Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Panathinaikos Airlines

22/12/2012

Αφού γλιτώσαμε από το χτεσινό τέλος του κόσμου :ρ... οδεύουμε ολοταχώς για Λονδίνο. Η παρουσία ημερομηνίας πάνω από το σημερινό άρθρο δεν είναι τυχαία. Μπήκε για να έχουμε απόδειξη όλοι πώς σε αυτό εδώ το blog πιστεύουμε όλοι πως η ομάδα θα πάει στο Λονδίνο. Πλέον έχει και όλα τα φόντα για να το καταφέρει, βήμα βήμα σκαλί σκαλί ή και για να κυριολεκτούμε παιχνίδι παιχνίδι. Το ταξίδι για το Λονδίνο συνεχίζεται την επόμενη Παρασκευή μετά από μια μικρή στάση. Η εταιρεία που ταξιδεύουμε δεν είναι άλλη από την Panathinaikos Airlines. Αεροσκάφη Lasme, Gist, Sofo, Tsartsaris.
Lasme: Ο άνθρωπος ή έχει ελατήρια στα πόδια ή παίρνει κάποιο αόρατο ασανσέρ. Δεν εξηγείται αλλιώς το πόσο ψηλά σηκώνεται. Ριμπάουντ, τάπες και για επιδόρπιο καρφώματα.
Gist: Κάνει ότι και ο Λάσμε σύν ότι σουτάρει. Αν και εφόσον προσαρμοστεί θα έχουμε γλέντια τρικούβερτα με καλεσμένο τον Φραγκοkill Bill. Ανυπομονώ για την ώρα που θα δω τους δύο τους στην ίδια πεντάδα.
Υ.Γ Οι δύο προαναφερθέντες μπορεί να χαρακτηριστού και πολεμικά αεροσκάφη γιατί με τόσες αναχαιτήσεις (τάπες) οι αντίπαλοι θα πάψουν να πετάνε.
Τσαρτσαρής: Προσφέρει λεπτά ποιοτικού μπάσκετ και δίνει ανάσες στους ψηλούς πρώτης γραμμής. Με την εμπειρία του μπορεί να καθοδηγήσει και να εμπνεύσει τους υπόλοιπους,
Σόφο: Εδώ έχει γίνει ένα λάθος καθώς δεν είναι αεροπλάνο αλλά οδοστρωτήρας που θα στρώσει και θα ανοίξει τον δρόμο στους υπόλοιπους.
Το νερό έχει μπει στο αυλάκι και η ομάδα βαδίζει στο σωστό μονοπάτι, αυτό των επιτυχιών. Σύντομα θα ξέρουμε και τον ακριβή προορισμό του΄. Όλοι ευχόμαστε να είναι το Λονδίνο και γιατί όχι ακόμα ένα ταξίδι στα αστέρια. Υπομονή και στήριξη από την πλευρά μας ώστε να δούμε άλλο ένα αστέρι στην πιο τιμημένη φανέλα Ελληνικού συλλόγου και να την κάνουμε να φαίνεται γαλαξίας! Και μην ξεχνιόμαστε έχουμε και ένα καθήκον όλοι στο γήπεδο σήμερα ρεεε!!!
Share on Google Plus

About proklhtikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε