Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Ζητείται νίκη για το ματς φωτιά με Εφές!!!

Καλησπέρα σε όλους.Οπως γνωρίζετε,βρισκόμαστε ίσως στην πιο κρίσιμη καμπή της ευρωλίγκας με ματς που θα κρίνουν εν πολλοίς την παρουσία της αγαπημένης μας ομάδας στα προημιτελικά της διοργάνωσης αρχής γενομένης με τον αγώνα της Παρασκευής εναντίον της τουρκικής ομάδας Εφές Πίλσεν.
Οι Τούρκοι φέτος παρουσιάζουν μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα με πλήρες ρόστερ κατά την άποψή μου και έναν αξιόλογότατο προπονητή που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην άμυνα.Πλαισιωμένη από μια στιβαρή διοίκηση δεν παραπαίει όπως οι άλλες τουρκικές ομάδες(βλέπε Φενέρ και Μπεσίκτας)και πλέον φαντάζει ως ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης μια και το 7-1 της επιτρέπει μέχρι στιγμής όνειρα για κάτι πολύ καλύτερο.Παίκτες κλειδιά όπως ο Φάρμαρ αλλα και ο Λούκας μπορούν να διαλύσουν τις αντίπαλες άμυνες καθώς και ο Βούγιασιτς(με μας δεν παίζει)με το φαρμακερό του σουτ.
Στους ψηλούς έχει τους δεινόσαυρους Ερντέν και Μπάρατς στο 5 και τους Σαβάνοβιτς και Γκονλούμ στο 4.Με καλή παρουσία είναι και φέτος ο έμπειρος Τουντσερί αλλά και ο Σιπ ο αμερικανός στο 3
.Εχουμε λοιπόν να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλά δομημένη ομάδα που φέτος αποτελεί την εξαίρεση στην εδώ και χρόνια ταλαιπωρημένη πορεία των τουρκικών ομάδων.Εμείς οφείλουμε πρώτα από όλα να είμαστε σοβαροί και συνεπείς στην άμυνα επί 40 λεπτά(άλλωστε όλοι θυμόμαστε τι έγινε στα πρώτα λεπτά του πρώτου γύρου)ώστε να βγάλουμε και καλές επιθέσεις.Σίγουρα έχει αρκετές αδυναμίες η ομάδα αυτή και θεωρώ πως το 7-1 ίσως να μην είναι και το αντιπροσωπευτικό της δείγμα(η Τσσκα για παράδειγμα αυτοκτόνησε εκεί την προηγούμενη αγωνιστική).
Εμείς από την άλλη πλευρά ερχόμαστε από μια μεγάλη νίκη στο κάουνας και μια προπόνηση στον Ηλυσιακό οπού είδα με έκπληξη οφείλω να πω και τον Μπάνκς αλλά και τον Καπόνο να αποδίδουν.Κυρίως ο Μπάνκς έτρεξε,δεν καθυστέρησε τις επιθέσεις και προσπάθησε στην άμυνα.Το σίγουρο είναι πως την Παρασκευή δεν περισσεύει κανένας και όλοι πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κερδίσουμε και να είμαστε πολύ κοντά στη επίτευξη του στόχουμ μας.Περιμένουμε τα δικά σας σχόλια για το παιχνίδι που έρχεται.
Share on Google Plus

About lyrikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 σχόλια:

  1. KΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΓΚΕΣ..Ο ΟΥΚΙΤΣ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ??..ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΚΑΟΥΝΑΣ ΕΠΕΙΞΕ ΜΕ ΕΝΕΣΗ Κ ΥΠΕΡΕΒΑΛΕ ΕΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΛΙΓΟ ΑΣΧΕΤΗ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ..Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΧΥΕΙ Κ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ??..ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Κ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. OXI ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ..ΑΛΛΑ Κ ΕΚΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙ???

      Διαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε