Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Στείλε γράμμα στον πρόεδρο!

Τα trifillakia σε μια πολύ πρωτότυπη κίνηση δίνουν την ευκαιρία σε εσάς τους αναγνώστες μας να στείλετε γράμμα στον πρόεδρο του Παναθηναικού τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Πως θα γίνει αυτό; Θα γράψετε τις σκέψεις σας, ότι θέλετε να του πείτε, να του προτείνετε για το παρόν και το μέλλον του Παναθηναικού και εμείς σαν trifillakia θα προσπαθήσουμε να του τα παραδώσουμε για να διαβαστούν. Θα πρέπει να στείλετε το κέιμενό σας στο mail της σελίδας αναγράφοντας φυσικά το όνομά σας. Υπάρχει και η σκέψη μαζί με τις επιστολές σας να παραδοθεί και ένα αναμνηστικό δώρο στον πρόεδρο εκ μέρους της σελίδας για να τον ευχαριστήσουμε που βρίσκεται στον Παναθηναικό. Και σε αυτό θέλουμε τη βοήθειά σας προτείνοντάς μας δώρα που θα σας άρεσαν. Τις προτάσεις για το δώρο μπορείτε να τις γράψετε με σχόλιο στο τέλος της ανάρτησης. Σας περιμένουμε!
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

  1. Γρηγόρης καλογρέζα ωραία σκέψη παιδια ! Τέτοιες στιγμές σε κάνουν να είσαι υπερήφανος φίλαθλος αυτής της σπάνιας ρατσας που λέγεται Παναθηναϊκός .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε