Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Επιταγής το ανάγνωσμα

Ρε τι γίνεται στον ποδοσφαιρικό Παναθηναικό. Μια επιταγή μας κάνει ότι θέλει εδώ και πολύ καιρό. Από τη μία έχουμε τον Αλαφούζο και τον Κωνσταντίνου να λένε ότι δεν υπάρχει καν επιταγή και από την άλλη έχουμε την πλευρά του πρίγκηπα και του Τσάκα που υποστηρίζουν ότι η επιταγή είναι κατατεθειμένη σε συμβολαιογραφικό γραφείο της Αθήνας. Και σαν να μην έφτανε αυτό σήμερα βγήκε ο Αντωνιάδης να πει ότι η επιταγή υπάρχει και τα στοιχεία της είναι έγκυρα καθώς έχει τσεκαριστεί από πολλές πλευρές. Το ερώτημα σε αυτή την περίπτωση είναι ποιος δουλεύει ποιον. Γιατί το να μας δουλεύει ο Τσάκας το έχουμε συνηθίσει αλλά το να σε κοροιδεύει ο ίδιος σου ο πρόεδρος και επειδή δεν θέλει να δώσει την ομάδα για άλλους λόγους να λέει ψέματα τότε αυτό πάει πολύ. Υπάρχει δεν υπάρχει η επιταγή το θέμα είναι να μπούν τα χρήματα μέχρι τις 4/1 και τότε όλα θα έχουν πάει κατ ευχήν. Θα έχουν μπεί όμως;
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 σχόλια:

  1. ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ? ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ..ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ..ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟΣ..ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ 4/1 ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε