Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Διπλό πρόκρισης!

Έτσι όπως τα κατάφερε ο Παναθηναικός το αποψινό παιχνίδι ( 21:45, ΕΤ1 ) είναι ένας τελικός πρόκρισης στα προημιτελικά. Ο Παναθηναικός βρίσκεται ένα πόντο πάνω από την Ζαλγκίρις και θέλει νίκη για να την βγάλει στην ουσία εκτός πρόκρισης. Το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο απέναντι σε μια δυνατή ομάδα και σε ένα γεμάτο γήπεδο. Σήμερα απαγορεύονται τα κενά διαστήματα και απαιτείται συγκέντρωση και πάθος για να επιστρέψει ο Παναθηναικός με το ροζ φύλο αγώνα. Ο Παναθηναικός είχε κερδίσει μόλις με ένα πόντο στο ματς του πρώτου γύρου οπότε καταλαβαίνετε ότι με οποιαδήποτε ήττα χάνει και την ισοβαθμία με τη Ζαλγκίρις. Στα αγωνιστικά πρόβλημα της τελευταίας στιγμής είναι ο Ούκιτς που ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση αλλά αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά ακόμα και με ένεση! Από την άλλη οι Λιθουανοί μετρούν δύο απουσίες αλλά και την προσθήκη του γνωστού μας από τον ΠΑΟΚ Μακ Γράθ.
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

18 σχόλια:

  1. ελευθερος ο κριστμας παιδια!παρτε τον τωρα,ας ειναι μονο για το πρωταθλημα,θα δυναμωσουμε παρα πολυ μ'αυτον!το πρωταθλημα θα πρεπει να ειναι και ο νουμερο 1 στοχος μας,στην ευρωπη οσο τραβηξει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mat pes ekei stin kae na pane na paroun ton christmas gia to protathlima,eleftheros,ftinos mikros se ilikia..mporei na ginei to mellontiko mas 2ari..value for money epilogi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Κρίστμας φεύγει από την Τσσκα,το ανακοίνωσε πριν λίγο η Τσσκα. Δεν μπορούσε να τον αφήσει 2 μέρες νωρίτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΥΨΗΛΕΣ ΒΛΕΨΕΙΣ! ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΙΧΤΗ ΓΙΑ Α1. Ο ΚΡΙΣΤΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΦΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΣΟΥΠΕΡ ΣΚΟΡΕΡ ΚΡΙΣΤΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΕΛΙΚΑ??? ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΣΚΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ενταξει φωτη,δεν σημαινει οτι επειδη εφυγε απο την τσσκα,δεν κανει για μεγαλη ομαδα!αλλωστε εχει πολλους παικτες σ'αυτην την θεση,δεν γινονταν να παιζουν ολοι!ασε που εχει κανει και μερικα πολυ καλα παιχνιδια με τους ρωσους.και σε τετοιο στυλ εχει και τον γουιμς...και ποιοι ειναι αυτοι που κανουν για μεγαλη ομαδα,δλδ;να σου πω εγω μερικους,γουιμς,φαρμαρ,παργκο,μακ καλεμπ,καρολ, κτλ...υπαρχει περιπτωση να μπορεις να παρεις καποιον απο αυτους;;;;ΟΧΙ!!!οποτε κοιτας πιο οικονομικες λυσεις,με στοχο να σου βγουν λαβρακια!και ο κριστμας ηταν τρομερος και στην ελλαδα,στο nba στα φιλικα,ηταν πολυ καλος και εχει δειξει οτι ειναι ποιοτικος παιχτης.ειναι ευκαιρια με λιγα λεφτα να τον αποκτησεις τωρα,και αν δεις οτι σου κανει,τον κρατας και μετα,διαπραγματευομενος υπο αλλες συνθηκες για το συμβολαιο του.

      Διαγραφή
    2. ΡΩΤΗΣΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑ.
      ΑΛΛΑ ΗΔΗ ΦΕΤΟΣ ΕΦΑΓΕ ΠΟΔΙ ΑΠΟ ΣΕΛΤΙΚΣ Κ ΤΣΣΚΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΥΜΠΤΩΣΗ. ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΗΞΕΡΕ ΚΑΤΙ ΓΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ.

      Διαγραφή
  6. ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΠΡΙΝ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΑΝ ΠΩΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΠΑΙΧΤΗ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ, ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ. ΓΙΑ Α1 ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΚΑΘΩΣ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ.

    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΕ, ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ, ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΛΟ ΣΟΥΤ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΡΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

    Ο ΜΑΤ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ.

    kostas13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν επιασε στην τσσκα και τον αφησαν γιατι περισευε μια θεση ξενου,προτιμησαν παπαλουκα που υπεγραψε χτες.Ο Κριστμας τι θεση παιζει;Μπορουμε να παρουμε τωρα παιχτη για Ελλαδα,ακομη και σημερα δηλαδη;Πεστε μου γιατι σημερα παλι θα μαι πανω απο τον υπολογιστη.ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΣΤΟ ΠΟΝΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΔΔ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΑ 4 ΛΕΠΤΑ του αγωνα ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΟΦΟ ΜΕ ΑΝΕΤΟΙΜΟ ΓΚΙΣΤ.Στο πρωτο ημιχρονο σκιζαμε με τα τριποντα του Καπονο ειχαμε ξεφυγει με 12-13 ποντους.Στο 4 δεκαλεπτο τα καναμε θαλασσα μας πλησιασαν στον ποντο στο τελος,κανονικο θριλερ.ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΝ ΟΜΩΣ Τζααμπερ τωρα οχι οσο για τον παιχτη που πηραν απο Παοκ δεν ειναι Τζααμπερ ασε που ειναι ανετοιμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΙΚΤΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ..ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΝ ΕΠΑΙΡΝΑ..ΚΑΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΑΦΗΣΕΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΔΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ότι θέλετε λέτε ή μάλλον τόσα ξέρετε τόσα λέτε!!!! Και να τον άφηνε η ΤΣΣΚΑ πριν μια βδομάδα, και να τον έπαιρνε ομάδα που παίζει στο ΤΟΡ16, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΕΤΟΧΗΣ στην υπόλοιπη ευρωλίγκα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Όλεσον που πήγε από την Κάχα στην Μπαρτσελόνα. Τόσα χρόνια στην ευρωλίγκα τίποτα δεν έχετε μάθει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΩΣΤΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ..ΤΟ ΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ..ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ

      Διαγραφή
    2. Έχουμε εσένα που τα ξέρεις όλα και μας τα λες και με "χαρακτηριστικά παραδείγματα" για να μαθαίνουμε ...

      Διαγραφή
  10. ΗΡΕΜΙΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΛΕΜΕ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΤΡΟΠΟ. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ Κ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΦΟΥ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΘΕΛΕΙ 2 Μ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΣΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΤΟΣΑ ΞΕΡΕΙ, ΤΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙ.

    ΦΙΛΕ ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΙΘΕΙΣ

    kostas13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ωραία αφού όλοι εδώ μαθαίνουμε, και εγώ θα μάθω να γράφω το συμΜετοχή σωστά (αν και νομίζω ότι το σάιτ δεν αφόρα τον Μπαμπινιώτη για να κριθώ) και εσείς τους κανόνες της διοργάνωσης που η αγαπημένη μας ομάδα έχει κατακτήσει τόσες φορές και που όλοι ελπίζουμε να ξανακατακτήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΑΝ ΧΟΜΠΥ (ΟΠΩΣ Κ ΕΓΩ ΑΛΛΩΣΤΕ) ΟΠΟΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ , ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΖΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΕ Η ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ. ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ.... ΟΛΟΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ... ΕΓΩ ΠΕΦΤΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΗΣ ΜΟΥ...... ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ Κ ΣΕ ΠΑΝΟ..... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΣΟ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ. ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΜΕ 3Μ, ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΕΙΡΩΝΙΑ.ΣΤΟΧΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΛΑ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΧΙ 7 ΑΛΛΑ 17 ΕΥΡΩΠΑΊΚΑ.

    Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ, ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.
    ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΤΗΝ ΠΩ;;ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ.

    ΠΕΣ, ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ,ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.
    ΥΓ. ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ, ΔΕΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΟΥΜΑΣΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ.

    kostas13

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε