Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Ο Σόφο μπορεί Ο Ούκιτς δε μπορεί

Η ομάδα έδειξε ότι δε μπορεί!!Ο λόγος απλός γιατί δεν έχει δεύτερο οργανωτή...Τη κυριακή το αποτέλεσμα θα κρίνει πολλά όπως πιθανή απομάκρυνση του Πεδουλάκη που θα πάρει παρέα Ούκιτς και Μπάνκς!Πιθανή νίκη αλλάζει τα δεδομένα και δίνει ψυχολογία στην ομάδα!Το μάτς το είδα και έβγαλα μερικά συμπεράσματα και λέω να τα μοιραστώ μαζί σας....1ο Συμπέρασμα:Ο Διαμαντίδης επέστρεψε!!!Χθές έβγαλε το μεγαλύτερο βαθμό αξιολόγησης και από της 2 ομάδες βαθμός αξιολόγησης 20!!!!2ο Συμπέρασμα:Ούκιτς πολύ λίγος δεν έχει τίποτα προσφέρει στην ομάδα δεν έχει  πάσα και τρίποντο και το κυριότερο υπομονή!!3ο Συμπέρασμα:Δε ταιριάζουμε σου λέω τόσο αντικειμενικά στο λέω αφιερωμένο στο κόουτς Πεδουλάκη!!!Καλύτερα προπονητή το Διαμαντίδη παρά το Πεδουλάκη!!4ο Συμπέρασμα: ΠΡΟΕΔΡΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!Έτοιμος για να κάνει ξανά το ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ υπερδύναμη είναι ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ και όπως είπε αλητείες τέλος!!!!!!Συμπέρασμα 5ο:Ο Σόφο θα κάνει πλάκα τη Κυριακή αν παίξει περισσότερο!!Επίσης κάτι χρωστάει στον Πάουελ από χθές !!!!

Υ.Γ Μίλαν χθές έπρεπε να ήταν ο Μποντιρόγκα στη θέση του Πεδουλάκη!!Επίσης φραγκοσπανούλη της μαγκιές σου που έκανες χθές στο Λάσμε να της κάνεις και στο Ο Α Κ Α ή στο Ελληνικό...Πέρσι έβριζες τον Νίκ επειδή σε μάρκαρε καλά χθές το Λάσμε γιατί έκανε το ίδιο.....Παίχτες πουλημένους σαν και αυτόν δεν θα είναι ποτέ στην ιστορία του ΠΑΟ!!!
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 σχόλια:

  1. mat ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΟΥΚΙΤΣ Κ ΜΠΑΝΚΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θΕΩΡΩ ΟΤΙ Ο ΜΠΑΝΚΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΔΙΝΩ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΥΚΙΤΣ!

      Διαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ ΦΙΛΕ!!!! ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΩΩ ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ ΟΤΙ ΧΘΕς ΕΠΕΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΤΣΙ!ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΔΕ ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΧΙ ΟΥΚΙΤΣ ΠΧ ΜΠΑΝΚΣ ΤΟ ΙΔΙΟ Ε ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΑΙΚΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΕΙΔΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΣΧΕΤΟ, ΤΟ "ΜΠΟΧΟΥ" ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΤΑΙΜ ΑΟΥΤ Ο ΠΕΔΟΥΛΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε