Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Θλάση ο Διαμαντίδης

Άσχημα τα μαντάτα για τον Δημήτρη Διαμαντίδη μετά την μαγνητική που έκανε! Ο αρχηγός του Παναθηναικού υπέστη θλάση πρώτου βαθμού και θα απουσιάσει για 10-15 μέρες από τα παιχνίδια του Παναθηναικού. Έτσι θα χάσει το ματς με την Εφές και έχει ορίζοντα το ματς με τη Μάλαγα!
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

17 σχόλια:

  1. Κακως χρησιμοποιηθηκε απο την αρχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ!ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΕΑΜ

      Διαγραφή
  2. Για το προπονητικο τιμ δεν ξερω,αλλα το ιατρικο τιμ εχει ευθυνες και νομιζω κανει πολλες λαθος εκτιμισεις απο την αρχη της χρονιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας ελπίσουμε να είναι μόνο για τα 2 παιχνίδια που λένε..Μακάρι οι υπόλοιποι να αρπάξουν την ευκαιρία κ να συμπληρώσουν το κενό του Μητσάρα..Κάτι ανάλογο είχε κάνει κ ο Καλάθης στα παιχνίδια με την Μπάρτσα αν θυμάμαι καλά!!

    Νίκος Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας γυρίσει όποτε είναι αρκεί να είναι πλήρως καλά, όπως και ο Σόφο. Όχι άλλες βιασύνες. Τουλάχιστον αν είναι να δούμε κάτι θετικό από όλο αυτό το κακό μαντάτο είναι οτι θα πάρει αναγκαστικά μερικές ανάσες για να επανέλθει σε ρυθμό 30 λεπτών+ ανα παιχνίδι. Κάνει ένα πολύ καλό ματς ο Ουκιτς στην Τουρκία και διαγράφει όλη τη μετριότητα μέχρι στιγμής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολλους τραυματισμους ρε παιδια! Δεν γινεται κατι σωστα ή ειναι θεμα τυχης;; jef13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα και από μένα και χρόνια πολλά.... ερώτηση για τους πιο γνώστες του θέματος..... ο Ξανθόπουλος και βάση του ρόστερ της Εφές πιστεύετε μπορεί να βοηθήσει έστω για κάποια λεπτά σε αυτόν τον αγώνα ? Ευχαριστώ και πάλι χρόνια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με τη γκίνια που έχουμε βλέπω όχι μόνο τον Ξανθόπουλο, αλλά και τον Τσαρτσαρή στο τέλος να κατεβάζει τη μπάλα...

      Διαγραφή
  7. Χάνουμε και τον Μπανκς στην Τουρκιά???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΝΑΤΑΛΙΑ ΜΟΥ.ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΘΑΣΑΜΕ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΠΩΣ ΕΝΑ 10ΛΕΠΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ.ΓΙΑΤΙ Ο ΟΥΚΙΤΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑΛΑΣΣΟΠΛΥΜΜΗΡΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαν οργανωτής πιστεύω είναι καλυτερος από τον κροάτη..Θα πρέπει να είναι έτοιμος σε περίπτωση που δε παίξει ο Μπάνκς στην Τουρκία!!Μπορεί να προσφέρει για κάποια λεπτά..Για να δούμε..

      Νίκος Γ

      Διαγραφή
    2. Tnx για τις απαντήσεις παιδιά.... πόσο εύκολο είναι να προσαρμοστεί το παιχνίδι της ομάδας πάνω στους Μπανκς, Ούκιτς, Ξανθόπουλο για τα επόμενα δύο παιχνίδια (ή και τρία) και πόσο ρίσκο εμπεριέχει να παίξουμε με αιφνιδιασμούς την Εφές από τη στιγμή που υπάρχουν οι παίχτες για να το κάνεις και να περιμένουμε λοιπόν μια αντίστοιχη εμφάνιση με αυτή με τη Ρεάλ εδώ ?

      Διαγραφή
    3. ΝΑΤΑΛΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΙΔΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ???ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ!ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΕΣ..ΜΕ ΜΑΛΑΓΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ!

      Διαγραφή
    4. Καλημέρα.... όχι Ματ... είχα τόσο άγχος που δεν έβλεπα μπροστά μου που λέει ο λόγος.... δεν εννοώ να αλλάξουμε το στυλ παιχνιδιού μας προς Θεού, απλά να βρουν ένα δύο plays όπως τα λέτε για τον κάθε παίκτη και να υπάρχουν για τις στιγμές που θα πρεπει ο Μήτσος να ξεκουράζεται κιόλας.... στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα που θα είναι πιο χαλαρά και θα είμαστε εμείς και εμείς θα είναι πιο εύκολο να τα πούμε !!

      Διαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε