Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Προς αποχώρηση ο Φώτσης!


Η Αρμάνι Μιλάνο έχασε και τον δεύτερο στόχο της, το Κύπελλο Ιταλίας και με την εικόνα που παρουσιάζει μόνο με θαύμα θα μπορέσει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.
Ετσι, τα σενάρια στην Ιταλία άρχισαν να δίνουν και να παίρνουν και σύμφωνα μ' αυτά ο Σκαριόλο σκέφτεται να ζητήσει την απόκτηση ενός πάουερ - φόργουορντ, θεωρώντας πως έχει πρόβλημα στη θέση «4»!
Σύμφωνα με τα όσα κυκλοφορούν στην Ιταλία και αναδημοσιεύονται στο sportando.net, σε μια τέτοια περίπτωση υπάρχει ενδεχόμενο αποχώρησης του Αντώνη Φώτση, πριν από τη λήξη της φετινής περιόδου! Ο διεθνής παίκτες που έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι, ενδέχεται να δει την πόρτα της εξόδου, όπως έγινε και με τους Κουκ και Χέντριξ πριν από δύο μήνες!
Στο δημοσίευμα επαναλαμβάνεται το διπλό «όχι» της Αρμάνι στον Παναθηναϊκό από πέρυσι το καλοκαίρι για την παραχώρηση του παίκτη, ωστόσο, τώρα όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά, εφόσον ο Σκαριόλο βρει ένα τεσσάρι που να τον ικανοποιεί...
Βέβαια το ερώτημα που προκύπτει είναι απλό: Γιατί η Αρμάνι να αφήσει ελεύθερο τώρα τον παίκτη, όταν του έχει καταβάλει το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του, από την στιγμή που το ερχόμενο καλοκαίρι μένει ελεύθερος; Και επίσης, ποια ομάδα θα θελήσει να πληρώσει την Αρμάνι για να αγοράσει τον Φώτση, όταν ξέρει πως σε τέσσερις μήνες θα μπορεί να τον αποκτήσει ως ελεύθερο;
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε