Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τι γίνεται με το θέμα προπονητή στον Παναθηναικό Μέρος 3ο: Ζέλικο Ομπράντοβιτς

Όπως σας είπα λοιπόν από το πρωί θέλω λίγο να σας πω κάποια πράγματα που γνωρίζω για το θέμα του προπονητή στον Παναθηναικό για να ξέρετε και εσείς τι έχει συμβεί και τι πρόκειται να συμβεί στο άμεσο μέλλον. Θα προσπαθήσω να καλύψω και τις απορίες σας και θα αναφερθώ ξεχωριστά σε κάθε κεφάλαιο από το προηγούμενο καλοκαίρι μέχρι το επόμενο. Όποιες επιπλέον απορίες σας γεννηθούν μετά την ανάγνωση του άρθρου είμαι εδώ για να σας τις απαντήσω. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν να ξετυλίγουμε το κουβάρι για να ενημερωθείτε και εσείς...
Ας αρχίσουμε από αυτά που έχουμε και θα πάμε σε αυτά που δεν έχουμε και μπορεί να τα αποκτήσουμε στο μέλλον. Έχουμε λοιπόν ένα προπονητή τον Αργύρη Πεδουλάκη ο οποίος επιλέχθηκε από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο σε μια δύσκολη περίοδο για την ομάδα με στόχο να πατήσει το restart και να προχωρήσουμε σε μια νέα εποχή επιτυχιών.
Το σκεπτικό του Δημήτρη μετά και την αποτυχία να κρατήσει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο τιμόνι ήταν ότι ήθελε έναν δικό του άνθρωπο που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις για να μπορέσει να οδηγήσει την ομάδα σε μια ασφάλεια. Επιπλέον υπήρξε και η έλλειψη ελεύθερων αξιόλογων προπονητών στην αγορά το καλοκαίρι. Ασφαλώς και δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης μεταξύ Ομπράντοβιτς και Πεδουλάκη και ο ίδιος ο Δημήτρης έχει καταλάβει ποιο είναι το ταβάνι του Παναθηναικού με προπονητή τον Πεδουλάκη. Έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο μαζί του αλλά θα γίνει χρήση μόνο του πρώτου έτους όπως δείχνουν τα πράγματα. Έχει αποφασίσει ότι ο Παναθηναικός χρειάζεται έναν πραγματικό προπονητή στον πάγκο του. Όμως για να σας προλάβω και να σταματήσω την προπονητολογία μεσούσης της χρονιάς θα σας αποκαλύψω ότι έχει δώσει τον λόγο του (μην με ρωτήσετε που) να αφήσει τον Πεδουλάκη να ολοκληρώσει το έργο του μέχρι το τέλος της χρονιάς ανεξαρτήτων αποτελεσμάτων. Στη ουσία έχει άμεσο στόχο το πρωτάθλημα για φέτος έχοντας δώσει τα κλειδιά στον Διαμαντίδη και ποντάροντας πιο πολλά στους παίκτες παρά στον προπονητή. Αυτός είναι και ο λόγος που θέλει να φέρει τον Φώτση από τώρα γιατί πιστεύει ότι με την προσθήκη του μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό. Τώρα αν έρθουν τίποτα ξεγυρισμένες σφαλιάρες και αρχίσει να αντιδράει έντονα ο κόσμος είναι σίγουρο ότι θα το ξανασκεφτεί. Αλλά ξαναλέω ότι για φέτος ο Πεδουλάκης θα ολοκληρώσει το έργο του και μετά θα ψάξει ο Δημήτρης για έναν προπονητή αντάξιο του συλλόγου και γιατί όχι τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς ο οποίος είναι και ελεύθερος.
Συνεχίζουμε να ξετυλίγουμε το κουβάρι και οδηγούμαστε στον κουμπάρο και δεξί χέρι του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τον Δημήτρη Ιτούδη. Έχει γίνει πολύς λόγος για τον Ιτούδη και τη σχέση του πλέον με την οικογένεια Γιαννακόπουλου. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και το προηγούμενο καλοκαίρι. Αφού ο Ομπράντοβιτς δεν συμφώνησε να μείνει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στράφηκε στη λύση του Δημήτρη Ιτούδη θεωρώντας τον ιδανικό να συνεχίσει το έργο του Ζοτς στον Παναθηναικό. Επίσης με τον Ιτούδη ο Παναθηναικός θα κέρδιζε πολύ χρόνο και ο κόσμος θα έδειχνε ανοχή στις πρώτες στραβές επειδή είναι ένα πρόσωπο που το εκτιμούν οι φίλαθλοι του Παναθηναικού. Ο Δημήτρης Ιτούδης λοιπόν κάνει για μένα τεράστιο λάθος και αρνείται την πρόταση ακολουθώντας την απόφαση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Στη συνέχεια είχαμε τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και είπε ότι κάποιο πρόσωπο πολύ κοντά στον Ομπράντοβιτς συνέβαλλε τα μέγιστα στο να διαλυθεί ο Παναθηναικός βάζοντας λόγια στους παίκτες να αποχωρήσουν από την ομάδα. Αμέσως το μυαλό όλων μας πήγε στον Δημήτρη Ιτούδη και η μη διάψευσή των λεγομένων του προέδρου του Παναθηναικού από μεριάς του τον έκανε ακόμα πιο ένοχο στα μάτια του κόσμου του Παναθηναικού που ακόμα αναρωτιέται γιατί έφυγε ο Ομπράντοβιτς. Εδώ όμως έρχεται η πρώτη αποκάλυψη που μας λέει ότι το πρόσωπο που φωτογράφιζε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στις δηλώσεις του δεν ήταν ο Δημήτρης Ιτούδης αλλά ο μάνατζερ του Ομπράντοβιτς. Μια δεύτερη αποκάλυψη ότι οι σχέσεις του Ιτούδη με την ΚΑΕ δεν έχουν διαταραχθεί είναι το γεγονός ότι παραμονές του πρώτου ματς με τη Ρεάλ στο ΟΑΚΑ και μετά την εντός έδρας ήττα από την Κίμκι υπήρξε συνάντηση με τον Ιτούδη για να αναλάβει την ομάδα. Η νίκη όμως του Παναθηναικού και οι καλές εμφανίσεις του τον επόμενο 1,5 μήνα έβαλαν στον πάγο αυτή τη σκέψη. Τις τελευταίες μέρες επιπλέον υπάρχουν φήμες ότι έχουν υπάρξει κάποιες συναντήσεις με τον Ιτούδη αλλά αυτές μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνονται. Αυτή είναι λοιπόν η αλήθεια για τον Δημήτρη Ιτούδη και προς αποκατάσταση της αλήθειας όλων όσων έχουν γραφτεί.
Και συνεχίζουμε με τον μεγάλο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Θέλω να πω αρχικά ότι το μικρότερο μερίδιο ευθύνης για το ότι έφυγε ο Ζοτς από τον Παναθηναικό το έχει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Έχουν ακουστεί διάφοροι λόγοι για τους οποίους έφυγε. Κάποιοι από αυτούς ανταποκρίνονται στην αλήθεια και κάποιοι όχι. Η αλήθεια είναι ότι τη μεγαλύτερη ευθύνη για τη φυγή του Σέρβου προπονητή την είχε η προηγούμενη διοίκηση και αυτό είχε κάνει σχεδόν ειλημμένη την απόφασή του να αποχωρήσει από τον Παναθηναικό μετά από 13 χρόνια. Θα ακούσατε πολλές φορές τον Ομπράντοβιτς να αναφέρεται στη λέξη σεβασμό το διάστημα πριν αποχωρήσει από τον Παναθηναικό και όλοι μας αναρωτιόμασταν τι ήθελε να πεί με αυτό. Η έκρηξη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην συνέντευξη τύπου και η αναφορά του στα χρωστούμενα προς τον Ομπράντοβιτς λύνει αυτό τον γρίφο. Έναν γρίφο που φυσικά αγνοούσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και το ανακάλυψε τον Δεκέμβριο. Και τα χρωστούμενα λοιπόν ήταν ο κύριος λόγος φυγής του Σέρβου προπονητή. Επιπλέον ο Ομπράντοβιτς χαλάστηκε πολύ από τη διοικητική αβεβαιότητα των δύο τελευταίων χρόνων. Το μόνο φάουλ του Ομπράντοβιτς είναι τα λόγια που είπε στον κόσμο του Παναθηναικού στο Caravel μετά τον πέμπτο τελικό με τον πελάτη στο εξοχικό. Δεν γίνεται να παίζεις με την αγάπη που σου έχει τόσος κόσμος και να τους προδίδεις. Η συσωρευμένη κόπωση ήταν ένας ακόμα λόγος που οδήγησαν τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να αποχωρήσει και να κάνει ένα διάλειμμα πριν επιστρέψει στους πάγκους. Να ξέρετε ότι ο Ομπράντοβιτς λατρεύει τον Παναθηναικό για αυτό θα έχουμε και προτεραιότητα σε οποιαδήποτε μελλοντική συζήτηση. Πάμε και στην μεγάλη αποκάλυψη λοιπόν. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει ήδη κάνει το τηλεφώνημα στον Ζοτς ζητώντας του να γυρίσει πίσω και άμεσα μάλιστα. Αυτό έγινε περίπου ένα μήνα πριν. Ο Ομπράντοβιτς του απάντησε ότι έχει δώσει το λόγο του στην οικογένειά του ότι φέτος δεν θα δουλέψει πουθενά και μετέφερε τις συζητήσεις για τον Απρίλιο-Μάιο. Δεν ήταν αρνητικός αρκεί να του δοθούν οι εγγυήσεις που πρέπει. Είναι πολύ πιθανό πάντως πριν τον Απρίλιο-Μάιο και αν ο Ομπράντοβιτς έρθει στην Ελλάδα να υπάρξει ραντεβού ανάμεσα σε αυτόν και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για να σπάσουν ακόμα περισσότερο τον πάγο.
Έτσι έχουν λοιπόν μέχρι στιγμής τα πράγματα στο μέτωπο του προπονητή στον Παναθηναικό. Ευχή όλων μας είναι βέβαια η μεγάλη επιστροφή του Ζέλικο και πρέπει εμείς ο κόσμος να αναλάβουμε να πείσουμε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να τον φέρει πίσω. Και ξέρετε ότι η δύναμη του κόσμου του Παναθηναικού είναι πολύ μεγάλη. Οποιαδήποτε ερώτηση έχετε την περιμένω με σχόλιό σας.
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

17 σχόλια:

  1. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΑΤ.
    ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:ΝΑ ΜΗΝ ΨΑΞΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΟΤΣ.ΑΣ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ

    kostas13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ματ μια ερωτηση και μονη...!!!1 Αν γνωριζεις και θες απαντας...!!!! Ποια η σχεση του Ιτουδη με τον συλλογο και ιδιαιτερα με τον Δημ. Γιαννακοπουλο...??? Θα παιξει καποιο ρολο σε πιθανη επιστροφη το πολυποθητου Ζοτς...??? Σευχαριστω.....

    Tony13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mατ παρακολουθούμε με μεγάλη προσοχή ότι γράφεις... προσωπικά θα περιμένω να έχω ολοκληρωμένη εικόνα και μετά θα εκφέρω άποψη ή θα σχολιάσω, αν έχω κάτι βεβαίως να πω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδη στις κουβεντες που γινανε για ανανεωση το καλοκαιρι,ο ζοτς δεν ενημερωσε τον δημητρη για χρεη και οφειλες?

    Απ'οτι καταλαβαινω παντως το κλιμα εχει φτιαξει αρκετα,το θεμα ειναι μην το χαλασουν εσκεμμενα αλλοι...υπαρχει τετοια πιθανοτητα?

    ls13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΑΘΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ!

      Διαγραφή
  5. Γρηγόρης Καλογρέζα καλησπέρα στην παρέα καλησπέρα σε όλους άντε να πούμε κάποια πραγματάκια φιλοιμου έχουμε και λέμε η φετινή χρονιά φίλοι μου ήταν περίεργη και δύσκολη τους λόγους τους γνωρίζετε όλοι σας πάνω κάτω .πάμε στην ουσία θυμάστε γιατί ο zeliko έλεγε μια εβδομάδα πριν τελείωση το σίριαλ ότι απαιτεί σεβασμό να σας πω τι εννοούσε τότε υπήρξαν φήμες ότι ο zeliko έδωσε το ματς στον κουμπάρο του ποιος διέδωσε αυτήν την φήμη δεν ξέρω απλά ξέρω ότι αυτά τα λόγια ακουστήκατε στα αυτιά του zeliko και όπως καταλαβαίνετε δημιουργήθηκε θέμα στης διαπραγματεύσεις. Ο zeliko δεν πίστευε ότι ο Δημήτρης θα τον άφηνε να κάνει την δουλεία του όπως την έκανε όπως τότε φοβήθηκε τον χαρακτήρα του και ότι δεν τον έπειθε σε κάποια πράγματα και μοιραία επήλθε το διαζυγιο.Να γνωρίζετε το εξής ο ζελικο λειτουργεί σε μια συνταγή δοκιμασμένη στα μέτρα του παναθηναϊκού μας με τα σωστά αποτελεσματα.Παμε στο σήμερα σε μια πρόσφατη συζήτηση που είχα με κάποιους ακουστήκαν τα εξής με το που έφυγε ο zeliko αυτομάτως αλλάχτηκε ο manager με τον οποίο γίνονται μεταγραφές το όνομα του δεν το θυμάμαι αυτό όμως που έμαθα είναι ότι είναι δυσαρεστημένη από κάποιες μεταγραφές παικτών που μετά από λίγο φυγανε κακήν από την ομάδα .ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ πιστεύω ότι ο Δημήτρης έχει καταλάβει ότι φέρνοντας τον zeliko πίσω κερδίζει σε πολλούς τομής εκτός από αγωνιστικά και φίλοι μου το κατάλαβε πιστεύω ο Δημήτρης διότι γνωρίζω πολλούς κατόχους διαρκείας που δεν πατανε γήπεδο διότι έχουν στραβώσει με το γεγονός ότι η ομάδα δεν τσουλαει με τον πεδουλακη . φίλαθλοι του παναθηναϊκού να είμαστε ειλικρινείς με αυτήν την ομάδα και έτσι όπως παίζεις και τα κενά που έχουμε τα οποία είναι τρανταχτά δεν βλέπω f4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1ον το να εφυγε ο ζοτς για τα χρωστουμενα ειναι ιστορια για μικρα παιδια οπως και οτι ο δημητρης δεν ηξερε τιποτα.. 2ον αν στη συνεντευξη δεν εννοεις τον ιτουδη ενω οοοοοολοι εχουν καταλαβει οτι εννοεις αυτον βγαζεις ανακοινωση η τουλαχιστον διαρεεις οτι δεν εννοεις αυτον.3ον το να εννοεις το μανατζερ του ζελικο ειναι ακομα χειροτερο για τη σχεση διοικησης ζελικο ασε που εγω δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο κ κυριως πως, ενας μανατζερ μπορει να επηρεασει δεκα παιχτες ενω δεν ειναι μανατζερ τους.. Επισης ματ το βραδυ που πρωτοακουστηκε για επιστροφη ζελικο και εσυ ειπες οτι αυτος που τους ξεσηκωσε ηταν ο ιτουδης και μαλιστα θυμαμαι ενας φιλος ειπε οτι αν χαναμε τοτε απο τη ρεαλ θα αναλαμβανε ο ιτουδης και τον διεψευσες. Τωρα λες οτι ισχυε. Τελικα τι απ ολα ισχυει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ!ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΦΥΓΗΣ..ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΘΕΙ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΩ..ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΣΕΚΑΡΩ ΘΑ ΠΩ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΟΧΙ..Κ ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΤΟΝ ΙΤΟΥΔΗ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΡΩΤΑΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ

      Διαγραφή
  7. Γειά σας παίδες!Οι σχέσεις μεταξύ Θανάση,Δημήτρη και Παύλου πως είναι μετά απο την συνέντευξη του Δημήτρη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΑΤ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ.ΕΣΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΜ ΜΕΓΙΣΤΟ ΖΟΤΣ ΠΟΙΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ?ΠΑΝΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ..Η ΠΑΣ ΣΕ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΑΡΑΣ Η ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!

      Διαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγώ έχω να πω τα εξής με λίγα λόγια και γρήγορα γιατί στέλνω απο το κινητό και είναι λιγο δύσκολο.
    Οτι και να έγινε όσα λάθη και να έκαναν οποίος και να τα έκανε η λέξη οικογένεια και αυτό που χτίστηκε όλα αυτά τα χρόνια είναι πάνω απο όλα και έχει τον πρώτο λόγο για τη συνέχεια.
    Θεωρώ ότι ο Πεδουλακης πρέπει να μείνει εφόσον υπάρχει λόγος στη μέση απο το Δημήτρη άσχετα αν κάνει η δεν κάνει για τον ΠΑΟ.
    Αν τειθεται θέμα αλλαγής μέχρι το καλοκαίρι είμαι υπέρ του Ιτουδη μιας και θα είναι και αυτος ένας κρίκος για τη μεγάλη επιστροφή του Ζοτς.
    Πιστεύω ότι ο μεγάλος θα επιστρέψει το καλοκαίρι και ο ΠΑΟ θα παραμείνει εκεί που του αξίζει δηλαδή πρώτος και με μεγάλη διάφορα απο το δεύτερο.
    Περιμένουμε την επιστροφή του μπάτμαν να κάνει την αρχή και μετά να ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες με τον κορυφαίο μέσα σε αυτές.
    Οσο για εσάς παιδια συνεχιστε γερά και Παναθηναικα και να είστε σίγουροι ότι η παρέα θα γιγαντωθει εδώ μέσα.

    http://m.youtube.com/watch?v=5vNrZ7ZFeRk

    http://m.youtube.com/watch?v=dtWbTZbfkI8

    Apelistas...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΑΠΕΛΙΣΤΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΖΕΛΙΚΟ!

      Διαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε