Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Mήτσο βγαίνεις από Stayer! (VIDEO)

Πραγματικά έχω δει αμέτρητες φορές τα βίντεο από τα time out του Πεδουλάκη χτες και συνεχίζω να αδυνατώ να καταλάβω τι τους λέει και αν τους δείχνει κάποιο σύστημα να ακολουθήσουν. Από που να αρχίσω και πού να τελειώσω. Από τις μουτζούρες στο πινακάκι; Από την εφαρμογή του στρατιωτικού νόμου και του Stayer; Από την απουσία συστήματος; Από τα ανεκδιήγητα αγγλικά του που δεν τα καταλαβαίνει κανένας; Aπό το ότι μίλαγε στο Λάσμε ελληνικά και το παιδί δεν καταλάβαινε τίποτα; Από το ότι δεν ήξερε πόσα τάιμ άουτ έχει πάρει; Πράγματα αδιανόητα για προπονητή του Παναθηναικού. Το γέλιο του Διαμαντίδη μετά τη λήξη ενός τάιμ άουτ, όπως και η απόφαση να μην συμφωνήσει με μία εντολή του στο τέλος του ματς τα λέει όλα νομίζω. Και ας αφήσουμε αυτά και να πάμε στη διαχείρηση του παιχνιδιού. Μα ποια διαχείρηση; Kάνουμε πλάκα τώρα;
Αλλαγές χωρίς λόγο, παίκτες ξεχασμένοι ακόμα και για ένα ολόκληρο ημίχρονο. Καμία αλλαγή στον επιθετικό τομέα πέρα από το να βαράμε τρίποντα. Ούτε ένα pick n roll; Ούτε ένα σύστημα για αυτό τον έρμο τον Καπόνο; Ρε Αργύρη έχεις τέτοιο σουτέρ και τον αχρηστεύεις βάζοντάς τον μόνο 10 λεπτά και χωρίς να του βγάζεις ένα σύστημα; Αφού βλέπεις ότι τα τρίποντα δεν μπαίνουν γιατί ξεχνάς τον Σόφο στον πάγκο; Mόνο 6 λεπτά συμμετοχής; Έχεις και άλλους σέντερ και δεν το ξέρω; O Oύκιτς τι σου έκανε και τον ξέχασες και αυτόν τελείως βάζοντάς τον μόνο 11 λεπτά; Θα ξεζουμίσεις πάλι τον Διαμαντίδη και θα ξανατραυματιστεί το παλικάρι. Πάει να βρει πατήματα και δεν τον βοηθάς καθόλου. Τον Ξανθόπουλο και τον Γιαννόπουλο αφού δεν τους πιστεύεις γιατί τους πήρες το καλοκαίρι; Έλεος ρε Αργύρη δεν αντέχουμε άλλο. Εδώ δεν είναι Περιστέρι αλλά Παναθηναικός. Έχεις ρόστερ για Final 4 και το έχεις καταντήσει να φαίνεται ηλίθιο και λίγο. Η ομάδα πάει με τον αυτόματο προς μετωπική και εσύ δεν κάνεις (γιατί δεν μπορείς μάλλον) τίποτα να τη σταματήσεις. Το χάνεις το μονοπάτι Αργύρη. Έχεις τρία παιχνίδια να αποδείξεις ότι μπορείς να μείνεις στο σωστό δρόμο. Μετά καταλαβαίνεις ότι τα πράγματα θα δυσκολέψουν πάρα πολύ. Ο κόσμος στηρίζει αλλά ως ένα σημείο. Όταν βλέπει ένα τίποτα θα αγανακτήσει αν και το έχει ήδη κάνει. Όπως έχει αγανακτήσει και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ρε Αργύρη. Ξύπνα Αργύυυυυυυρη!!!!

Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε