Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Η ανταλλαγή είναι γεγονός! Παίρνει και σέντερ ο ΠΑΟ!

Αίσιο τέλος φαίνεται ότι θα έχει η ανταλλαγή Πάνκο Γκίστ μεταξύ Παναθηναικού και Μάλαγα! Όπως σας είπαμε από χτες το μοναδικό εμπόδιο ήταν ότι ο Πάνκο ήθελε να διασφαλιστεί και για τον δεύτερο χρόνο. Από την άλλη πλευρά η Μάλαγα δεν ήθελε να δεσμευθεί και για δεύτερο χρόνο και για αυτό κολλούσε η ανταλλαγή. Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε, η σύμβασή του έχει ένα buy out επιλογή των $ 50,000 το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί το καλοκαίρι του 2013 και ο ιδιοκτήτης των Πρασίνων Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι έτοιμος να το πληρώσει αμέσως, προκειμένου η συμφωνία να ολοκληρωθεί.Ο δε Γκίστ έχει συμφωνήσει σε όλα με τον εξάστερο και περιμένει με τις βαλίτσες στο χέρι. Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες λοιπόν ο Άντι Πάνκο δείχνει να δέχεται την κατάσταση ύστερα και από πιέσεις του Παναθηναικού. Επιπλέον έχει αρχίσει το ψηστήρι και από την Ισπανία με σκοπό να τον πείσουν να πει το ναι στη Μάλαγα. Μάλιστα Ισπανός γκαρντ ανέλαβε αυτό το ρόλο και από ότι φαίνεται έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην απόφασή του.  Έτσι, το μόνο πράγμα που λείπει σε αυτό το σημείο είναι οι υπογραφές στα νέα συμβόλαια.
Η επίσημη ανακοίνωση φαίνεται να είναι απλώς ένα θέμα ωρών αλλά ο Παναθηναϊκός δεν θα σταματήσει εκεί. Οι Πράσινοι θεωρούν ότι πρέπει να προσθέσουν ένα ακόμη σέντερ στο ρόστερ τους, τουλάχιστον με συμβόλαιο δύο μηνών, εξαιτίας του τραυματισμού του Σχορτσιανίτη!
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε