Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Ματς κλειδί για τη συνέχεια!

Καλημέρα στην παρέα. Βρισκόμαστε λοιπόν δύο μέρες πριν το πολύ κρίσιμο αλλά και συνάμα δύσκολο παιχνίδι με την Εφές Αναντόλου στο ΟΑΚΑ. Το παιχνίδι αυτό είναι απαραίτητο μαξιλαράκι για την πρόκριση του Παναθηναικού στα προημιτελικά. Δεν θα πω στο τρυπάκι να καλύψουμε και τη διαφορά των 14 πόντων της ήττας στην Τουρκία. Πρωτίστως με ενδιαφέρει η νίκη έστω και με μισό πόντο και αν μπορέσουμε στη συνέχεια να προσπαθήσουμε για τη διαφορά μήπως και ισοβαθμίσουμε με τους Τούρκους μέχρι το τέλος της φάσης. Ρεαλιστικά όμως είμαστε σε μία μάχη με τους Ρώσους για το ποιος θα βγεί τρίτος. Πάμε στα του παιχνιδιού της Παρασκευής λοιπόν. Ο Παναθηναικός δεν θα έχει καμία σχέση με την ομάδα που έπαιξε στην Τουρκία καθώς τότε ο Διαμαντίδης ήταν εκτός, ο Σόφο ήταν στην πρώτη του εμφάνιση μετά από πολύμηνη απουσία και ο Γκίστ μόλις είχε έρθει στην ομάδα. Βάλτε στα συν την αγωνιστική βελτίωση του Ούκιτς και θα καταλάβετε γιατί πλέον ο Παναθηναικός είναι μια διαφορετική ομάδα. Για να μην γελιόμαστε απέναντί μας έχουμε ίσως την πιο πλήρη Εφές της 15ετίας με 30 εκατομμύρια μπάτζετ και ένα γεμάτο ρόστερ που έχει όλα τα φόντα να βρεθεί μετά από πολλά χρόνια στο Final 4. Συγνώμη αλλά αν δεν τα καταφέρει και φέτος δεν νομίζω να τα καταφέρει ποτέ. Παρόλα αυτά όμως είμαι πεπεισμένος ότι αν ο Παναθηναικός αποδώσει αυτό που μπορεί θα κερδίσει την Εφές γιατί έχουμε πεί ότι μπάσκετ δεν παίζουν τα λεφτά αλλά οι ομάδες. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και συγκέντρωση από όλους για να έρθει η μεγάλη νίκη και να κοιτάξουμε μετά το ματς με τη Μάλαγα που θα σφραγίσει την πρόκρισή μας στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης για φέτος. Αρωγός στην προσπάθεια των παικτών μας πρέπει να είναι και ο κόσμος και να δώσει βροντερό παρών. Τα μηνύματα που παίρνουμε μιλάνε για 15.000+ κόσμο την Παρασκευή και το καυτό ΟΑΚΑ θα λιώσει τους Τούρκους. Έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας άλλωστε από το τελευταίο εντός έδρας ματς του Παναθηναικού για την ευρωλίγκα και έχει ήδη αρχίσει το στερητικό σύνδρομο!
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 σχόλια:

  1. Καλημέρα Ματ... θα συμφωνήσω με όλα και πολύ περισσότερο με το σχόλιο για το στερητικό σύνδρομο..... έτσι όπως τα λες ακριβώς είναι... δεν περνάνε οι μέρες λέμε !!! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιστεύω ότι εαν σταματήσουμε Gordon και Farmar η νίκη θα έρθει εύκολα, αυτοί κινούνε τα νήματα στην επίθεση!!

    ΝΙΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πληγή είναι και τα επιθετικά ριμπάουντ......έχουν ψηλά κορμιά και πρέπει να έχουμε τρομερη προσήλωση και εκεί....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε