Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Αύριο απαντάει η Αρμάνι!

Εξαντλούν όλα τα περιθώρια από την Αρμάνι για την απάντηση στον Παναθηναικό. Οι Ιταλοί το σκέφτονται και αύριο θα δώσουν την τελική απάντηση στον Παναθηναικό. Από την ΚΑΕ παρουσιάζονται αισιόδοξοι καθώς τα 500.000 δολλάρια είναι αρκετά χρήματα για ένα παίκτη που λήγει το συμβόλαιό του το καλοκαίρι. Παρόλα αυτά από την πλευρά της Ιταλικής ομάδας έχουν άλλη άποψη και θεωρούν ότι τα λεφτά αυτά δεν επαρκούν και για αυτό προσανατολίζονται να ζητήσουν περισσότερα. Από την άλλη ο Φώτσης είναι σε αναμονή και αυτός για την τελική απάντηση της ομάδας του. Οπότε εις αύριον τα σπουδαία με τους Ιταλούς να αρχίζουν να γίνονται εκνευριστικοί.
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

17 σχόλια:

  1. mat den se epikrinw apla paratirw oti anevazeis eidiseis molis deis kati se kapoio allo sait,kai allazeis ligo to periexomeno.opws twra pou anavase tin eidish auth to sentra..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΑΥΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ?ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΩ Κ ΕΓΩ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ..ΑΠΛΑ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΩ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΙΟ ΜΕΤΑ..ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΝ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΑΛΛΑ!

      Διαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΙ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΛΗΓΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΕ 4 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ???ΚΑΛΑ ΤΑ ΤΣΑΛΙΜΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΩ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΟΥΔΕΙΣ ΕΜΙΣΗΣΕ.ΠΟΙΑ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ..ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΘΑ ΔΟΥΝ

      Διαγραφή
    2. ΜΑΤ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ (ΒΥΣΜΑ) ΜΕ ΤΗ ΕΥΡΩΛΥΓΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΜΠΑΤΖΕΤ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ?

      ΜΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΟΤΙ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΔΗΛΩΣΗ... Κ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΚΟΥΝ ΑΦΟΡΗΤΗ ΠΙΕΣΗ.

      ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΡΜΑΝΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΜΠΑΣΚΕΤ ΞΕΡΕΤΕ ΟΥΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΧΕΤΕ ΟΥΤΕ Κ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ... ΜΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΒΛΕΠΟΥΜΕ... ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΕΝΥΑΡΑ ΕΔΩ Κ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΣΑΣ.

      ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΛΕΩ ΑΝ ΖΗΤΗΣΟΥΝ Κ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ Η ΠΡΟΤΑΣΗ.... Ε ΑΜΑ ΠΙΑ!

      Διαγραφή
  3. PARTE GUARD (QUINN) KAI AFISTE TON FOTSI GIA TO KALOKAIRI TSABE...H OMADA PONAEI STON ASSO...UKIC -MPANKS EINAI GIA TSIRKO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατά 90% ούτε Φωτση ούτε γκαρντ θα πάρουμε. Οπότε συνεχίζουμε ως έχει πληρωνοντας τις τραγικές καλοκαιρινές επιλογές σε όλα τα επίπεδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οι παίκτες που εξετάζονται είναι ο Σινγκλετέρι και Ντιλέινι. κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://www.pamesports.gr/231338/ntileini-h-singkleteri-gia-panathhnaiko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @kostas337 καμία πληροφορία. Προσωπική εκτίμηση που εύχομαι να διαψευστεί. Άλλωστε από πληροφορίες άλλο τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ..ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΔΙΝΑΝ ΣΗΜΕΡΑ..ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΑΤ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΛΤΕΡ ΧΟΤΖ!ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ;
    ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. απλα αλλαζεις επιπεδο! ποιος θα δωσει ομως τα λεφτα για τον παικτη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε