Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Αργύρη κοίτα να μαθαίνεις! (VIDEO)

Όταν από τον μεγάλο Ζέλικο Ομπράντοβιτς πέφτεις στον Αργύρη Πεδουλάκη η αλήθεια είναι ότι χρειάζεσαι πολλά χάπια για να το χωνέψεις. Τώρα καταλαβαίνει κανείς τι σημαίνει να έχεις προπονητή στον πάγκο σου και όχι έναν κομπάρσο. Με τον Πεδουλάκη στον πάγκο θα ξεχάσουμε και αυτά που μάθαμε 15 χρόνια τώρα. Πόσες φορές άραγε φέτος έχουμε αναπολήσει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς; Νομίζω ότι η διοίκηση ξέρει τι πρέπει να κάνει και ο δρόμος είναι ανοιχτός για την μεγάλη επιστροφή. Οι εγγυήσεις που θα ζητήσει πρέπει να του δοθούν και να επιστρέψει να συνεχίσει το έργο του. Μέχρι να επιστρέψει όμως ας θυμηθούμε πως είναι να δίνει εντολές ένας κανονικός προπονητής σε ένα ταιμ αόυτ. Αργύρη δες το βίντεο από το περσινό παιχνίδι του Παναθηναικού με τη Μάλαγα και θα καταλάβεις!




Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 σχόλια:

  1. οχι μονο πολλα χαπια Ματ...ολοκληρο φαρμακειο θελεις....μακαρι να επιστρεψει ο δασκαλος....Νικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γρηγόρης καλογρέζα θελω zeliko τώρα ούτε αυριο ούτε σε μια εβδομάδα ούτε το καλοκαίρι !! Θελω να πιστεύω ότι αυτα τα video δεν θα τα αναπολουμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΣ ΜΗΝ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ..ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΚΑΙ ΘΣ ΔΟΥΜΕ!ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ!

      Διαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε