Ευρωλίγκα. Προς στιγμήν αυτό δεν το έχουμε και είναι η μόνη μας αδυναμία θεωρώ. Γιατί οι 10 ας τους πούμε βασικούς είναι άκρως ικανοποιητικό ρόστερ.

      Διαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε