Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Οι τελευταίοι γύροι του ''πόκερ'' με Φώτση!

Καλημέρα στην παρέα μας. Είναι γεγονός λοιπόν ότι φτάνουμε στο τέλος αυτής της πολυπόθητης μεταγραφής. Εμείς από την Κυριακή το βράδυ σας είπαμε πρώτοι για τη μεταγραφή του Φώτση στον Παναθηναικό και όλες αυτές τις μέρες δεν αλλάξαμε καθόλου στάση. Η μεταγραφή θα είχε τελειώσει κανονικά από τη Δευτέρα αν οι ιθύνοντες της Αρμάνι δεν κάνανε κωλοτούμπες και ερασιτεχνισμούς. Βλέπετε προσπαθούν να αποκομίσουν ότι περισσότερο μπορούν από αυτή τη μεταγραφή. Παρόλα αυτά όμως η επιστροφή του Μπάτμαν στον εξάστερο είναι πιο κοντά από ποτέ με τον Παναθηναικό πλέον να τηρεί στάση αναμονής και το Φώτση από χτες να κάνει παιχνίδι για τα καλά. Και τι εννοούμε με αυτό; Ο Αντώνης Φώτσης έχει αρχίσει πλέον να πιέζει ασφυκτικά την Αρμάνι να τον αφήσει ελεύθερο και θέλει σαν τρελός να φορέσει πάλι τα αγαπημένα του πράσινα. Χτες δεν πήγε για προπόνηση και κατευθύνθηκε στα γραφεία της ομάδας να πιέσει για την ελευθερία του. Πλέον η Αρμάνι έχει αρχίσει να καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα και το διαζύγιο είναι πιο κοντά από ποτέ. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι έτοιμος να κάνει μια κίνηση που θα ανεβάσει επίπεδο τον Παναθηναικό και θα αλλάξει τις ισορροπίες. Λίγη ακόμα υπομονή λοιπόν γιατί 
διάγουμε τις τελευταίες ώρες αυτού του σήριαλ με το happy end να είναι πολύ κοντά πλέον! Μείνετε συντονισμένοι στην παρέα μας για άμεση ενημέρωση!

Υ.Γ.1 Χτες με ρωτήσατε για το αν υπάρχει περίπτωση να αποκτήσουμε και γκαρντ. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι τέτοιο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να συμβεί. Στον Παναθηναικό έχουν ρίξει όλο το βάρος τώρα στον Φώτση και αν τελειώσει θα δούμε τι μπορεί να γίνει εκεί. Μην ξεχνάμε ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι λίγο απρόβλεπτος και μπορεί να κλείσει έναν παίκτη ανα πάσα στιγμή.
Υ.Γ.2 Παρατηρώ τις τελευταίες μέρες ότι η παρέα μεγαλώνει και θέλω να σας ευχαριστήσω για αυτό όπως και για αρκετά σχόλια που λαμβάνουμε. Αυτή η ανταπόκριση μας κάνει να συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατά για να μαθαίνετε πρώτοι και σωστά ότι γίνεται στον εξάστερο.
Υ.Γ.3 Επειδή η κωλοτούμπα είναι της μόδας τον τελευταίο καιρό στο τέλος της ημέρας μπορείτε πλέον να διακρίνετε την εγκυρότητα από την παραπληροφόρηση και ποιοι πάνε όπως τους πάει ο άνεμος για να πούνε ότι πέτυχαν την είδηση. Μαγκιά είναι να χαράζεις μια γραμμή και να πεθαίνεις με αυτή. Άλλωστε δεν μπορείς πάντα να κερδίζεις στην ζωή.
Υ.Γ.4 Μόλις τελειώσει το θέμα του Φώτση θα πούμε και κάποια πράγματα για το θέμα προπονητή για φέτος
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

14 σχόλια:

  1. ΟΙ ΚΕΡΑΙΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΝΤΩΜΕΝΕΣ ΜΑΤ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΙ Η ΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ.ΗΡΑΚΛΗΣ13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΗΡΑΚΛΗ..ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΕΡΔΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ!

      Διαγραφή
  3. Καλημέρα στην όλο και μεγαλύτερη παρέα μας! Τα πράγματα πάνε από το καλό στοκαλύτερο στον μπασκετικό Παναθηναικό... Πιστεύω και γω στην απόκτηση ενός γκαρντ. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με κάθε νίκη και κάθε κούπα, γλυκαίνεται και ...τρελαίνεται περισσότερο! Οπότε μέσα στο ευχάριστο κλίμα της απόκτησης Φώτση βλέπω να μη σταματάει εκεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τα συγχαρητηρια μου Ματ....πραγματικα ο μονος που εχεις σοβαρες και αξιοπιστες πληροφοριες.....αν συνδυασθει η αποκτηση του φωτση και με γκαρντ τοτε πραγματικαπαμε για μεγαλα πραγματα.....θα περιμενω με αγωνια για το θεμα προπονητη....χωρις να θελω να μειωσω τη φιλοτιμη προσπαθεια του πεδουλακη η αγαπη μας ειναι αλλη και ακουει στο ονομα ζελιμιρ ομπραντοβιτς....ΝικΒερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΝΙΚΟ..ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΕΞΑΣΤΕΡΟ..ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΓΚΑΡΝΤ ΑΣΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ..ΠΡΟΕΧΕΙ Ο ΦΩΤΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΗΜΕΡΑ!

      Διαγραφή
  5. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΜΑΤ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ. ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΟΥ, ΕΣΥ ΕΛΕΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ.ΣΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΤ.

    kostas13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΩΣΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΘΕΤΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ Κ ΑΛΛΑ..ΕΙΠΑΜΕ ΞΑΝΑΣΜΙΓΟΥΝ ΤΑ ΑΗΔΟΝΙΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!

      Διαγραφή
  6. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΒΓΗΚΑΝ Κ ΕΙΠΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΦΩΤΣΗΣ... ΜΕΤΑ ΒΓΗΚΑΝ Κ ΕΙΠΑΝ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΦΩΤΣΗΣ.

    ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ Κ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ Κ ΘΑ ΠΟΥΝ... ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥ....

    ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ.

    ΛΟΓΙΚΑ Ο ΦΩΤΣΗΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑΤΙ Κ ΤΗΝ ΑΡΜΑΝΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ....

    ΠΑΙΔΙΑ ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΜΕ Κ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΕΞΑΣΤΕΡΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΑΠΟΨΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΤΣ.

    ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑ LIVE ΣΥΖΗΤΗΣΗ!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. θα ειμαστε πιστοι στο ραντεβου φωτη...:)Nik

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μat σε γνωστό site λέει ότι ο Φώτσης θα είναι την Κυριακή παρών στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει από κοντά το Παναθηναϊκός-Ίκαρος. Γνωρίζεις αν ισχύει κάτι τέτοιο;
    Φιλικά, Μάνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΝΟ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ..ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ Ο ΦΩΤΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΔΟΝ!ΑΥΤΟ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΣ..ΑΛΛΑ Ο ΦΩΤΣΗΣ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛ ΚΟΝΤΑ!

      Διαγραφή
  9. ΕΙΔΑ ΤΑ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ.

    ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΑΤΜΑΝ.....

    ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ.ΑΝΤΩΝΗ WELCOME BACK HOME...ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΗΔΟΝΙ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο DREW...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε