Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Οι μεταγραφές που δεν έγιναν και ο ''τελικός'' που έρχεται!

Λίγες ώρες έμειναν λοιπόν για να κλείσει τον παράθυρο των μεταγραφών για την Ευρώπη και ο Παναθηναικός εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πορευτεί με το υπάρχον ρόστερ ως το τέλος της χρονιάς. Είναι μια απόφαση ρίσκο αλλά η ομάδα πρέπει να στηριχθεί και όπου φτάσουμε για φέτος. Άλλωστε είναι μία πολύ μεταβατική χρονιά και το ότι έχουμε ήδη κερδίσει το κύπελλο είναι πολύ σημαντικό για αυτή τη νέα προσπάθεια. Ο Παναθηναικός προσπάθησε να αποκτήσει τον Φώτση αλλά οι Ιταλοί ήθελαν να βγάλουν ότι περισσότερο μπορούν με αποτέλεσμα να μην τους ικανοποιούν τα 370.000 ευρώ που προσέφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Οπότε ο Φώτσης θα γίνει κάτοικος ΟΑΚΑ το καλοκαίρι όταν και θα ενεργοποιηθεί η τριετής συμφωνία μαζί του! Όσον αφορά τον κοντό ο Παναθηναικός ψάχτηκε αλλά δεν έκανε το κλικ κάποιος από τους διαθέσιμους γκαρντ στον Πεδουλάκη και έτσι προτίμησε να μείνει ώς έχει. Ο Χοτζ που εξετάστηκε θεωρήθηκε ότι ήταν υπερβολικά τα 300.000 που ζήτησε η ομάδα του για ένα παίκτη που δεν έχει δείξει τα διαπιστευτήριά του σε υψηλό επίπεδο.
Ας στρέψουμε λοιπόν το ενδιαφέρον μας στα αγωνιστικά και στον πολύ σημαντικό αγώνα αύριο που δίνουμε κόντρα στη Ζαλγκίρις. Με νίκη ανασαίνουμε και αυξάνουμε τις πιθανότητες για πρόκριση στους 8 κατά πολύ. Με ήττα μην το συζητάμε καθόλου σαν ενδεχόμενο. Η ομάδα ήδη βρίσκεται στον αέρα για το Κάουνας όπου θα αγωνιστεί αύριο σε ένα κατάμεστο γήπεδο.
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

70 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΦΩΤΣΗΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. OSO DEDOMENO ITAN 2 FORES OTI THA ERXONTAN AUTOS KAI O BATIST....AN OI ITALOI H KAPOIA ALLH OMADA TOU KANOUN MIA MEGALH PROTASH TO KALOKAIRI POS NA ERTHEI STON PAO?MONO AN MEINEI STA AZHTHTA THA GYRISEI PISO

      Διαγραφή
  2. ena exw na pw,h empistosunh xtizetai kai esy thn gremises otan emfanisthkes 100% sigouros..efoson ikseres ti ratsa einai i italoi eprepe na peis mono gia simfomia pao-fotsi pou etsi kai allios itan dedomeni,ara toso kairo mas lete mia apo ta idia..anaparagetai eidhseis apo to pouthena..tha eprepe na eiste apaisiodoksoi me daftous parolo tin protasi..AYTA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΠΟΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ , ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΑΙΤ Κ ΜΠΛΟΓΚ ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, Κ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ Κ ΚΑΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ.
      ΕΠΙΣΗΣ ΟΥΤΕ ΞΕΝΑ ΣΑΙΤ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ.

      ΚΑΘΩΣ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΠΕΣΑΝΕ ΕΞΩ........

      ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΠΤ ΑΠΟ ΑΥΤΑ Ε????

      Διαγραφή
    2. eprepe na peite oti,apo merias armani den einai sigouro..tha sinexizw na diavazw kai kyriws afto to site..

      ayto pou lew skepsou to san simvouli pio polli..peite akrivws ti simvainei..dld sigekrimena eprepe na peite oti fotsi-pao ta vrikan kai iparxei fimologia oti i armani ton afinei elefthero..an ginei afto erxetai o paixtaras..na min bgaineis kai na les i armani ton afinei elefthero sigoura kai einai 100%teleiwmeni metagrafi..

      kai ti se noiazei ti kanoun oi alloi file mou?koita esi na eisai swstos kai ase tous allous..oxi oti egw eimai kai to paizw eksipnos alla emena den me endiaferei ti kanoun oi alloi..

      Διαγραφή
    3. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΕΓΩ ΤΑ ΠΟΣΤ. ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΚΑΝΩ ΤΗΣ LIVE ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΛΥΓΚΑΣ.

      ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΩΝ, ΕΝΩ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΣ, ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΣΤΑΣΗ.

      Ο ΜΑΤ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΠΕ, Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ. Κ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΔΙΝΕΙΣ 900000 ΣΕ ΜΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ Κ ΜΕΤΑ ΖΗΤΑΕΙ Κ ΑΛΛΑ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ, ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΛΟΙΠΟΝ....

      Ο ΜΑΤ ΦΤΑΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΕ. ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΗ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΑΜΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ?

      ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ, ΤΟΝ ΑΛΒΕΡΤΗ, Κ ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ.

      ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΥΧΑΙΝΟΥΝ Κ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΛΟΓΩ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ (ΟΠΩΣ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΡΝΕΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...ΣΤΗΝ ΑΡΜΑΝΙ ΑΝΑΦΕΤΡΟΜΑΙ ΦΥΣΙΚΑ).

      Διαγραφή
    4. file mou tous dimosiografous tous theoro kaki fara..eite athlitikous eite politikous..paizoun to paixnidi allon kai emeis eimaste theates sto theatro tou paralogou..

      grafw se ayto to blog giati akrivos den eiste dimosiografoi,kai na eisai sigouros oti den exw grapsei se athlitiko site POTE..sena allo blog exw grapsei liges fores sto hoopfellas..apo tote pou ematha to blog stamatisa ta site kai ddiabazw afta ta 2 blog mono..profanws kai apogoiteftika kai an itan sto xeri mou tha ekana parea me giannakopoulo,papadopoulo,alverti..apla to blog to theorisa kati pio egiro apo tous ipoloipous kai giafto ksenerwsa..apla i stasi tou blog pistevo tha eprepe na itan epifilaktikoi apenanti stous ilithious italous,efoson eixan proigithei ta idia kai xeirotera..auta ta eipa san kaloproeraiti kritiki,opos tha milaga sena filo..na sai kala file mou,gia ton kopo sou..

      Διαγραφή
    5. ΟΚ ΓΙΑΝΝΗ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ Κ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.

      ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΙΚΡΑΘΗΚΑΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΦΩΤΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΑΜΕ ΟΛΟΙ.

      Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΟ ΚΑΝΕΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ. ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΑΝ ΦΑΝΗΚΑ ΚΑΥΣΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΑΠΛΑ ΕΙΔΑ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΗΡΙΑΛ ΤΕΛΙΚΑ....

      ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ...... ΣΤΑ ΑΛΛΑ Κ ΓΩ ΠΛΕΟΝ ΡΙΧΝΩ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ.... ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΔΕ...ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ... ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΑ "ΠΗΡΑ" ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ Κ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ, ΚΑΘΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΛΩ (Κ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ Κ Ο ΜΑΤ ΤΟ ΙΔΙΟ) ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΕΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ, ΧΩΡΙΣ ΚΟΚΟΡΟΜΑΧΙΕΣ.

      ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΑΝ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ LIVE ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΛΥΓΚΑ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

      Διαγραφή
  3. αποψη του ειναι φωτη μην κριτικαρεις σπαστικα καθε φορα καποιον που εχει αντιθετη αποψη δικαιωμα του ειναι αποψη του σεβαστη τελος ο καθενας εχει την γνωμη του δεν θα την λεμε ο ενας στον αλλον τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΣΤΙΚΗ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ.....

      ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ADMIN. ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥΣ ΣΑΙΤ. ΑΛΛΑ ΜΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ.

      Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ, ΟΠΩΣ Κ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ, Κ ΑΦΟΥ ΚΡΙΝΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ.

      Διαγραφή
  4. Εγω διαβασα καπου οτι ολα ηταν παιχνιδια του μανατζερ του Χοτζ.η ομαδα του δεν ηθελε με τιποτα να τον πουλησει τωρα,εχουν στοχο το πρωταθλημα,εξ αλλου το καλοκαιρι θα τον μοσχοπουλησουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΜΑΙ....

    ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΟΦΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ.

    ΑΠΛΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΚΡΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ Κ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΝ...

    ΣΕΒΑΣΤΕΣ ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΟΛΩΝ. ΟΠΩΣ Κ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΣΑΙΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο,τι εγινε εγινε παιδια....ειναι λαθος πραγματικα να κατηγορει ο ενας τον αλλο για τις μεταγραφες που δεν εγιναν....ειναι τοση η αγαπη προφανως των φιλων του παναθηναικου που λαχταρανε να δουν την ομαδα συνεχως βελτιωμενη......σιγουρα σε ολους μας αφησε καποια πικρια το γεγονος οτι δεν εγιναν αλλα και μονο οτι προσπαθησε ο προεδρος δειχνει το ποσο θελει και ο ιδιος να βοηθησει την ομαδα....καθε εμποδιο σε καλο λενε.....ισως και εμεις εδω περα να το παρακαναμε μιλωντας ολη την ωρα για αυτα....σιγουρα παντως τα παιδια εδω και κυριως ο Ματ ειναι ο τελευταιος που πρεπει να κατηγορηθει .....αυτες τις πληροφοριες ειχε ο ανθρωπος αυτες κατεθεσε.....δεν φταιει που οι αλλοι ειναι αλλοπροσαλλοι και θα το μετανιωσουν (και θα ειναι και συντομα θα το δειτε αυτο ...με το πρωτο κακο παιχνιδι του φωτση)...εδω βγηκε ο πατερας του φωτση και ειπε τα δεδουλευμενα του για να φυγει ο αντωνης.....και αυτος δηλαδη πρεπει να κατηγορηθει;...σχεδον αμεσα προαννηγειλε την αποχωρηση του...το θεμα ειναι τωρα αν ολη αυτη η μεταγγραφολογια επηρεασε την ομαδα προς το καλυτερο ή το χειροτερο.....ειτε δηλαδη συσπειρωθηκε ακομα περισσοτερο και ξυπνησε και ο μπανκς ειτε αποπροσανατολιστηκε.....ευχομαι το πρωτο και κυριως ενα καλο παιχνιδι απο την ομαδα μας με νικη....ακομα ομως και ηττα παλι μπορουμε να το γυρισουμε...αυτοι καιγονται πιο πολυ και αυτοι ειναι αγχωμενοι και με απουσιες........για να δουμε....ΝικΒερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΘΕΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟΝ ΧΟΤΖ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ....300.000 ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΩΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΣΦΠ, 300.000 ΖΗΤΗΣΑΝ ΚΙ ΑΠΟ ΜΑΣ...500.ΟΟΟ ΖΗΤΗΣΕ Η ΑΡΜΑΝΙ, 370.000 ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ...ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΜΠΑΝΚΣ ΚΑΙ ΤΣΑΡΤΣΑΡΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ...ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΑΚΙ ΚΑΙ ΛΕΜΕ "ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ" ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ..ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΤΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΦΩΤΣΗ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ..Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΧΑΛΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΙΤΑΛΩΝ..ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΩΡΑ..ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ?370.ΟΟΟ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΕ ΚΑΙ 400.000 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ 3 ΜΗΝΕΣ..ΤΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΛΙΓΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ?Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ 1 ΜΥΡΙΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΦΩΤΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΕΦΟΡΙΑ?ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΕΨΑΞΕ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ VALUE FOR MONEY..ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ 300.000 ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΟΤΖ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΧΟΤΖ ΡΙΣΚΑΡΟΝΤΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΡΙΜΗΝΟ..ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΩ ΠΑΣΟ..ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. σωστος ο Ματ .....απαλα να προσθεσω οτι και με ζοτς περσι ανωνυμε ενα κυπελλακι πηρες.....με καλυτερη ομαδα.....οποτε το δοξα το θεο ειναι λιγο ακυρο ......για μια ομαδα που αλλαξε τοσους παικτες προπονητη οχι δοξα το θεο να λεμε ...αλλα ενα τεραστιο μπραβο απεναντι σε μια ομαδα που κρατησε το βασικο κορμο και ηταν σε πλεονεκτικοτερη θεση στο ξεκινημα....ακομα η σεζον ανωνυμε δεν εχει τελειωσει.....οταν τελειωσει θα κανουμε ταμειο αλλα να μη λεμε και ο,τι θελουμε ...εχει ηδη κανει την υπερβαση της αυτη η ομαδα ....προσωπικα ειμαι αντιθετος με πεδουλακη ...εκανε λαθη ....αλλα ετσι ειναι ...αν δεν κανεις δε θα μαθεις...και γω θελω ζοτς πισω ,φωτση ,ενα σουπερ γκαρντ....αλλα σκεπτομενος οτι στην αρχη της σεζον δεν ηξερα τι ομαδα θα εχω και αν θα επιβιωσω βλεποντας το τι εχει κανει αυτη η ομαδα το μονο που μπορω να παω ειναι ενα τεραστιο μπραβο...βαλε και τους τραυματισμους μεσα και θα καταλαβεις τι εννοω....θεωρητικα ειμαστε ακομα μεσα στους στοχους.....οποτε βλεπουμε και κρινουμε.....και κατι αλλο ....χωρις να θελω να μειωσω τον τεραστιο ζοτς θα ηθελα να τον δω πως θα ηταν με 12 καινουριους παικτες......ΝικΒερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. EINAI POLLA TA 300 GIA HOTZ? KAI TA 900 GIA TO 3MINO TOU FOTSI OXI? KAI O ARGYRHS DEN VRIKE KATI AXIOLOGO POU NANAI KALUTERO APO TOUS PAIXTARADES UKIC-BANKS?? KAI PITHANON NA XALAGE TIN OMOIOGENEIA TIS OMADAS (POIA OMOIOGENEIA)???OXI ALLO KARVOUNOOOOOO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΠΑΙΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΞΙΕΣ ΤΟΝ ΦΩΤΣΗ ΜΕ ΤΟ ΧΟΤΖ? ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΑ ΩΦΕΛΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ?ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΩΤΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ..ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΟΤΖ ΟΧΙ

      Διαγραφή
    2. SAN ANAGKAIOTHTA GIA TIS ELLEIPSEIS TIS OMADAS SAFOS SUGKRINO KAI THEORO OTI O GUARD EINAI PIO APARAITHTOS APO TON FOTSH TH PAROUSA STIGMH...KAI EPISHS ALLO 300 KAI ALLO 900,OPOTE ASTOXO TO SXOLIO SOU

      Διαγραφή
    3. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΑΝΝΥΜΟ ΦΙΛΙ. αΝΑΓΚΗ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΑ ΓΚΑΡΝΤ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΕΤΑΙ Ο ΧΟΤΖ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕ Ο ΑΡΤΖΙ

      Διαγραφή
    4. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΣΤΟΧΗ..ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ..ΑΥΤΟΣ ΕΚΡΙΝΕ ΟΤΙ ΓΙΑΤΟΝ ΦΩΤΣΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΕΝΩ ΓΙΑ ΓΚΑΡΝΤ ΟΧΙ..ΤΑΜΕΙΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ Θ ΑΔΙΟΡΘΩΔΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

      Διαγραφή
    5. YPERVASI TA 300? TO KALOKAIRI THANAI HDH ARGA..

      Διαγραφή
    6. ΟΤΙ Κ ΝΑ ΛΕΜΕ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΑΝ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ Η ΟΧΙ. ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΜΦΩΝΩ Κ ΠΑΛΙ ΜΕ ΜΑΤ ΚΑΘΩΣ Ο ΦΟΤΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΗ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ ΣΤΟ 4 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ ΠΑΝΑΘΑΣ Κ ΕΜΠΕΙΡΟΣ Κ ΤΑ ΣΥΝΔΙΑΖΕΙ ΟΛΑ.

      Ο ΧΟΤΖ ΚΑΛΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΣΤΟ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ...ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΟΠΟΥ Κ ΤΡΟΜΕΡΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΚΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥΣ... ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ Κ ΤΟΝ ΜΑΚΑΛΕΜΠ (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ) ΝΑ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΘΑ ΑΠΕΔΙΔΕ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ?

      Διαγραφή
    7. ΛΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΧΟΤΖ ΦΙΛΕ ΜΟΥ?ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ..ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 25 ΚΑΙ 30 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΛΛΑ 12 Κ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ 15 ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

      Διαγραφή
    8. 300.000 για να τον αφησουν και αλλα 100.000-200.000 για να τον πληρωσεις μεχρι το καλοκαιρι ειναι λιγα ε??αντε που κανετε κουμαντο με τσεπες αλλων.

      Διαγραφή
    9. AKRIVOS EPEIDH TO BUGET DEN EINAI 25-30 DE LEEI NA PATAME 800 STON KROATH TSARLATANO KAI 800 STO XONTRO...XREIAZONTAI EXUPNES KINISEIS...OSO GIA TON XOTZ APOKLEIETAI NANAI XEIROTEROS TOU UKIC KAI TOU BANKS...OLO AYTO TO SKINIKO MOU THUMIZEI TO ''OSA DE FTANEI H ALEPOU TA KANEI KREMASTARIA'' EPISIS TO LATHOS HTAN H DIAFHMISH POU EDOSE STI METAGRAFOLOGIA H DIOIKHSH OPOTE LOGIKO EINAI NA GKRINIAZEI O KOSMOS META TA FOUMARA...LATHOS EPIKOINONIAKO...

      Διαγραφή
  11. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ, ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟ, ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕΝΕΙ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΠΑΛΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ (ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΑ).ΓΙΑ ΦΩΤΣΗ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΠΩΣ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΦΡΑΓΚΟ ΟΙ ΚΩΛΟΙΤΑΛΟΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΤ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ, ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΑΡΜΑΝΙ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΑ ΚΑΠΡΙΤΣΙΑ ΤΩΝ ΙΤΑΛΩΝ.ΤΩΡΑ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΟΜΑΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΑΡΙΣΕΙ ΗΔΗ ΕΝΑΝ ΤΙΤΛΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. πιαδια ακουγεται οτι ο τζερελς εμεινε ελευθερος. αληθεια ειναι; καλο θα ηταν να τον παρουμε τουλαχιστον για τους τελικους και για του χρονου, αφου δεν θα μπορει να παιξει ευρωπη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.ΓΕΝΙΚΑ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.

      Διαγραφή
  13. ρε παιδια τυ σαϊτ, μην γραφετε τρελα πραγματα. Ειναι δυνατον να μην βοηθουσε τωρα ο αραπας στον ασο? Οι σκατογαυροι δεκα γκαρντ εχουν -ΗΜΑΡΤΟΝ...ΗΜΑΡΤΟΝ ΣΟΥ ΛΕΩ... ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΣΩΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΕΙΜΑΙ 60 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΥΠΟΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. FILE EDO ISXYEI AYTO ''OSA DE FTANEI H ALEPOU TA KANEI KRAMASTARIA'''

      Διαγραφή
    2. ΑΝ ΨΑΧΝΑΜΕ ΑΠΛΑ ΕΝΑΝ ΜΑΥΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ

      Διαγραφή
    3. ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΑΠΟΡΙΑ.

      ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣ? ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΕΔΩ?

      Η ΑΠΛΑ ΑΝΑΠΡΑΓΟΥΜΕ ΟΤΙ ΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΑΙΤ Κ 3 ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ YOUTUBE?

      ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Κ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΕΙΡΑΜΑ ΘΑ ΗΤΑΝ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΔΕΝΕ ΜΠΟΡΕΙ Κ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...

      Διαγραφή
    4. Εγω ξέρω 3 πράγματα 1. Οτι παίχτη τετοια εποχή δεν βρίσκεις και αν βρεις πάει να πει ότι κατι δεν πάει καλά με δαύτον όλη την χρονιά και 2. η Πανάθα φέτος έχει ένα κορμό 7 παιχτών και του χρόνου με 3 προσθήκες νέων Ελλήνων και 2 ξένων πολυ καλων παιχτών κάνει μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα και 3. Ξεκινάς ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ και βρίσκεις προπονητή ΚΑΛΟΟΟΟ και θα διαφωνισω και με τους περισσότερους,οχι αποκλειστηκα ΖΟΤΣ, που ναι του οφειλω παρα πολλα όπως και αυτός στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ μας...αυτα εγω πιστευω Hameleon

      Διαγραφή
    5. ΑΝ ΕΙΣΑΙ 60 ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΝΑ ΛΕΣ ΑΡΑΠΑΣ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ ΤΟΥΣ ΓΑΒΡΟΥΣ ΠΕΣΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ

      Διαγραφή
    6. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ 60 ΧΡΟΝΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ "ΑΡΑΠΑΣ"??? ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ, ΤΟ ΕΙΠΑ ΧΑΡΙΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ. ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΕΑΝΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ. ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ

      Διαγραφή
  14. υπάρχει κινιτηκότητα στο θέμα φώτση ακόμα και τώρα και ας μν το πιστεύετε μερικοί.....ματ σε παρακαλώ ψάχτο το θέμα!


    κιτσος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. κιτσο απο που το γνωριζεις?ΝικΒερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ετσι μου είπαν......δν αναφερθεί πουθενά!


    κιτσος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. αν δεν δω υπογραφες πλεον δεν πιστευω τιποτα...ΝικΒερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. δεν ξερω αν ισχυει.....εχει περασει κ η ωρα πλεον...αρχιζω κ αμφιβαλω. κιτσος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΣΤΟ ΜAIL ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΑΝ ΘΕΣ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΕΧΕΙ ΒΑΣΗ

      Διαγραφή
    2. δεν έχει βάση ματ...πέρασε η προθεσμία!

      κίτσος

      Διαγραφή
  19. για τιν ακρίβεια ολοκληρώθηκε η προθεσμία κατα 10 λεπτά κιολας!αρα μεταγραφές τέλος...τουλάχιστον για ευρώπη!


    κιτσος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Στην ελλαδα επιτρεπονται οι μεταγραφες??μεχρι ποτε ρε παιδια σας παρακαλω πεστε μου.Στο σπορτντογκ λενε για καποια επιστροφη στο παιχνιδι ιλυσσιακοσ-παο.Αν εννοεις αυτο κιτσο μπορει να εννοει καποιο διαιτητη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ PLAY OFF

      Διαγραφή
    2. Ο.Κ ευχαριστω,οσο εχουμε Γιαννακοπουλους δεν φοβαμαι τιποτα,αν δεν παει καλα η ομαδα κατι θα κανουν.

      Διαγραφή
  21. δεν του αρεσε ο χοτζ του πεδουλακη 30 ποντους εβαλε σημερα εναντιον του καλαθη!Ξερεις ματ με ποιον μοιαζει στο στυλ παιχνιδιου?ΜΕ τον μακινταιρ επρεπε να τον παρουμε αυτον το παιχτη το καλοκαιρι η τιμη του θα φτασει στα υψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν τον πουλουσανε φιλε μου για αυτον ακριβως το λογο ...ειναι απλα τα πραγματα.....ΝικΒερ

      Διαγραφή
    2. επισης δεν ειναι δοκιμασμενος σε τετοιο επιπεδο που θελει ο παναθηναικος....εδω εχουμε δει παικταραδες να μην ταιριαζουν...ΝικΒερ

      Διαγραφή
    3. OSA DE FTANEI H ALEPOU TA KANEI KREMASTARIA.....TON EVGALAN KAI LIGO KAI OTI THA XALASEI TIN OMOIOGENEIA TIS OMADAS KAI DEN KANEI TI DIAFORA...OPOIOS NOMIZEI OTI ME 1,5 GUARD EXOUME MELLON SE EUROLEAGUE KAI PROTATHLIMA TI NA PO

      Διαγραφή
  22. ο χοτζ σημερα ειχε 29 π , 10 ασ ενατιον της ομαδας του Νικ !
    DEN MAS KANEI OMOS GIATI..EXOUME BANKS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. φιλε μου μαλλον δεν καταλαβαινεις η δε θες να καταλαβεις τι θελλω να πω.....δε μ,ου λεει κατι αν ο παικτης εβαλε 29 πονοτυς σημερα η αν κανει παπαδες με την πολωνικη ομαδα .....στην πολωνια παιζει το παλικαρι και καποιους αγωνες στο eurocup εκανε οντας πρωτο βιολι εκει στην ομαδα.....ο τυπος ειναι παρε βαλε και παιρνει καμποσες προσπαθειες...αλλα οργανωτικα δεν νομιζω οτι κανει για τον παναθηναικο....λειτουργει περισσοτερο με ενστικτο παρα με μυαλο....δεν κανει για τον παναθηναικο...δε θελει τετοιου τυπου παικτη ο παναθηναικος....θελει καποιον οσο το δυνατον σα το διαμαντιδη ....να οργανωνει σωστα ...να πασαρει σωστα ....να διατηρει τον ιδιο ρυθμο και αμυντικα και επιθετικα οταν βγαινει ο μητσος....δεν ειναι πρωτευον το σκοραρισμα...αυτο θα πρεπει να ερχεται μεσα απο συστηματα ...αυτοματισμους....πραγματα στα οποια δε διακρινεται ο συγκεκριμενος.....και ο ουκιτς πρωτος σκορερ ηταν στις προηγουμενες ομαδες και δεινοπαθει στον παναθηναικο...(τωρα αρχιζει και ανεβαινει σιγα σιγα) και ο μακαλεμπ το ιδιο(αλλα και αυτος δεν κανει για παναθηναικο)...ενας παικτης στυλ καλαθη ταιριαζει η ακομα και ο rowland της ριγα....τετοιοι κανουν ....ο χοτζ ειναι ρισκο μεγαλο οπως και να το δεις.....συμφωνω απολυτα μαζι σου οτι ετσι δε παμε πουθενα αν δεν ανεβει με καποιο τροπο ο μπανκς.....στην αρχη πηγαινε μια χαρα...ντεφορμαριστηκε .....ετσι ειναι αυτα....αλλοτε σου βγαινουν αλλοτε οχι ..εδω ο γαβρος επαιρνε σκορερ συνεχεια και ειδες τι σφαλιαρες ετρωγε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ME TO AN RE FILE DEN GINETAI TIPOTA....AS PARADEXTOUME OTI EINAI MEGA LATHOS POU DEN KALUFTIKE TO KENO TOU GUARD KI AS AFISOUME TIS DIKAIOLOGIES KAI TA AN...OK NA STIRIXOUME ALLA OXI NA KANOUME GARGARA KAI TIS MLKS

      Διαγραφή
    2. ποιο αν ρε φιλε? διαβαζεις τι λεω?καταλαβαινεις αυτα που γραφω....?η οχι? μα συμφωνησα οτι χρειαζοταν ενισχυση....ουτε λογος για αυτο ....απλα κατα την αποψη μου δεν κανει ο συγκεκριμενος παικτης.....αυτο ειπα εγω......εσυ μας εχεις εκθειασει το χοτζ λες και τον ηξερες και απο χθες.....ποιες δικαιολογιες?ειπα και ποιες θα ηταν οι δικες μου επιλογες ....να διαβαζεις πριν γραψειςΝικΒερ

      Διαγραφή
  24. Ο ΠΑΟ ΕΧΕΙ 2 POINT GUARD : 3D - ΞΑΝΘΟ

    ΚΑΙ 2 SHOOTING GUARD : UKIC - BANKS

    ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ.... ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. AN THEOROUNTAI PAIXTES EPIPEDOU PAO O UKIC-O BANKS-O XANTHOPOULOS TI NA PO.....

      Διαγραφή
    2. o ουκιτς σου πηρε το κυπελλο ομως μαζι με τον διαμαντιδη ......δε πιστευω τοτε να το πανηγυρισες το κυπελλο.....ΝικΒερ

      Διαγραφή
    3. ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΑΠΛΑ.....
      ΑΠΛΑ ΘΥΜΙΖΩ... Ο ΞΑΝΘΟ ΥΠΗΡΧΕ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΖΟΤΣ..... Ο ΟΥΚΙΤΣ MVP ΚΥΠΕΛΟΥ.... Κ Ο ΜΠΑΝΚΣ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΤΥΛ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ,ΟΜΩΣ ΕΙΧΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΝΙΚΕΣ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΚΑΝΤΟΥ.....

      Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ.... ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ... Κ ΓΩ ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΥΕΡΤΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ... ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΘΑ ΠΟΡΕΥΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΧΕΙ...

      Διαγραφή
  25. AYTH Η ΦΗΜΗ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑ ΣΕ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΑΤ? ΣΕ ΠΑΙΧΤΗ? ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΥΠΟΨΙΝ ΣΟΥ?

      Διαγραφή
    2. ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΚΤΗ..ΙΣΩΣ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Η ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ

      Διαγραφή
  26. Απαντήσεις
    1. ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΑΙΤ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΟΡΑ ΠΑΙΚΤΗ!

      Διαγραφή
    2. gia na doume.. perimenoyme.....

      Διαγραφή
  27. Γρηγόρης καλογρέζα καλησπέρα σε όλους βασικά ήθελα αυτήν την στιγμή να πω κάτι ότι σχετικά με τον φωτση και εγω ήμουν σίγουρος ότι θα των κλείναμε απο τώρα διότι αυτήν την πληροφορία την είχα απο μεσα απο την ομάδα απο κάποιο άτομο που κάθετε στον πάγκο .δεν έκατσε γιατί πέσαμε στους βλάκες τους Ιταλούς τι να κάνουμε οταν δεν υπάρχει λογική δεν μπορείς να κανείς κάτι .παμε παρακάτω και φωτση απο καλοκαίρι υπομονή σε όλους και το καλοκαίρι έρχονται τα καλυτερα .τελος εχω κάτι να αναφέρω ο καιμακογλου φίλοι μου ειναι ελλαδα αυτο πληροφορήθηκα αυριο κατα πάσα πιθανότητα ενδέχεται να τον πετύχω λέτε λέτε να έχουμε κάτι !! Για να δούμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. OBRADOVIC, kala8is, fotsis, kaimakoglou kai enas akoma guard kai isws batiste gia 15' poiotika lepta sto 5 to kalokairi kai egw 8a mai euxaristhmenos.

    e3w sigura: banks, 3an8opoulos, skordilis, tsartsaris

    erwthmatiko o ukic, o opoios an dn htan gia tn emfanish tou telikou 8a tan sigura gia e3w alla opws kai na xei 8a kri8ei sta epomena krisima paixnidia.. alla opws kai na xei 800.000 dn ta a3izei, me tosa briskeis eukola 2 kaluterous tou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε