Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Δημήτρης ο μεγάλος παρεξηγημένος!

Έχοντας δει τον πόλεμο που του έχει ασκηθεί και συνεχίζει να του ασκείται αποφάσισα να πάρω θέση και να πώ κάποια πράγματα για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Ναι τον Δημήτρη και όχι τον Δημητράκη όπως τον έλεγαν τόσα χρόνια.
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από το καλοκαίρι όταν ο Παύλος και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος αποφάσισαν ότι κουράστηκαν και δεν μπορούν να συνεχίσουν άλλο την καθημερινή τους ενασχόληση με τον Παναθηναικό. Εκεί υπήρχαν τρεις δρόμοι για τον μπασκετικό Παναθηναικό. Ο ένας ήταν να βρεθεί κάποιος άλλος αγοραστής να αναλάβει τον εξάστερο αλλά κανένας Παναθηναικάρας δεν βρέθηκε.
Επίσης κάποιο φιλολογικό ενδιαφέρον ξένων επενδυτών δεν μετουσιώθηκε σε έμπρακτο ενδιαφέρον. Δεύτερος δρόμος ήταν να αναλάβει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και τρίτος το πρωτοδικείο και ουσιαστικά η διάλυση του τμήματος μπάσκετ.΄Ετσι λοιπόν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος λόγω της μεγάλης του αγάπης για τον Παναθηναικό, και σε αυτό είμαι κάθετος, αποφάσισε σε δύσκολους οικονομικά καιρούς να βγει μπροστά και να κρατήσει τον Παναθηναικό μας όσο πιο ψηλά γίνεται. Η αλήθεια είναι ότι πιο δύσκολη αρχή δεν μπορούσε να του τύχει. Έληγαν όλα τα συμβόλαια των παικτών, πλην του Διαμαντίδη, καθώς και του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Μπαίνει λοιπόν σε συζητήσεις με τον Σέρβο προπονητή παρουσιάζοντάς του το πλάνο της επόμενης μέρας αλλά η απόφαση του Ομπράντοβιτς μοιάζει ειλημμένη και κακώς για μένα του χρεώνεται η φυγή του. Οι λόγοι που ανάγκασαν τον Ομπράντοβιτς να φύγει δεν είχαν να κάνουν με την ανάληψη της προεδρίας από τον Δημήτρη. Άλλωστε η σχέση των δύο ήταν και παραμένει εξαιρετική και θα το διαπιστώσετε και στο (εγγύς) μέλλον. Δέχεται λοιπόν τόνους λάσπης και δριμύ κατηγορώ για την φυγή του αλλά και για την πρόσληψη του Αργύρη Πεδουλάκη ως αντικαταστάτη του. Στην ουσία χλεύαζαν την επιλογή Πεδουλάκη χωρίς να έχουν κάτσει να σκεφτούν τους λόγους που έγινε αυτή η επιλογή. Αφού έκλεισε το θέμα προπονητή είχε πολύ λίγο χρόνο για να χτίσει ένα καινούριο ρόστερ με 14 νέες μεταγραφές. Και ο πιο άσχετος με το μπάσκετ μπορεί να καταλάβει ότι σε 14 επιλογές και με μειωμένο μάλιστα μπάτζετ δεν θα βγούν όλοι οι παίκτες. Άλλωστε πρώτη φορά είναι που δεν θα έχουν βγει; Το σημαντικό όμως είναι ότι είδε τα κενά και τις λάθος επιλογές και τα αντικατέστησε και με το παραπάνω φέροντας Μπάνκς, Καπόνο, Γκίστ συν τον σέντερ για να καλύψει το κενό του τραυματία Σχορτσιανίτη. Να μην ξεχάσουμε βέβαια και την μεγάλη προσπάθεια που έκανε να γυρίσει πίσω τον Αντώνη Φώτση πληρώνοντας μάλιστα και την Αρμάνι. Μπορεί να μην τα κατάφερε για τώρα αλλά είναι σίγουρο ότι ο δικός μας Αντώνης θα ξαναφοράει τα πράσινα από το καλοκαίρι. Νέο παράσημό του είναι και το χθεσινό με την ανταλλαγή του Πάνκο με τον Γκίστ. Είναι ο πρώτος πρόεδρος στην ιστορία που έκανε ανταλλαγή παικτών στα πρότυπα του ΝΒΑ.
Βλέπουμε λοιπόν ότι παρά την άθλια οικονομική κατάσταση της χώρας ο Δημήτρης είναι εδώ και αποφασισμένος να οδηγήσει τον Παναθηναικό σε νέες επιτυχίες. Άλλωστε το αρχικό μπάτζετ του καλοκαιριού έχει ήδη πάει περίπατο με τις τελευταίες προσθήκες. Είναι κοντά στην ομάδα και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Φυσικά θα κάνει και λάθη αλλά και ποιος δεν κάνει λάθη όταν αναλαμβάνει κάτι καινούριο και τόσο μεγάλο όπως ο μπασκετικός Παναθηναικός. Έχει κάνει κάποια λάθη και στο παρελθόν εξαιτίας του αυθορμητισμού του με τελευταίο την συνέντευξη τύπου. Αλλά ακόμα και εκεί φάνηκε η τεράστια αγάπη του για τον Παναθηναικό!
Κλείνοντας θέλω να του μιλήσω και να του πω: Δημήτρη σε ευχαριστούμε που έμεινες στον Παναθηναικό και συνεχίζεις το έργο της οικογένειάς σου! Αυτή η ομάδα είναι το καμάρι κάθε Παναθηναικού και χαιρόμαστε που είσαι στο τιμόνι της. Θα είμαστε μαζί σου και στις χαρές και στις λύπες! Προχώρα για έναν νέο Παναθηναικό και για πολλά αστέρια και εμείς είμαστε εδώ να σε στηρίζουμε!
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 σχόλια:

  1. Katalavete to san tin oikogeneia giannakopoulwn kaneis!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου κάνει εντύπωση ότι σε αυτό το site δεν υπάρχουν παπαγαλάκια να αναλάβουν την Πανάθα! Πολύ σωστό το άρθρο στο οποίο θα ήθελα να είχατε σημειώσει την λάσπη που δέχτηκαν οι Γιαννακόπουλοι, οι παν μέγιστοι ευεργέτες του Παναθηναϊκού μας (και όποιος πει οχι να αλλάξει ομάδα) και παρόλα αυτά έμειναν από την εμπλοκή τους στο Ποδόσφαιρο... Βρέθηκαν πραγματικοί αλήτες που ξέχασαν τι ζούμε 20 κοντά χρόνια τώρα (από μεταγραφή Γκάλη και μετά)... αυτά! Ξέχασαν εποχές E.Jones και Σκροπολήθα έ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΗ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΓΝΩΜΩΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ 20 ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ!!ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΟΡΘΙΟΥΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε