Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Το τέλος του θρίλερ με Φώτση και ο Χότζ

Έφτασε λοιπόν η μέρα που περιμέναμε όλοι για να δούμε αν ο Αντώναρος θα φορέσει οριστικά τα πράσινα από τώρα ή θα περιμένουμε το καλοκαίρι. Η Αρμάνι το σκέφτεται και αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες να γίνει κάτοικος ΟΑΚΑ ο Φώτσης από τώρα είναι περισσότερες. Επειδή όμως οι Ιταλοί μας έχουν τρελάνει μια εβδομάδα τώρα καλό είναι να είμαστε λίγο επιφυλακτικοί. Ο γενικός διευθυντής της Αρμάνι έκανε θετική εισήγηση στον πρόεδρο της ομάδας και όλα πλέον εξαρτώνται από αυτόν. Από την πλευρά του ο Φώτσης επανέλαβε την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τώρα και όλα κρέμονται από μία κλωστή!
Στο μέτωπο του κοντού ο Παναθηναικός ψάχνει αλλά υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες. Η περίπτωση που ξεχωρίζει είναι του Χότζ αλλά η ομάδα του ζητάει χρήματα για να τον παραχωρήσει. Πάντως είναι ένας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει τον Παναθηναικό και αξίζει να το παλέψει η ομάδα μέχρι τέλους. Εξελίξεις λοιπόν θα έχουμε σήμερα και στα δύο μέτωπα οπότε μείνετε συντονισμένοι!
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

20 σχόλια:

  1. ANTE NA ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ..ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΕΩΡΩ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΟΝΤΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν δεν ερθει ο φωτσης θα πρεπει να τα σπρωξει στον κοντο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΥΠΑΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ. ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΓΚΑΡΝΤ ΔΙΝΕΙ 300.000 ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ.
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΤΟ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ. ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΑΡΜΑΝΙ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΧΙ, ΘΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΓΚΑΡΝΤ;;
    ΑΝ ΠΕΙ ΝΑΙ (ΕΥΧΗ ΟΛΩΝ) ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΟΝΤΟ;

    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 2.

    KOSTAS13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kαι σήμερα που τρέχουν οι εξελιξεις για την ομάδα, αποφάσισαν όλοι να απεργήσουν..... Ματ βασιζόμαστε πάνω σου και μόνο όπως καταλαβαίνεις ... :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά, αν ισχύουν τα περί Σινκλετέρι τί να πω...Ο Μπανκς είναι πολύ καλύτερος και με μεγαλύτερη καριέρα παίχτης, αλλά κατάφερε ο Άρτζι να τον αχρηστεύεσει σε 2 μήνες...Τι πράγμα είναι αυτό...Πέρα από οτιδήποτε άλλο, ο Πεδουλάκης είναι και φοβερός τεμπέλης...Αντί να κοιτάξει να δουλέψει με τους παίχτες που έχει, τους χαντακώνει και ζητάει αλλαγή τους...Κάποιος να του εξηγήσει ότι δεν προπονεί το Περιστέρι γιατί μάλλον δεν το έχει συνειδητοποιήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ.ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕ Ο ΛΑΟΥΔΗΣ ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και που το ειπε ο Λαουδης? Εχει απεργια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. KAΛΑ ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΔΓ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ.

      Διαγραφή
    2. Του ΔΓ δεν έχει απεργία και όντως κάνουν λόγο για αρνητική απάντηση... αλλά ακόμα προσπαθώ να καταλάβω που το είπε/έγραψε ο Λαουδης... κατ την άποψη μου ο Φωτσης στην παρούσα φασά ήταν πολυτέλεια...η ομάδα πονάει στον άσσο και πλέον τα ματσαρισματα με τον Ολυμπιακό δεν βγαίνουν...για Ευρωλιγκα ούτε λόγος...ας κάνει λοιπόν ρελάνς ο πρόεδρος με έναν άσσο...αν και το άφησαν τελευταία στιγμή.

      Διαγραφή
  9. http://www.onsports.gr/basket/A1-Andrwn/item/295550-Panathhnaikos-Arnhtikh-apanthsh-apo-Armani-gia-Fwtsh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ο λαουδης το εγραψε στο twitter ....ΝικΒερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΤΗΚΕ Η ΑΡΜΑΝΙ ΕΧΑΣΕ 900000 ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ Ο ΠΑΟ.... ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ....

    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ.... ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΜΠΑΤΜΑΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!

    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΓΚΑΡΝΤ ΤΙ ΝΑ ΠΩ? ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΕ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ? Κ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Η ΜΟΝΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΛΕΞΕΙ? ΕΧΩ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΚΟΜΑ Κ ΑΝ ΓΙΝΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Φώτσης θα ήταν απαραίτητος και οχι πολυτέλεια.Θα είχες 10 πόντος πάνω στην επίθεση σου, αυτούς δηλαδή που δεν παίρνεις απο τον Τσαρτσαρή, θα είχες ένα καθαρό 4αρι που θα εξασφάλιζε καλύ άμυνα τόσο ατομική όσο και ομαδική. Ο Τσάρτα πλέον δεν μπορεί, ο Γκίστ καλός αλλά με τα φεγγάρια του (ειδικά στο σούτ) με αποτέλεσμα να κάνεις αλχημείες και να βάζεις 4αρι τον Ματσιούλης όπου καταναλώνει πολύ ενέργεια αφού τα βάζει με μεγαλύτερα κορμιά.

    Η ομάδα απο την αρχή ήθελε ενα κοντό και ενα 4ρι.
    Και οι 2 απαραίτητοι για μια ομάδα που στοχεύει ψηλά.

    Ας ελπίσουμε να πάρουμε άναν καλό, γιατί να πάρεις παίχτη μόνο και μόνο για να πείς οτι πήρες, περισσότερο θα μπερδέψει τα πράγματα παρά θα βοηθήσει.

    Οι ιταλοί απέδειξαν ακόμα μια φορά πόσο πίσω είναι, αλλα απο την όλη κατάσταση βγήκε και κάτι αισιόδοξο. Ο πρόεδρος έδειξε οτι έχει όραμα και τρέλα για την ομάδα.

    Το καλοκαίρι δεν είναι μακρυά. Και όπως έχει πεί και ο ΜΑΤ τα αηδόνια θα ξανασμίξουν.

    kostas13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ Κώστα αλλά εάν κάτι είναι επιτακτική ανάγκη που με τα έως τώρα δεδομένα δείχνεις να μην μπορείς να βρεις λύσεις είναι ο άσσος...με τον έναν ή τον άλλο τρόπο το κενό στο 4 καλύπτεται, στον άσσο όμως το πρόβλημα είναι σοβαρό και θα κοστίσει.

      Διαγραφή
    2. Δεν διαφωνώ Νίκο, αλλά πιστεύω οτι και στις 2 θέσεις έχουμε κενά. Αν μου έλεγες πάντως να διαλέξω ενα γκάντ ή τον Φώτση οπως είναι τα σημερινά δεδομένα, θα διάλεγα τον Φώτση και αυτό γιατί ήξερες τι παίχτη παίρνεις, ο ίδιος ξέρει την ομάδα και θα σου πρόσφερε αυτά που μπορεί.
      Αντίθετα ενας νέος παίχτης και ειδικά γκαρντ θέλω καιρό να προσαρμοστεί, να μάθει τα συστήματα, να δέδει με τους άλλους, κάτι που φάνηκε και στο ΣΕΦ όπου οι περισσότροι νέοι μας παίχτες ήταν ψαρωμένοι.

      kostas13

      Διαγραφή
  13. Αφού ουσιαστικά τελείωσε η υπόθεση Φώτση (πόσο γέλιο θα ρίξουμε όταν αποκλειστεί η Αρμάνι από τα ημιτελικά του ιταλικού πρωταθλήματος και καταλάβουν ότι έχασαν σχεδόν 900000 για καμιά 15ρια παιχνίδια χωρίς ουσία), ας επικεντρωθούμε στον γκαρντ. Είμαι γενικά επιεικής με τον Πεδουλάκη και το τιμ του και αντίθετος με την κάθετη κριτική ιδιαίτερα του Ματ, αλλά στην συκεκριμένη περίπτωση οι ευθύνες του τεχνικού επιτελείυ είναι πραγματικά τεράστιες. Είναι γεγονός ότι τις τελευταίες 2 μέρες ψάχνουμε για κοντό (το γράφουν όλα τα σάιτ εκτός από το onsports που έχει πάγια τακτική να ανεβάζει ειδήσεις μόνο στο τέλος) και δεν ξέρω τι είναι χειρότερο: να ανακάλυψαν τώρα ότι με τον Μπανκς δεν γίνεται να πορευτούμε ή να μην προλάβουμε να βρούμε κάτι καλό στην αγορά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. o λαουδης ποιος ειναι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. http://www.eurohoops.net/el/2013/02/dunks-el/19499 ο χοτζ περιμενει και αυτος μαζι με εμας,εδω η επιβεβαιωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε