Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Ο όμιλός μας στα γρήγορα


Ρεάλ Μαδρίτης

Ομάδα που σε 2 λεπτά παιχνιδιού μπορεί να σε σκοτώσει χάρη στο περιφερειακό σουτ. Σίγουρα μια από τις πιο εύστοχες ομάδες της Euroleague  από τα 6.75. Με πάνω από 4 παίχτες που σουτάρουν με αξιώσεις από την      περιφέρεια, θέλει πολύ προσοχή. Ασταθής στην άμυνα της. Της πάει πολύ το run n gun παιχνίδι.

Ουνικάχα Μάλαγα

Νερόβραστη ομάδα χωρίς χαρακτήρα τα τελευταία χρονια. Φέτος έχει πιο έμπειρο ροστερ κ τα έχει πάει καλά μέχρι στιγμής, αν κ σε ευκολότερο όμιλο. Για μένα σημείο προσοχής αποτελεί ο Luka Zoric. Πολύ ανεβασμένος από πέρυσι κ φέτος μοιάζει  να δίνει σταθερά αρκετές λύσεις. Έχουμε ολοι περιέργεια να δούμε αν κάναμε καλά που τους δώσαμε τον Andy Panko.

Ζαλγκίρις Κάουνας

Φέτος είναι σχεδόν η εθνική Λιθουανίας! Αλλά με ισπανο καθοδηγητή στον πάγκο της. Φαινετε σε καλή κατάσταση, αν κ με τα τελευταία νέα που θέλουν να έχει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, δεν ξέρω πως θα την επηρεάσουν. Εκρηκτική ανά διαστήματα την χαρακτηρίζει .... τι αλλο .... από το σουτ αλά λιθουανικά! Διαθέτει ψηλά κ δυνατά κορμιά κ ξένους με εντυπωσιακά γρήγορη       προσαρμογή στις ανάγκες της ομάδας.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Από της μεγαλύτερες αντίπαλους του Παναθηναϊκού εδώ κ πολλά χρονια. Δεν είναι η περσινή ομάδα που μπορούσες να φας την 20αρα αν ήσουν απρόσεχτος. Αξιόλογες μονάδες , βρίσκει ρυθμό από αγώνα σε αγώνα κ δείχνει οτι έχει πάντα χαρακτήρα. Κάτι που δεν μ ‘αρέσει κ πρέπει να προσεχθεί είναι τα μικρο.... «καβγαδακια» του Krstic με Pongrasov που είδα σε 2 ματς με σχετικά εύκολους αντίπαλους.

Εφές Αναντόλου

No Farmar, No party! Αυτή η φράση μάλλον είναι χαρακτηριστική για όσους έχουν δει 3-4 αγώνες της Εφές. Ο Farmar όταν είναι στα καλά του δίνει ρυθμό μέσα από την επίθεση στην Εφές. Έχει 3 δεινοσαύρους για σέντερ που αν κ καλοί σαν μονάδες, ώρες ώρες αναρωτιεσε αν προπονούνται  στην ιδια ομάδα!! Είμαι περίεργος να δω αν στο TOP16 βελτιωθεί ο τρόπος παιχνιδιού της.

Μπάμπεργκ

Το μεγάλο αουτσάιντερ που όμως χθες στρίμωξε άσχημα την πολύ καλύτερη Unicaja.  Για μένα η πιο αδύναμη ομάδα του TOP16. Δεν αποκλείεται βέβαια να δούμε και εκπλήξεις καθώς χθες εμφανίστηκε βελτιωμένη  σε άμυνα κ επίθεση. Μένει να δούμε πως θα αξιοποιήσει το υλικό που διαθέτει ο Chris Fleming.

Άλμπα Βερολίνου

Μια παλιά γνώριμη ομάδα για όσους έβλεπαν μερικά χρονια πριν Ευρωπαϊκό μπάσκετ. Να πω την αλήθεια δεν έχω σαφή εικόνα για την ομάδα, καθώς έχω δει μονο μισό αγώνα. Πάντως την χαρακτηρίζει πτώση σε σχέση με το ενδιαφέρον ξεκίνημα της στην πρώτη φάση.  Μοιάζει κάπως άγαρμπη ομάδα στο παρκέ.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε