Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Αυτοκρατορική νίκη με πράσινη καρδιά!!!!

Καλησπέρα φίλοι μου και χρόνια πολλά. Χτες ο ΕΞΑΣΤΕΡΟΣ κατάφερε να πάρει μια αντρίκια νίκη αντάξια της ιστορίας και της φανέλας του! Πάμε τώρα στο αγωνιστικό κομμάτι. Ο ΠΑΟ αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι χωρίς τους Διαμαντίδη και Big Sofo λόγω τραυματισμού ενώ ο coach Πεδουλάκης δεν κοίταξε καν τους Σκορδίλη και Ξανθόπουλο. Όμως όπως σας είπα την άλλη φόρα μπορεί να βρει λύσεις ακόμα και αν υπάρχουν οχτώ παίχτες που μπορούν να αγωνιστούν. Ο Ούκιτς αν και βοήθησε στον τομέα των assist(8) ταλαιπώρησε την μπάλα και χάθηκαν πολλές επιθέσεις τζάμπα. Ο Μπάνκς  που βοήθησε στο τέλος ενώ ο ΠΑΟ έχανε για τέσσερις πόντους. Όμως με αρκετές λάθος επιλογές παραλίγο θα ήταν ο μοιραίος. Μεγάλη προσπάθεια από τους Τσαρτσαρή και Μασιούλις που πάλεψαν κάθε φάση. Πάμε τώρα στους κορυφαίους Λασμέ, Καπόνο, Μράμος. Ο πρώτος έκανε τρομερό αγώνα με δεκατέσσερις πόντους και πολλές κερδισμένες μάχες απέναντι στα αδέρφια Λαβρινόβιτς.Οι δύο τελευταίοι έκαναν πράγματα και θαύματα από την περιφέρεια ( ο Μπράμος 5/9 και ο Καπόνο 4/6 ). Ο Γκίστ άφησε υποσχέσεις για την συνέχεια στο ντεμπούτο του με το τριφύλλι.Ο ΠΑΟ χτες έχασε αρκετά ριμπάουντ άλλα όταν ο Γκίστ προσαρμοστεί πλήρως δεν θα ξαναεμφανιστεί αυτό το πρόβλήμα.

ΥΓ: Μεγάλη μαγκιά από τον Πεδουλάκη να βάλει 5 βαριά κορμιά στην πεντάδα ( Μπράμος, Ματσιούλις, Γκίστ, Τσαρτσαρής, Λάσμε ) στην τελευταία άμυνα για να κάνουν αλλαγές στα μαρκαρίσματα και ευτυχώς δικαιώθηκε.

ΥΓ1: Ο Διαμαντίδης αν και δεν μπορούσε να αγωνιστεί εμψύχωνε τους συμπαίκτες του σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

ΥΓ2: Εντυπωσιακός ο κόσμος για άλλη μια φορά ώθησε τον ΕΞΑΣΤΕΡΟ προς τη νίκη.



Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε