Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Αυτή ναι.. Είναι μεταγραφή!!! Πράσινος ο Φιγκερόα! (VIDEO)


Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται πλέον ο Λουτσιάνο Φιγκερόα, ο οποίος πριν από λίγες ώρες υπέγραψε προσύμφωνο συνεργασίας με το «τριφύλλι».
Το θέμα του 31χρονου Αργεντινού επιθετικού χειρίστηκε σε συνεργασία με τον Ούγκο Βαρέλα ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος έφτασε σε συμφωνία με την πλευρά του ποδοσφαιριστή (μάνατζέρ του είναι ο πατέρας του).
Ο Φιγκερόα έβαλε ήδη την πρώτη υπογραφή για συμβόλαιο ως το καλοκαίρι με οψιόν ανανέωσης και αναμένεται στην Αθήνα την Πέμπτη (7/2) για να ολοκληρώσει και τυπικά τη μεταγραφή του.

Οπως είναι φυσικό, ο παίκτης θα περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και εφόσον δοθεί το «πράσινο φως» και από το ιατρικό επιτελείο, θα επικυρωθεί η υπογραφή του και θα ξεκινήσει αμέσως προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό.
Η θέληση του Παναθηναϊκού για να αποκτήσει επιθετικό ήταν δεδομένη, προκειμένου να υπάρξει «στήριγμα» στον Χοσέ Τοτσέ, που μετά τον τραυματισμό του Φορναρόλι και την αποχώρηση του Πετρόπουλου ήταν ο μοναδικός φορ.
Ετσι, παρά το γεγονός ότι η περίπτωση του Σκωτσέζου Κρις Μπόιντ τελικά δεν ευδοκίμησε, οι «πράσινοι» συνέχισαν τις προσπάθειες για την απόκτηση παίκτη ο οποίος εντάσσεται στην περίπτωση των «ελεύθερων» παικτών.
Τέτοιος είναι ο Λουτσιάνο Φιγκερόα. Ο Αργεντινός επιθετικός - που είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου και έτσι δεν καταλαμβάνει θέση ξένου - έμεινε ελεύθερος πριν από λίγο καιρό από την Εμελεκ του Εκουαδόρ και έτσι μπορεί να αποκτηθεί, μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου, από το «τριφύλλι».
Ο Φιγκερόα έχει αγωνιστεί σε Ρίβερ Πλέιτ, Μπόκα Τζούνιορς και Ροζάριο Σεντράλ στην Αργεντινή, ενώ έχει και ευρωπαϊκή εμπειρία με τη Βιγιαρεάλ τη διετία 2004-06 και την Τζένοα (2006-09), ενώ έχει περάσει και από την Αγγλία (Μπέρμιγχαμ). Μπορείτε να δείτε αναλυτικά στοιχεία της καριέρας του εδώ.





Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε